Kelenci Stewed sareng wortel sareng tomat

Kelenci Stewed sareng wortel sareng tomat

Kelenci anu diawurkeun nyaéta a alternatif pisan ékonomi sareng ngeunah ngalengkepan menu urang dina usum liburan ieu. Éta sanés daging anu resep popularitas hébat, tapi, urang yakin yén éta tiasa masihan anjeun seueur ulin ku ngagabungkeun sareng sayuran anu anjeun paling resep. Pikeun nyobaan kelenci ieu diawur ku wortel sareng tomat.

Salaku tambahan kana warna anu bakal ngajantenkeun méja anjeun menonjol, rebus kelenci ieu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun resep tamu anjeun. Anjeun panginten aya sababna naha kuring nyarios kieu, leres? Stews sapertos kieu tiasa disiapkeun sateuacanna, ngantunkeun waktos urang pikeun ngaraosan liburan. Kami salah sahiji jalma anu ngira yén aranjeunna langkung saé énjing, naha kuring hiji-hijina?

Ngalakukeun éta saderhana pisan. Ngan ngadamel a basa sayuran Teras ngantep éta masak sareng daging kanggo waktos anu diperyogikeun pikeun lembut. Tapi pikeun anjeun anu jelas, maka kuring ninggalkeun anjeun sakumaha biasana undak-usukna. Naha anjeun bakal wani nyiapkeunana?

Resep kelinci rebus

Kelenci Stewed sareng wortel sareng tomat
Rebus kelenci ieu sareng wortel sareng tomat murah sareng gampang disiapkeun. Cocog pikeun dinten ka dinten atanapi kanggo ngalengkepan menu pésta anjeun.
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kelenci, dicincang
  • 2 bawang leutik, dicincang
  • 1 cabé bel héjo, dicincang
  • 1 cabé beureum, dicincang
  • 3 wortel, diiris
  • ½ sagelas anggur bodas
  • 1 gelas leutik tomat hancur
  • 2 séndok témpél tomat
  • ½ séndok téh daging cabé chorizo
  • 1 séndok téh paprika amis (atanapi campuran paprika amis sareng panas)
  • 1 séndok tepung
  • Cai atanapi kaldu hayam
  • Uyah sareng cabé
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Usum potongan kelenci sareng coklat aranjeunna dina panas anu ageung dina panci kalayan girimis minyak zaitun. Sakali coklat, angkat tina panci sareng cadangan.
  2. Dina kaserol anu sami, tambahkeun bawang, cabé sareng wortel. Usum sareng tumis salami 10 menit.
  3. Teras, urang tuang anggur bodas sareng ngantepkeun ngirangan.
  4. Saatos urang ngasupkeun tomat, daging cabé chorizo ​​sareng paprika teras asak salami sababaraha menit.
  5. Urang tambihan tipung sareng aduk sadayana kanggo sababaraha menit deui supados masak.
  6. Pikeun ngarengsekeun, urang balikkeun kelenci kana kasér sareng nutupan cai atanapi kaldu hayam. Masak salami 35 menit dina panas anu handap sareng urang parios yén éta parantos leres dilakukeun.
  7. Kami nyayogikeun kelenci anu diawur panas sareng sapotong roti anu saé kanggo nyebarkeun saos saatosna.

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.