Kentang Chorizo ​​lada

Kentang Chorizo ​​lada

Ngamangpaatkeun kanyataan yén dinten-dinten akhir hujan sareng parantos tiis di beulah kalér, kuring nyarankeun resep anu saderhana anu biasana urang gunakeun salami bulan-bulan paling tiis dina sataun: kentang lada kalayan chorizo. Salaku pencinta stews, kuring henteu tiasa lirén ngusulkeun ieu, salah sahiji anu pangbasajanna anu urang siapkeun di bumi.

Kentang, chorizo ​​sareng sababaraha hal sanés dina rebus ieu. Éta henteu hartosna yén anjeun moal tiasa ngempelkeun bahan sanésna pikeun ngajantenkeun langkung lengkep. Sababaraha hayam dadu, tahu, atanapi témpé bakal pas sampurna kana persamaan. Sareng salaku iringan, teu aya anu sapertos a salad héjo.

40 menit, anjeun moal meryogikeun deui sayogi ieu. Naséhat kuring nyaéta lamun anjeun meunang, jantenkeun cekap kanggo ngalereskeun tuang dina dua dinten alternatip. Naon anu anjeun moal tiasa lakukeun ku rebus ieu nyaéta ngabekukanana sareng sapertos anu urang parantos nyarioskeun kali-kali kentang henteu ngaréspon kalayan hadé kana prosés ieu.

Resepna

Kentang Chorizo ​​lada
Author:
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2-4 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 bawang bodas ageung
  • 2 cabé héjo
  • ½ cabé beureum
  • Uyah sareng cabé
  • 12 keureut chorizo ​​lada
  • 4 kentang
  • ½ séndok téh paprika panas (atanapi amis)
  • 1 séndok daging cabé chorizo
  • Sayur sup
Persiapan
  1. Rendang bawang sareng cabé sareng tumis aranjeunna dina panci sareng sababaraha séndok minyak salami 10 menit.
  2. Saatos tambahkeun chorizo, kentang anu dikupas sareng diklik sareng musim. Tumis salami sababaraha menit tanpa lirén ngagaur dugi ka chorizo ​​ngaleupaskeun bagian gajihna.
  3. Teras, urang tambahkeun paprika, daging cabé chorizo ​​sareng urang nutupan kaldu sayuran.
  4. Urang nutupan kaserol sareng Masak sadayana salami 15-20 menit atanapi dugi kentang lembut.
  5. Kami ngaraosan lada, kentang panas sareng chorizo.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.