Kentang sareng supa kelinci casserole

Kentang sareng supa kelinci casserole, piring lengkep pisan, rebusan kelenci pikeun ngaletak ramo anjeun. Éta raoseun sareng saderhana pisan sareng gancang nyiapkeun.

Daging kelenci saé pisan, éta hampang sareng séhat. Éta tiasa disiapkeun dina sababaraha cara dina grill, stews, saos .... Sareng tiasa dibarengan ku supa, sayuran, kentang ....

Waktos Ieu urang tiasa nyiapkeun piring ieu ti hiji dinten dugi ka payun, éta mangrupikeun piring anu lengkep sareng tiasa disiapkeun salaku hiji piring.

Kentang sareng supa kelinci casserole
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kelenci
  • 2-3 kentang
  • 250 gr. suung
  • 150 ml. anggur bodas
  • 3-4 cengkéh bawang bodas
  • 2-3 séndok tepung
  • 1 liter cai atanapi kaldu
  • 1 dash minyak zaitun
  • Lada
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun kentang kelinci sareng supa casserole, urang mimiti nyiapkeun kelenci, urang bakal potongana.
  2. Usum potongan kelenci. Kami ngalirkeun potongan kelenci kana tipung.
  3. Kami nempatkeun casserole dina panas anu sedeng, tambahkeun percikan minyak sareng coklat kelenci dina sadaya sisi.
  4. Rendang bawang bodas kana potongan leutik. Nalika urang ngagaduhan kelenci emas urang tambahkeun bawang bodas anu dicincang, nalika mimiti emas, urang nambihan gelas anggur bodas, urang ngantepkeun alkohol ngirangan salami sababaraha menit, dugi alkoholna ngejat.
  5. Tambahkeun cai atanapi kaldu pikeun nutupan kelenci, ngantep éta masak salami 30-40 menit.
  6. Nalika urang mesék kentang urang potong-potong sareng tambahkeun kana kasér sareng kelenci.
  7. Urang meresihan supa, potong kana irisan, tumis kana wajan kalayan sakedik minyak sareng tambihan 10 menit sateuacan kelenci sareng kentang aya.
  8. Upami diperlukeun, tambahkeun cai atanapi kaldu, kami bakal nambihan.
  9. Nalika casserole kelenci parantos siap, urang raoskeun uyah sareng cabé, urang menerkeun.
  10. Sareng siap ngalayanan !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.