Kentang gelombang mikro sareng cabé

Dinten ieu piring sederhana, sababaraha kentang gelombang mikro sareng cabé.
Piring ieu kentang gelombang mikro sareng cabé ogé dikenal salaku kentang goréng.  Éta anu asak dina gelombang mikro, kuring nambihan girimis minyak. Éta mangrupikeun asupan rendah kalori, dibarengan ku cabé héjo, éta mangrupikeun iringan anu saé pikeun lauk atanapi daging.
Kentang sareng peppers gelombang mikro ieu mangrupikeun asakan saderhana yén urang tiasa nyiapkeun salaku hiasan sareng henteu nganggo kalori.
Kuring terang yén seueur anjeun henteu resep nganggo gelombang mikro, tapi éta praktis pisan sareng ti waktos ka waktos éta ngahémat waktos sareng damel urang. Piring tradisional sareng murah.

Kentang gelombang mikro sareng cabé
Author:
Jenis resép: Entree
Porsi: 3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 5 kentang
  • 1-2 cabé héjo
  • A Santika minyak zaitun
  • ciwit uyah
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel piring kentang sareng cabé dina gelombang mikro, urang mimiti nyiapkeun sadaya bahan.
  2. Urang mesék kentang sareng potong kana irisan anu ipis pisan. Kami nempatkeun kana mangkok gelas anu cocog pikeun gelombang mikro.
  3. Urang ngumbah cabé, potong strip ipis atanapi potongan leutik teras lebetkeun kana kentang.
  4. Kami nempatkeun percikan minyak zaitun sareng sakedik uyah. Urang aduk ogé, urang campur.
  5. Panutup mangkok ku tutup upami anjeun ngagaduhan atanapi nganggo bungkus plastik.
  6. Kami nempatkeun kana gelombang mikro dina kakuatan maksimum salami 5 menit, urang kaluar, urang aduk teras urang pasang deui teras urang pasang deui 5 menit deui.
  7. Kami nyandak sareng aranjeunna bakal, upami urang hoyong aranjeunna langkung asak, pasang deui dina sababaraha menit sareng saterasna dugi ka aranjeunna.
  8. Anjeun tiasa ngarobih waktos gumantung kana gelombang mikro.
  9. Éta saé pisan, anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha sayuran deui upami anjeun resep sapertos bawang atanapi bawang bodas sareng peterseli.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.