Krim bonténg tiis

Dinten ieu kuring nyandak anjeun hiji krim bonténg tiis, krim anu lezat, tiis pisan kanggo nyiapkeun salaku anu ngamimitian dina usum panas ayeuna. Dina waktos ieu kami ngagaduhan sayuran dina momen anu pangsaéna, anu ngajantenkeun langkung saé, éta sababna aranjeunna cocog pikeun nyiapkeun piring sareng aranjeunna bahan utama.

Krim bonténg tiis lemes sareng nyegerkeun, Éta tiasa disiapkeun nyalira atanapi masihan langkung raos anjeun tiasa nambihan ramuan aromatik anu cocog sareng bonténg. Pikeun nyiapkeun krim ieu langkung saé nganggo bonténg anu henteu ageung, langkung saé na éta alit.

Di dieu anjeun ngagaduhan krim bonténg tiis ieu, saé pisan kanggo dicandak iraha waé, salaku aperitif atanapi salaku starter, éta ogé kirang kalori.

Krim bonténg tiis
Author:
Jenis resép: pamula
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4-5 bonténg
  • 4-5 yogurt alam
  • ½ daun bawang seger
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • ½ jeruk nipis
  • minyak
  • Cuka
  • Sal
  • Lada
  • Mint seger atanapi daun kemangi (opsional)
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel krim bonténg ieu, urang mimiti ngumbah bonténg, motong tipna sareng mesék, tinggalkeun sakedik kulit bonténg upami anjeun resep.
  2. Urang rendang bonténg sareng urang lebetkeun kana blénder atanapi dina robot.
  3. Mesek bawang bodas sareng bawang daun, potong kana buah sareng tambahkeun kana anu di luhur.
  4. Tambahkeun 4 yogurts, tambahkeun percikan minyak, uyah, cuka, sababaraha daun mint atanapi basil sareng cabé. Kami ngéléhkeun sadayana dugi kami ngagaduhan krim anu saé.
  5. Upami teuing kandel urang bakal nambihan cai sakedik, sambel dugi ka konsistensi anu dipikahoyong. Kami nyobian sareng kami bakal masihan titik uyah sareng cuka.
  6. Kami bakal nempatkeun krim bonténg dina kulkas salami 3-4 jam, éta kedahna tiis pisan nalika waktos na nginumana.
  7. dina waktos ngalayanan anjeun tiasa nambihan sababaraha és batu, dihias ku potongan bonténg sareng disajikeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.