Kopi Jamaika

Jamaican Coffee, resep saderhana pinuh ku rasa. Kopi Jamaika mangrupikeun gabungan kopi sareng rum sareng krim dikocok, raoseun anu leres. Sanaos henteu dikenal pisan, biasana dilebetkeun kana sababaraha bar atanapi kafe anu didaptarkeun pikeun kopi.

Tapi ku saderhana éta, urang ogé tiasa nyiapkeun kopi Jamaika anu enak ieu di bumi. Di dieu hal anu disiapkeun sapertos carajillo, kopi sareng rum, sanaos sentuhan krim semi-dikocok.

Pikeun ngadamel kopi ieu, anjeun henteu peryogi seueur tapi kopi anu saéDinten ieu kami gaduh pembuat kopi anu saé pikeun nyiptakeun kopi anu saé sapertos espresso, maka aya rum anu masihan sentuhan alkohol sareng krim anu dikocok anu masihan krim éta.

Kopi Jamaika
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 Éspresso panjang
  • 1 gelas rum
  • Semi dikocok krim
  • Gula
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun kopi Jamaika, hal anu kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta nyiapkeun kopi anu saé anu dieusian, upami anjeun gaduh produsen kopi kapsul aya kopi anu ti bagéan éta sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku kopi anu saé.
  2. Kami nyayogikeun kopi sareng ngantepkeun janten tiis.
  3. Pikeun ngadamel resep ieu kami bakal nyandak sacangkir kopi, gelas atanapi gelas sareng urang bakalan disimpen dina kulkas atanapi mesin beku sakedik sahingga tiis pisan.
  4. Anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha batu és pikeun niiskeun sareng ngaluarkeunana langsung supados henteu ngarusak kopi.
  5. Nalika kami ngagaduhan cangkir tiis, urang nambihan kopi sareng ram, kami nyampur, jumlahna bakal raos ku sadayana.
  6. Kami nyiapkeun krim semi dikocok atanapi krim dikocok urang kedah tetep tiis pisan, urang tiasa nempatkeun kana beku pikeun sababaraha menit sateuacan nganggo éta.
  7. Kami nempatkeun 100ml. tina krim beurat dina mangkok pergaulan. Kami ngéléhkeun krim sareng nalika krim mimiti kentel kami nambihan hiji atanapi dua séndok gula. Sakali kami ngagaduhan krim anu hampir dikocok, urang tambihan krim kana kopi, taburkeun sareng bubuk koko atanapi pala.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.