Kentang sareng bawang bodas sareng peterseli vinaigrette

Kentang sareng bawang bodas sareng peterseli vinaigrette, resep anu saderhana sareng gancang pikeun dijalankeun, idéal pikeun ngiringan piring atanapi kanggo snack.

Kentang sapertos sadayana pisan sareng aranjeunna tiasa didamel ku sababaraha cara, éta tiasa disajikeun ku bahan naon waé sareng éta katingalina saé. Aranjeunna resep pisan ngeunaan sadayana Kentang goreng anu mangrupakeun piring bintang.

Kali ieu aranjeunna dipanggang kentang sareng bawang bodas, peterseli sareng saos cuka sareng hasilna saé sareng murah.

Kentang sareng bawang bodas sareng peterseli vinaigrette
Author:
Jenis resép: Pamula
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 5-6 kentang
  • 4 cengkéh bawang bodas
  • Sapotong peterseli dicincang
  • 3- 4 séndok cuka
  • Minyak Zaitun
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun kentang sareng bawang bodas, peterseli dina vinaigrette, urang bakal ngamimitian ku mesék kentang, ngumbah, garing sareng potong irisan ipis kirang ti séntiméter.
  2. Kami nyandak wajan anu lega, tambahkeun percikan minyak, tambahkeun kentang, kami bakal nganggo éta sedeng panas, urang hoyong éta bérés sareng henteu kaduruk, aranjeunna kedah diasakan di jero sareng coklat sakedik di luar. Sakitar 15 menit.
  3. Nalika kentang nuju masak urang nyiapkeun mash. Mesek sareng rendang bawang bodas, nempatkeun kana mortir nganggo peterseli anu dicuci sareng dicincang.
  4. Kami ngacapruk sadayana, upami éta ogé ditumbuk kami nambihan sababaraha séndok cuka, sabab anjeun resep anjeun tiasa nambihan deui cuka, kami ogé nambihan 2-3 séndok cai, aduk sareng gaul rata.
  5. Sakali kentang aya, urang tiasa nyabut sakedik minyak upami seueur, tambahkeun mash sareng usumna sareng ciwit uyah.
  6. Kami nyampur sadayana sareng ngantepkeun rasa tiasa gaul. Urang bakal ngagaduhan panas anu sedeng. Urang ngantep éta masak salami 2-3 menit sareng angkat tina panas.
  7. Ngawula kana sumber anu panas pisan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.