Iga babi dina saos

Iga babi dina saos, asakan saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun, idéal pikeun tuang siang atanapi tuang. Éta ogé tiasa disiapkeun sateuacanna.

Krim zucchini sareng kentang

Krim zucchini sareng kentang mangrupikeun piring buatan sehat anu idéal pikeun ngasupkeun sayuran. Piring anu hampang sareng gancang pikeun nyiapkeun.

Rebus kacang sareng kentang

Rebus kacang sareng kentang, piring buatan tradisional, saderhana, gampang nyiapkeun sareng murah. Sapiring kacang-kacangan pikeun sakulawarga.

Rebus sapi sareng artichokes

Rebus daging sapi sareng artichokes, piring séndok tradisional. Piring lengkep, anu sia urang salaku piring tunggal. Cocog pikeun kulawarga.

Omat sareng sup adas

Omat sareng sup adas

Gancang, saderhana, lezat ... sup tomat sareng adas ieu sadayana janten bahan penting dina ...

Rebus kécap héjo

Kécap héjo Sted piring séndok euyeub, kawas lentil. Kedele mangrupakeun kacang polong anu séhat pisan sareng enteng.

Rebus domba

Rebus domba

Resep rebus domba sareng kentang sareng sayuran, cara anu béda pikeun masak daging anu lezat ieu. Piring sendok idéal

Sup Picadillo

Sup Picadillo

Siapkeun sup picadillo lezat ieu anu tradisional di Spanyol beulah kidul. Piring sampurna pikeun haneut awak dina usum usum tiis.

Waluh sareng sup ubi jalar

Waluh sareng sup ubi jalar

Waluh sareng sup kentang amis anu urang siapkeun ayeuna saderhana, saderhana sareng vegan. Usul 10 pikeun dilebetkeun kana ménu mingguan anjeun.

Hayam kana bir

Hayam rebus bir

Resep hayam rebus bir, campuran rasa anu sampurna. Kalayan resep saderhana ieu, anjeun bakal ngagaduhan alternatif anu idéal pikeun masak hayam

Zurrukutuna

Zurrukutuna, bawang bodas sareng sop cod

Zurrukutuna mangrupikeun sup tradisional ti nagara Basque anu didamel tina cod, roti, cabé chorizo ​​sareng bawang bodas. Sup anu pas pisan pikeun manaskeun nalika badai tiis ieu.

Sup hayam sareng pasta

Sup hayam sareng pasta

Hayam, pasta sareng sup sayur anu urang damel dinten ayeuna raoseun pisan sareng salutary pisan. Usul anu saé pikeun ngamimitian tuang atanapi salaku hiji-hijina piring nalika tuang.

Wortel, miso sareng jahé sup

Wortel, miso sareng jahé sup

Wortel, miso sareng jahé sup anu urang siapkeun dinten ieu raoseun sareng gondéwa, idéal pikeun ngalengkepan tuangeun anjeun dina Halloween.

Rebus sotong sareng kentang

Resep kanggo rebus cuttlefish sareng kentang, piring séndok anu dina usum usum ieu sok pikaresepeun sareng saha waé anu resep.

Kentang Stewed sareng chorizo

Dina waktos ieu kami masihan anjeun piring klasik: kentang rebus sareng chorizo. Piring unik pikeun ngumpulkeun tanaga sareng haneutkeun.

Rebus kacang bodas

Rebus kacang bodas anu beunghar ieu anu kedah anjeun tuang upami anjeun hoyong awak nampi paling seueur gizi tina kacang-kacangan.

Chickpea, kembang engkol sareng waluh

Chickpea, kembang engkol sareng waluh

Kami ngadorong anjeun pikeun nyiapkeun anak hayam, kembang engkol sareng sup waluh ieu. Piring anu bergizi pisan anu bakal ngabantosan anjeun nada awak dina usum kieu.

Bawang bodas sareng santan sup

Bawang bodas sareng santan sup

Kami ngadorong anjeun nyiapkeun sup bawang bodas ieu sareng santan. Sup anu kuat sareng aromatik sampurna pikeun nada awak nalika usum salju.

Rebus kécap héjo

Resep anu lezat pikeun kacang kedelé héjo, kacang polong anu beunghar sareng séhat, mirip pisan sareng lentil, asakan séndok anu bergizi pisan. Anjeun bakal resep !!!

Paha hayam dina anggur beureum

Resep pingping hayam saos sareng anggur beureum, klasik tina asakan urang Spanyol, piring anu saderhana pisan. Coba éta anjeun bakal resep.

Brokoli sareng sup kentang

Brokoli sareng Sup Kentang

Sup brokoli sareng kentang ieu, salian ti enteng sareng bergizi, gampang pisan disiapkeun; Cocog pikeun ngamimitian tuang nanaon.

Duduh kaldu

Resep dinten ayeuna idéal pikeun usum salju: Defatted Chicken and sayur Sayur. Éta ngandung sababaraha kalori tapi sakumaha ngeusian sakumaha sup normal.

Sup lauk

Sup lauk

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel sup lauk kalayan udang sareng kerang; pamula idéal pikeun perayaan kulawarga salajengna.

Engkol asak

Resep dinten ieu kanggo séndok: Kubis asak. Hidangan anu saé ngandung gisi, sanés kusabab anak ayam sareng kubisna, tapi ogé kusabab goo anu ngiringan.

Rebus kentang sareng daging

Naha anjeun resep ieu rebus kentang sareng daging? Éta biasana mangrupikeun salah sahiji resep wildcard di sadaya bumi.

