Kefta tagine

nu tajines mangrupikeun salah sahiji asakan anu paling dikenal pikeun asakan Maroko sareng diantarana kasohor tagin hayam jeruk nipiséta sapi atanapi domba tagine sareng plum sareng almond sareng akhirna teh kefta tagine. Anu terakhir nyaéta anu paling asak di bumi sareng anu dua deui disayogikeun deui pikeun hajatan sapertos kawinan, Ieuh (liburan anu dirayakeun dina dinten katujuh kalahiran orok), jst. Dinten ayeuna di Resep Dapur urang badé nyiapkeun a kefta tagine:

Kefta tagine

Gelar kasulitan: gampil

Waktos Persiapan: 20 menit sakitar.

bahan

bahan:

  • Satengah kilo tina mince (di Maroko kefta, janten nami tajine)
  • 4 tomat
  • 1 bawang (Abdi nganggo 2 kusabab éta leutik)
  • 3 cengkéh bawang bodas
  • Sal secukupnya
  • 1 séndok téh jinten
  • 1 séndok téh cabé
  • 1 séndok téh pimienta
  • 2 atanapi 3 séndok minyak zaitun
  • Kebat tina peterseli sareng ketumbar seger dicincang (upami anjeun henteu gaduh ketumbar anjeun ngan ukur tiasa nganggo peterseli)
  • Séndok tina konséntrasi tomat (meunang milih)

Elaborasi:

Bawa tagine ka simmer sareng minyak zaitun sahingga éta warms up na bari motong éta bawang di julienne. Sakali minyakna panas, tambih bawang. Biasana bawang daun diced, tapi dinten ayeuna waktosna pikeun nyumputkeunana, janten harita kuring kedah ngempelkeun kana blénder.

Kefta tagine

Upami anjeun langkung resep ngalaksanakeunana ku cara tradisional:

Sakali bawang satengah transparan tambihan tomat cengkéh bawang bodas dicincang sareng ditumbuk. Nalika aranjeunna dibatalkeun tambihan sagelas cai sareng, upami anjeun hoyong, séndok tina konséntrasi tomat.

Upami anjeun kedah nyumputkeun bawang sapertos kuring:

Nalika bawang satengah transparan, luluskeun kana blénder sareng tomat potong batu, huntu tina bawang bodas sareng sagelas cai. Sakali sadayana ditumbuk tambih kana tajine.

Kefta tagine

Kami parantos ngagaduhan saos ampir siap sareng ti dieu prosedur na sami, naha anjeun nganggo mixer atanapi henteu. Tambihkeun dina cabééta jinten, la kahayang jeung pimienta. Campur rata sareng, nalika saos mimiti ngagolak, tambihkeun peterseli jeung katumbiri dicincang sareng pacampur deui.

Kefta tagine

Nalika éta ngagolak sakedap, nyiapkeun daging cincang ku ngadamel bal saukuran anu anjeun pikahoyong. Sacara tradisional, tajine henteu disayogikeun dina pelat masing-masing atanapi didahar nganggo sendok garut, tapi sadayana ngahakan tajine langsung sareng potongan roti, janten kuring langkung resep ngadamel bal leutik sahingga dina waktos tuang langkung gampil. Upami anjeun parantos ngadamel sadaya bal tambihkeun kana tagine sareng tutup salami 5 menit

Kefta tagine

Balikkeun bakso sareng tutup deui salami 5 menit deui bérés masak di sisi sanésna. Sareng teu nanaon deui! Anjeun parantos gaduh kefta tagine siap.

Kefta tagine

Dina waktos ngalayanan ...

Sakumaha anu kuring parantos sateuacankeun, tajine disajikeun sakumaha anu sareng sadayana tuang ti ditu (masing-masing di sisi masing-masing, tangtosna). Nanging salad disajikeun dina piring masing-masing sareng alat makan.

Saran resep:

  • Biasana kefta tagine ogé ngagaduhan endog per jalma. Dina kasus éta aranjeunna kedah ditambihkeun dina 5 menit terakhir pikeun nyetél sareng naburkeun jinten sareng uyah, sakumaha urang tiasa tingali dina kasempetan anu sanés ieu kuring ngadamel tagine ieu:

Kefta tagine sareng endog

  • Sababaraha urang nambihan endog keok tibatan endog sadayana, perkawis raos.

Pangsaéna…

Kuring bakal teras nyarios: Hal anu pangsaéna ngeunaan tajines sanés ngan ukur laun-laun dina taneuh liat, tapi ogé seueur jalma tiasa tuang tanpa kedah engké mendakan gunung piring sareng alat makan pikeun dibersihkeun. Mangrupikeun kaunggulan anu hadé!.

Ngarasakeun tuangeun sareng wilujeung akhir minggu anu saé!

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Kefta tagine

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 340

kategori

Resep Daging

Dunia Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan masak, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Veronica cervera cenahna

    Saha anu nyarios anjeun kedah ngantosan? Ieu ngeunah pisan sareng anjeun kedah énggal-énggal waé, hahaha.

    1.    Ummu Aisyah cenahna

      Halo Veronica!

      Abdi resep pisan anjeun resep. Kuring bakal merhatoskeun, upami anjeun nyiapkeun sareng nyebarkeunana dina blog anjeun kuring bakal masihan catetan hahaha.

      Salam sareng hatur nuhun pisan kana koméntar anjeun