Kacang bodas haneut, kentang sareng salad wortel

Kacang bodas haneut, kentang sareng salad wortel

Usum panas parantos resmi réngsé. Suhu dina sabtu minggu ieu sareng hujan anu teu tiasa lirén ogé ngajantenkeun kami jelas. Kalayan panorama ieu, urang mimiti resep kana piring anu panas sareng langkung kuat tibatan anu parantos dibéntangan dina méja kami nalika usum panas. Sareng ieu salad kacang bodas haneut, kentang sareng wortel sigana sampurna pikeun transisi ieu.

Salad legume sigana mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngalebetkeun kelompok ieu katuangan dina diet urang. Upami urang anggo, sapertos dina hal ieu, sayuran asak kaleng disiapkeun gancang pisan. Urang tiasa ngahartikeunana salaku dahareun gancang, tapi ogé séhat.

Gaduh anjeun masak kentang, wortel sareng sababaraha sayuran umum di bumi. Éta sigana mah sumber anu saé pikeun nyiapkeun tuang atanapi tuang siang ti mimiti. Hiji sapertos anu urang usulkeun dinten ieu sareng yén kami parantos nyayogikeun haneut pikeun ngatasi suhu anu handap di luar (15ºC). Naha anjeun wani nyiapkeun éta?

Resepna (pikeun dua)

Kacang bodas haneut, kentang sareng salad wortel
Kacang bodas haneut, kentang sareng salad wortel ieu mangrupikeun pilihan anu hadé dina waktos taun ieu salaku dahar beurang atanapi tuang.
Author:
Jenis resép: Legume
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 toples (570g) kacang asak
  • 1 kaléng tina tuna alami
  • 4 kentang leutik
  • 4 wortel
  • Minyak zaitun tambahan
  • Sal
  • Lada
  • Paprika panas
Persiapan
  1. Dina panci ku cai urang masak kentang dugi ka lembut.
  2. Dina anu sanés, urang sami waé sareng wortel anu dikupas.
  3. Samentawis éta, urang miceun eusina pot kacang dina colander sareng ngumbah handapeun cai tiis anu ngalir dina urutan ngaleupaskeun uyah kaleuleuwihan. Sakali dikuras, urang nempatkeun kana mangkok atanapi mangkok salad.
  4. Teras tambahkeun tuna anu dikepak sareng urang gaul.
  5. Nalika kentang sareng wortel asak, potong wortel kana strip sareng mesék na urang potong-potong kentang pikeun ngasupkeun kana salad.
  6. Urang cai ku girimis minyak zaitun, usum, tambahkeun sakedik paprika sareng campuran.
  7. Kami nyayogikeun kacang bodas anu haneut, kentang sareng salad wortel.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.