Kentang mashed gratin sareng kéju

Kentang mashed gratin sareng kéju, sapiring kentang enak ku sentuhan kéju gratin. A puri buatan, idéal salaku iringan pikeun sagala piring daging, lauk, sayuran ... Piring sederhana, klasik.

El kentang tumbuk tiasa disiapkeun ku sababaraha caraGumantung kana selera anjeun, éta henteu sami sareng starter atanapi salaku iringan daging atanapi lauk, tékstur na kedah béda. Piring ieu, janten salaku piring utama sareng gratin, kuring parantos ngajantenkeun langkung saé, tapi upami anjeun hoyong éta ngiringan piring sanésna atanapi dicampur sareng bahan-bahan sanés, éta tiasa ditingalkeun langkung krami sareng langkung énggal.

Kentang mashed gratin sareng kéju
Author:
Jenis resép: Pamula
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kilo kentang
  • 50 gr. tina mantega
  • 80 ml. susu, susu ngejat atanapi krim
  • Kéju parut
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun kentang mashed gratin sareng kéju, urang bakal ngamimitian ku masak kentang. Kami nempatkeun panci kalayan seueur cai, tambahkeun kentang sareng ngantepkeun dugi ka asak antara 20-30 menit, gumantung kana kentang. Nalika aranjeunna, urang nyandak aranjeunna kaluar na solokan.
  2. Sakali dikuras, urang mesék sareng rendang aranjeunna, nempatkeun kana mangkok, aranjeunna kedahna panas janten tiasa naksir aranjeunna langkung saé. Kami bakal ngabantosan diri urang sorangan ku spatula pikeun mash atanapi garpu. Kami bakal ngempelkeun mentega kana potongan bari kentangna panas janten leres dilebetkeun.
  3. Kami nambihan sakedik uyah kana campuran ieu.
  4. Akhirna urang tambahkeun susu, krim atanapi susu anu dihuapkeun, urang bakal nambihan kana puree sareng aduk sareng gaul rata. Kami bakal tuang dugi kami ninggalkeun puree krim, sakumaha anu urang resep paling.
  5. Kami nempatkeun puri dina piring, urang nutupan ku kéju parut.
  6. Urang lebetkeun kana oven sareng au gratin di 180ºC. Nalika éta emas di luhur, piceun teras dilayanan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.