Omelette Sosis Perancis

Omelette Sosis Perancis

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu saderhana sareng gancang pikeun tuangeun anu hadé pikeun orok. Omelet Perancis anu beunghar ku sosis.

Bal kentang

Resep bal kentang, khusus kanggo orok

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kadaharan anu gampang, saderhana sareng gancang pikeun orok anjeun. Sababaraha bal kentang pikeun ngamimitian ku pola dahareun anu padet.

Jeruk sareng jus cau

Jeruk sareng jus cau

Jeruk sareng jus cau, kontribusi ageung pikeun sarapan urang. Urang ogé tiasa ngadamel resep jus ieu dina waktos cemilan sareng yogurt

Kurupuk jagong

Bahan: 1 liter mentega. 1 endog. 450 gr. tina tipung jagong. Gula (150-200 gr). PROSEDUR: Kami ngaluarkeun tina kulkas ...