Kopi sareng roti sareng minyak sareng gula, sarapan Andalusian

Kopi sareng roti sareng minyak sareng gula, sarapan AndalusianLeutik urang biasa tuangeun, saé kanggo sasarap dina akhir minggu nalika teu seueur rurusuhan kusabab teu aya sakola atanapi ka kana jajanan, di bumi nini-nini. The roti sareng minyak sareng gula khas Andalusia, sareng tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun jajanan tradisional sareng sarapan ti saprak teu aya seueur permén anu aya ayeuna, sareng nalika artos kirang.

Mangrupikeun sarapan anu masih dilakukeun di seueur sakola di Andalusia pikeun dinten komunitas Andalusia sareng di seueur imah, sapertos milik kuring, biasana dilakukeun, sanaos sacara sporadis pisan. Pasti anjeun parantos tuang sakali, tapi anjeun parantos lami henteu tuangeun… Sareng pastina ningali gambar ieu sareng resep ieu masihan anjeun "bug" tina tuang deui. Upami kitu, tong isin-isin! Mangrupikeun snack séhat sareng henteu aya hiperkalsik sakumaha anu dipercaya.

Kami ngawartosan anjeun kumaha carana ngajantenkeun saderhana ieu resep step by step.

Kopi sareng roti sareng minyak sareng gula, sarapan Andalusian
Kopi sareng roti sareng minyak sareng gula, sarapan Andalusian, sanaos ogé tiasa sampurna. Sehat sareng ngeunah!
Author:
Dapur: Andalusian
Jenis resép: Sarapan-Snack
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • Kopi secukupnya (kalayan susu, nyalira, sareng sajabana)
  • 2 irisan roti
  • Minyak Zaitun
  • Gula
Persiapan
  1. Potong éta 2 irisan roti sareng ngalangkungan aranjeunna a roaster sateuacana supados aranjeunna coklat sakedik sareng renyah.
  2. Sakali browned secukupnya, tuang unggal sahijina a girimis minyak zaitun.
  3. Salaku léngkah pamungkas, naburkeun sababaraha gula bodas pikeun masing-masing keureut.
  4. Sareng siap! Anjeun parantos gaduh sarapan Andalusia anjeun sareng roti bakar roti sareng minyak sareng gula.
  5. Gancang, gampang sareng nikmat!
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 200

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonia sanchez cenahna

    Éta Antequera muffins !!

  2.   Gourmet Online Shop RUMAH HASIL cenahna

    Aii… kenangan naon ti jaman budak