Kentang sareng salad jeruk

Kentang sareng salad jeruk, resep aslina sareng tradisional anu disiapkeun di réa daérah Andalusia, éta tiasa bénten-bénten gumantung kana daérahna.

Salad seger, séhat sareng rupa-rupaMangrupikeun piring idéal pikeun ngamimitian tuang salaku starter, ngiringan piring naon waé atanapi salaku piring tunggal.

Salad ieu dikonsumsi sapanjang taun, sabab urang ngagaduhan jeruk sapanjang taun.

Kentang sareng salad jeruk
Author:
Jenis resép: Pamula
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 3-4 kentang
  • huevos 3
  • 2 jeruk
  • 1 cebolla
  • 1-2 kaléng tuna
  • Olives
  • minyak
  • Lada
  • Sal
  • Dicincang peterseli atanapi chives
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun kentang sareng salad jeruk, urang bakal ngamimitian ku masak kentang. Kami bakal nempatkeun panci sareng cai pikeun ngagolak, ngumbah kentang sareng masak sareng kulit, tinggalkeun nalika lembut nalika dicubit.
  2. Kami nyandak aranjeunna kaluar sareng ngantepkeun aranjeunna tiis.
  3. Dina panci anu sanés kami bakal nempatkeun cai kana kulub, urang nambihan endog nalika cai mimiti ngagolak urang ngantep aranjeunna masak salami 10 menit. Kami mareuman, ngaleupaskeun cai sareng ngantepkeun janten tiis.
  4. Sakali kentang tiis, urang mesék sareng potong kana irisan atanapi potongan leutik, urang nempatkeun kana baki porsi.
  5. Di sisi anu sanésna, urang mesék endog anu dikulub atos, potong-potong. Urang tambihkeun kana sumber sasarengan kentang.
  6. Urang mesék, potong bawang kana keureut ipis teras lebetkeun kana luhur.
  7. Urang mesék jeruk ngaluarkeun bagian bodas sareng potong, urang tambahkeun kana salad.
  8. Kami muka kaléng tuna, urang miceun bagian tina minyak atanapi éta tiasa dianggo pikeun salad, kami nambihan tuna kana salad, kami nyebarkeun sadayana pikeun dicampur.
  9. Kami nempatkeun sababaraha zaitun di luhur.
  10. Pikeun ganti baju, dina gelas urang nempatkeun percikan minyak, cuka, uyah sareng cabé, urang ngéléhkeun sadayana kalayan saé pikeun campuran éta sareng urang nganggo salad sareng éta.
  11. Rendang saeutik peterseli atanapi chives teras sumebar di luhur. Kami ngantepkeun salad dina kulkas sahingga tiis pisan nalika dilayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Enric cenahna

    Resep saderhana sareng gampang pikeun nyiapkeun tapi jeruk leungit.

    1.    Montse Morote cenahna

      Nuhun, abdi hilap jeruk.