Kentang jeung jeruk salad jeung salmon jeung olives hideung

Kentang jeung jeruk salad jeung salmon jeung olives hideung

Ngarasakeun nalika urang ngarasakeun hawa sanajan hampang, salads terus jadi hiji penting dina méja. jeung ieu kentang sareng salad jeruk kalawan salmon na olives hideung mangrupakeun proposal hébat pikeun ngamimitian sagala hidangan atawa ngalengkepan dinner lampu.

Kentang, jeruk, salmon smoked, olives hideung endog, éta bahan Salad ieu. bahan basajan anu anjeun tiasa mendakan di supermarket mana waé sareng ngalengkepan kombinasi anu pinuh ku rasa sareng warna, seueur warna!

Kentang sareng jeruk mangrupikeun béntang salad ieu sareng éta naha éta kedah ditawarkeun dina jumlah anu ageung. Anjeun tiasa maénkeun kalayan jumlah sésana bahan pikeun adaptasi kana rasa anjeun. Di bumi, nalika nyiapkeun éta, kami hoyong masihan prominence langkung ageung kana endog tapi diri anjeun!

Resepna

Kentang jeung jeruk salad jeung salmon jeung olives hideung
Salad kentang sareng jeruk sareng salmon sareng zaitun hideung anu kami usulkeun ayeuna pinuh ku rasa sareng warna sareng idéal pikeun ngamimitian tuangeun atanapi tuangeun tuangeun anu hampang.

Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 2 kentang
  • 2 jeruk
  • Salmon haseup
  • huevos 2
  • Sababaraha zaitun hideung
  • Minyak zaitun tambahan

Persiapan
  1. Urang nempatkeun endog pikeun masak dina pot jeung loba cai jeung masak pikeun 10 menit cacah ti nalika caina mimiti kulub. Lajeng, urang refresh aranjeunna dina cai tiis tur sisihkan.
  2. Sedengkeun, urang mesek jeung potong kentang irisan, kalayan ketebalan kira-kira hiji séntiméter. Urang nempatkeun aranjeunna dina piring, nutupan kalayan bungkus plastik jeung masak aranjeunna dina microwave dina kakuatan maksimum pikeun 3,5-4 menit. Sakali lembut, urang uncover jeung cadangan.
  3. Teras we mesek jeruk jeung urang misahkeun bagéan na motong ieu dina satengah lengthwise.
  4. Kami ngarakit salad nempatkeun kentang salaku basa jeung nambahkeun jeruk jeung salmon dina lembar di luhureun eta.
  5. Saatos urang tambahkeun endog pindang jeung olives hideung.
  6. Urang cai ku girimis minyak nepi ka rampung.
  7. Urang ngalayanan salad kentang sareng jeruk sareng salmon sareng zaitun hideung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.