Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang

Aya waktos nalika anjeun hoyong anu séhat sareng éta henteu masihan seueur padamelan pikeun kami. Pikeun waktos-waktos éta kami ngagaduhan resep ieu anu bakal ngajauhan anjeun langkung ti hiji rurusuhan, kami janji! Ogé pastikeun anjeun gaduh sadayana bahan tina resep ieu dina pantry.

Hasil tungtungna heran mulus tur indah, kalayan sagala rasa asparagus bodas <3

Krim asparagus bodas gampang
Author:
Dapur: Masakan Spanyol
Porsi: 30M
bahan
  • 200 g asparagus bodas kaléng (5 kandel)
  • 600 gr kentang beureum kanggo masak
  • tilu ramo leek
  • 3 gelas cai
  • minyak
  • pimienta
  • kahayang
Persiapan
  1. Hayu urang mimitian ku kentang, nyeuseuh, mesek sareng rendang kanggo masak.
  2. Dina panci, tuang kentang, bawang daun anu dicincang, ciwit uyah sareng cairan pengalengan asparagus, anu saé pisan.
  3. Tutup sayur ku cai sareng mimitian masak salami 20 menit dugi kentang asakna saé.
  4. Cabut panci tina panas, cabut gelas cairan masak teras tambahkeun asparagus bodas. Kami parantos ngaleungitkeun gelas cair upami urang tungtungna kedah nambihan upami éta kandel.
  5. Luluskeun adun sareng tambahkeun uyah sareng cabé, parios yén tékstur anu urang gaduhna cekap, upami kandel teuing urang tiasa nambihan sakedik cai tina asakanana.
  6. Sareng voila, urang parantos ngagaduhan tuang siang atanapi tuangeun anu sampurna pikeun operasi bikini
  7. Pikeun ngahias urang tiasa nempatkeun sababaraha ranting asparagus anu bakal urang simpen sateuacanna, girimis minyak sareng sababaraha batu ham Serrano. Nalika kami dina operasi bikini sapinuhna, kami parantos nambihan brokoli yén kami parantos tumis dina wok.

 

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Krim asparagus bodas gampang

Total waktos

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.