Kacang bodas asak

Resep dinten ayeuna mangrupikeun stan kacang bodas anu beunghar idéal pikeun dinten tiis anu munggaran ieu. Naha anjeun karaos kitu?

Stewed pudding hideung

Pendakan nilai gizi tina sosis getih ku roti puding hideung anu saé ieu, sampurna pikeun atlit atanapi anu ngagaduhan anémia

Rebus kentang sareng cuttlefish

Dinten ieu kami parantos nyiapkeun rebus kentang sareng cuttlefish, salah sahiji masakan khas Huelva, sareng kacang lega kalayan cuttlefish.

Rebus hayam sareng kayu manis

Henteu sadayana sésa kedah maot dina bentuk croquettes. Rebus hayam kayu manis ieu mangrupikeun conto anu sampurna (sareng lezat).

Lentil Kalayan Sayuran

Lentil sareng sayuran: piring anu beunghar beusi tapi henteu sakumaha kalori sapertos lentil anu biasa diasakan.

Lentil Stewed kalayan chorizo

Lentil Stewed kalayan chorizo, piring tradisional tradisional di Spanyol, anu seueur resep, sareng anu sanésna henteu pira.

Kacang lega kalayan cuttlefish

Kacang lega kalayan cuttlefish, piring khas Huelva. Upami anjeun parantos nambihan strawberry ti Palos de la Frontera pikeun tuangeun, teu aya ragu anjeun bakal wareg.

Supa sareng rebus kacang bodas

Sup supa sareng suuk bodas ieu mangrupikeun piring anu sampurna pikeun vegan anu milari protéin sareng rasa anu asli sareng teu tiasa dilupakan.

Marmitako pikeun pemula

Sapiring lembut, lebur dina-sungut anjeun, tuna lengkep lezat sareng bergizi? Resep marmitako pamula ieu anu anjeun peryogikeun.

Lénah buatan imah

Lentil buatan bumi mangrupikeun salah sahiji masakan tradisional di Spanyol. Naon tanggal anu langkung saé dilakukeun pikeun aranjeunna tibatan di Paska?

Fabada pikeun pemula

Resep rebus kacang super gampang ieu pikeun anu mimiti mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngagantungkeun katergantungan ka tuppers indung sareng nyiksa kaléng!

Rebus kentang sareng hayam sareng nasi

Rebus kentang sareng hayam sareng nasi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel rebus kentang anu lezat sareng hayam sareng nasi, cocog pikeun dinten anu tiis nalika urang peryogi séndok sénok anu saé.

Sup minestrone

Sup minestrone

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel salah sahiji sup paling tradisional di dunya, sup minestrone. Pinuh énergi sareng sayuran kanggo diét.

Sup bawang bodas

Sup bawang bodas

Dina tulisan ieu kami nampilkeun sup bawang bodas anu lezat pikeun wengi Natal, resep anu murah sareng gancang janten anjeun henteu nyéépkeun seueur waktos pikeun masak.

Rebus Chickpea sareng kangkung

Chickpeas sareng kangkung

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel rebus anak ayam anu enak. Hidangan anu leueur pisan anu bakal ngeusi batre urang tanaga sareng haneutkeun urang tina tiis ieu.

Lentil sareng sangu

Lentil sareng sangu

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel lentil anu lezat dibarengan ku sangu supados piring na kumplit sahingga urang haneut pikeun tiis ieu.

Rebus kentang sareng sangu

Rebus kentang sareng sangu

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kentang sareng béas anu saé. Piring pinuh énergi ésénsial pikeun balik deui ka sakola.

Sapi rebus sareng kentang

Sapi rebus sareng kentang

Rebus sapi ieu sareng kentang sareng sayuran mangrupikeun piring anu saé pisan anu ngepak seueur énergi. Sampurna pikeun tuang sakulawarga.

Vigil Potaje

Sup waspada, Paska khusus

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel resep Easter tradisional. Rebus waspada, salah sahiji rebus anu didamel dina dinten Jumaah Easter.

Kentang sareng cuttlefish

Rebus kentang sareng cuttlefish

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel resep anu saé kanggo lauk kentang tradisional anu saé atanapi kentang kalayan cuttlefish. Dahar beurang dipak kalayan kauntungan.

Mie hayam

Resep hayam fideua

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha nyiapkeun resep hayam fideua anu enak. Hidangan anu lezat sareng juicy kanggo tuangeun naon waé.

Rebus Chickpea sareng chorizo

Rebus Chickpea, rebus tradisional

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep resep tradisional ti jaman baheula, rebus kacang buncis lezat sareng chorizo ​​kanggo ngeusian aranjeunna énergi.

Kentang gaya Riojana

Kentang a la Riojana, rebus tradisional

Kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel Patatas a la Riojana, a rebus tradisional anu beunghar pisan ku rasa, sampurna pikeun merangan dinten anu paling tiis.

Daging rebus sareng kentang

Rebus daging sareng kentang, sumber énergi

Dina tulisan ieu, kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel sup daging anu saé sareng kentang, resep anu saé anu nyayogikeun seueur énergi sareng panas kana awak nalika tiis.

kacang lega anu beunghar ku iga babi, chorizo ​​sareng sosis hideung

Kacang lega Catalonian

ngeunah Catalan khas, dumasar kana kacang, chorizo, sosis hideung, tulang rusuk babi sareng mint pikeun nyingkahan gangguan pencernaan khas tina jenis sayuran ieu