Kentang ka Miskin

Resep dinten ayeuna saderhana, gancang sareng khusus. Kuring pikir yén ngeunah moal tiasa ngahijikeun deui seueur hal sareng logis yén éta beunghar, tapi dinten ieu dasarna nyaéta gancang, khususna sareng standar hirup ayeuna. Janten mangrupikeun hal anu bakal dipeunteun pisan.

kentang sareng bawang bodas sareng cuka, gampang sareng gancang didamel

Kentang pikeun jalma miskin, Ieu nami persiapan urang ayeuna, resep ti jaman baheula anu masih didahar ayeuna-ayeuna di sababaraha daérah, sapertos Murcia. Sareng sapertos biasa urang nyerat bahan-bahan sareng detil sanésna.

Gelar Kasesahan: gampil
Waktos Persiapan: Minos 25-30

Bahan pikeun 4 urang:

  • 2 kentang ukuranana saé per jalma
  • 2 cengkéh tina bawang bodas
  • 100 ml cuka
  • Minyak sareng uyah

bahan anu diperyogikeun pikeun kentang anu goréng, bawang bodas, cuka sareng kentang


Urang tiasa mimitian ku elaborasi na urang ngalakukeun ku mesék kentang. Sakali dikupas sareng ngalangkungan cai, urang motong kana irisan. Upami urang ngagaduhan mesin anu modéren sapertos kieu, urang ngamangpaatkeunana, upami henteu nganggo péso saumur hirup.

kentang potong irisan siap ngagoreng
Nalika urang motong aranjeunna Urang panaskeun minyak dina panci gelombang. Sakali kana suhu anu diperlukeun urang tambahkeun kentang sareng ngantep éta masak, coklat sareng émut yén nalika urang miceun éta urang tiasa ngalakukeun éta bari teu ati-ati, éta saé yén éta runtuh pikeun ngaleupaskeun aci.

Nalika aranjeunna lemes sareng resep urang, urang cabut aranjeunna sareng rendang bawang bodas anu urang bakal nambihan kana gelas sareng cuka.

Kami nempatkeun éta deui kana seuneu sareng urang tambahkeun cuka sareng bawang bodas, Kami nyampur saé sahingga bahan na di bobo ku sadayana rasa jeung cabut.

resep saderhana sareng gancang, kentang henteu goréng, dumasar kana kentang, cuka sareng bawang bodas
Urang parantos tiasa ngaraosan ngeunah saderhana ieu. Koméntar éta Kentang ka Miskin Éta tiasa dilayanan salaku iringan hayam bakar atanapi emas.

Ngarasakeun ieu resep homemade, Kuring ngan ukur ngarepkeun anjeun gaduh kauntungan anu saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tuppermenu cenahna

    Resep ngeunah

    1.    Loreto cenahna

      Leres !! Enak sareng saderhana !!

      ????

  2.   John cenahna

    upami resepna saé pisan tapi pikeun kuring éta kurang laurel
    naon anu masihan rasa khusus éta

  3.   ana cenahna

    Resep anu saé. Hatur nuhun! Sareng cuka kanggo naon?