Kentang maskin gratin, iringan anu sampurna

Kentang mashed gratin

El buatan kentang mashed Mangrupikeun iringan anu sampurna pikeun daging sareng lauk sareng tiasa dijantenkeun basa pikeun nyiapkeun anu raos daging daging. Meryogikeun sakedik padamelan sareng bahan dasar na ngamungkinkeun urang ngasupkeun kentang tumbuk kana ménu kami sacara teu disangka-sangka.

Kentang mashed ieu khususna, tétéla nyalira enak salaku pangiringanNanging, kuring parantos mutuskeun ngeuyeuban ku kéju parut sakedik teras pencét dina oven. Barudak bakal resep éta sareng anu langkung sepuh bakal ngaraoskeun puree beunghar ieu anu anjeun tiasa nampilkeun dina casseroles masing-masing.

bahan

Pikeun 2 kaser individu

  • 400 g. tina patatos
  • 40 g. tina mantega
  • 150 g. susu (panas)
  • Salt rasa
  • 1/2 séndok téh cabé taneuh
  • 1/2 séndok pala
  • kiju
  • Cai

Ngubaran

Urang mimitian ku mesék kentang sareng potong kana kuartal (sanés "kulit", ngadamel potongan bersih nganggo péso anu seukeut). Urang teras lebetkeun kana kaserol, tutup ku cai tiis, tambahkeun uyah sareng panas. Sakali mimiti ngagolak urang peryogi antara 20-25 menit dugi masak kentang.

Kalayan bantosan séndok, urang ngaluarkeun kentang kana mangkok na urang ngajeblag ku garpu. Tambahkeun mentega potong batu sareng teraskeun damel sareng garpu. Mentega bakal lebur kalayan panas kentang.

Salajengna urang bakal nambihan susu panas saeutik-saeutik sareng damel sareng garpu anu sami dugi ka konsistensi anu dipikahoyong kahontal; henteu kentel teuing, henteu hampang teuing. Tungtungna cabé, pala ditambah sareng titik uyah dilereskeun.

Urang ogé tiasa ngaraosan kentang mashed kami, disayogikeun dina casseroles, atanapi gratin. Pikeun ngalakukeun ieu urang ngan ukur kedah ngorehan kéju dina unggal kasérol, tambahkeun kacang tina mantega sareng bawa oven salami 15 menit dina modeu grill dina suhu maksimum.

Kentang mashed

catetan

Langkung pikaresep pikeun ngaladén kentang anu ditumbuk sacara seger sahingga henteu kaleungitan tékstur. Upami parantos lami anjeun mutuskeun ngalaksanakeunnana sateuacan na nyayogikeun na kana kulkas, cara anu pangsaéna pikeun ngasakanana deui Bain-marie, nambahan sababaraha tetes susu sareng diaduk pikeun ngahijikeunana. Saatos mandi cai anjeun tiasa nyebarkeun dina wadah anu cocog pikeun gratin akhir.

Inpormasi lengkep -Pie kentang mashed sareng daging, khusus pikeun tuang romantis

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Kentang mashed gratin

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 220

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.