Kentang Stewed sareng chorizo

kentang-stewed-kalayan-chorizo

Di bumi kuring, urang biasana masak kentang rebus naha nganggo coklat atanapi ku daging sapi, tapi waktos ieu kami hoyong ngabaru saeutik sareng ngadamel piring klasik di réa tempat sanés di Spanyol: kentang rebus sareng chorizo. Dina kasempetan ieu, kami milih chorizo ​​Iberia anu raoseun anu cukup sengit, tapi anjeun tiasa milih anu anjeun paling resep.

Kami ngantepkeun anjeun sareng resep! Simpen piring ieu nalika tiis ngorondang ka bumi anjeun sareng anjeun peryogi suplai énergi sareng panas tambahan.

Kentang Stewed sareng chorizo
Kentang ieu stewed sareng chorizo ​​anu sampurna khususna pikeun dinten-dinten tiis sapertos anu urang balanja akhir-akhir ieu. Hébat pikeun kéngingkeun kakuatan sareng tanaga.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Stews
Porsi: 5
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 kentang ageung
  • 1 chorizo
  • 1 cebolla
  • 4 cengkéh tina bawang bodas
  • ½ cabé hejo
  • Cai
  • Minyak Zaitun
  • Sal
  • 1 séndok téh paprika
  • 1 daun salam
  • Dicincang peterseli sacukupna
Persiapan
  1. dina pot badagKalayan Santika alit minyak zaitun urang bakal nambihan bawang dicincang, satengah cabé dina dua lembar sareng cengkéh bawang bodas. Cengkéh bawang bodas, kami parantos motong dua beulina. Kami ngantepkeun panas sedeng pikeun nyéépkeun sagalana. Sakali digodog kami nambihan daun salam.
  2. El chorizoSamentawis éta, urang potong kana irisan sareng mesék sareng potong kentang. Kami nambahan sadayana ieu babarengan sareng uyah, peterseli dicincang sareng paprika. Tumis sadayana sakitar 5 menit teras tambihan cai. Kami angkat dina suhu sedeng-sedeng sareng urang diaduk sareng diuji unggal sering. Sisihkeun nalika kentang lembut.
  3. Ngamangpaatkeun piring nikmat ieu!
catetan
Entong hilap roti kanggo nyayogikeun piring anu lezat ieu.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 450

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.