Pisang_small_ torrijas

Roti bakar Perancis leutik cau

Resep saderhana sareng euyeub kanggo torrijas cau alit, sareng kayu manis. Hayu urang tingali saléngkah-saléngkahna pikeun ngaraosan ngeunah.

Jelly tomat

Jelly tomat

Jam tomat mangrupikeun resep anu gampang dilakukeun, gancang sareng seueur kamungkinan pikeun narik ati

réngsé-resep-roti-dadar-sareng-tomat-sareng-ham

Omelet kalayan tomat sareng ham

Resep saderhana sareng khusus pikeun omélét roti sareng tomat sareng ham, urang bakal ningali langkah demi langkah pikeun nikmati ngeunah na.

Barudak dibungkus

Gula-gulung olahan, dibungkus ku ham, kéju sareng zaitun dina saos anggur beureum anu indah.

tuna tacos sareng tomat

Tuna taco sareng tomat

Resep saderhana pikeun tuna tuna sareng tomat. Hayu urang tingali saléngkah-saléngkahna pikeun ngaraosan ngeunah.

Dipanggang hake

Panggang hake fillet, sareng kéju sareng bumbu sareng tomat garing kalayan Basil sareng bawang bodas.

Hayam mustard

Dada hayam sareng suung dina krim sareng saos mustari.

Hayam asin

Hayam asin

Hayam emas sareng juicy dina ranjang uyah panggang, resep hayam uyah ieu ngeunah pisan sareng gampang dilakukeun, cobian sareng anjeun bakal ningali kumaha anjeun resep.

Sate daging sareng sayuran

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun tusuk sate, piring anu saderhana pisan anu diwangun ku nyampur sababaraha rupa katuangan anu di potong alit pasagi di ...

bérés resep kangkung sareng endog

Tumis kangkung sareng endog

Resep saderhana kanggo kangkung tumis sareng endog. Hayu urang tingali saléngkah-saléngkahna pikeun ngaraosan ngeunah anu lezat ieu.

Ham sareng kéju omelet

Nalika kuring kedah nyiapkeun tuang dina lima menit, kuring umumna kedah mutuskeun antara dua pilihan, atanapi kuring nyiapkeun sandwich atanapi omelet….

Camembert kéju fondue

Camembert kéju fondue

Kéju Camembert digoréng pikeun nyebarkeun panas, gampang pisan pikeun nyieun kéju Camembert fondue anu bakal hasil dina méja naon waé

Palmeritas De Hojaldre

Kripik pastry puff cocog pikeun snack. Kusabab aranjeunna saderhana pisan pikeun disiapkeun, anjeun tiasa ngalaksanakeunana iraha waé ...

Salad dasar

Salad dasar

Salad dasar, iringan séhat pikeun tuang siang atanapi tuang tuang. Resep salad ieu mangrupakeun ide anu saé

Endog diacak ku kangkung

Endog diacak ku kangkung

Endog diacak sareng kangkung, idé anu sampurna pikeun tuangeun anu séhat. Mangrupikeun salah sahiji resep kangkung anu pangsaéna tiasa dilakukeun, cobian anjeun bakal ningali kumaha anjeun hasil

Jeruk sareng jus cau

Jeruk sareng jus cau

Jeruk sareng jus cau, kontribusi ageung pikeun sarapan urang. Urang ogé tiasa ngadamel resep jus ieu dina waktos cemilan sareng yogurt

Salad buah sareng jus apel

Salad buah sareng jus apel

Salad buah sareng jus apel, camilan idéal. Resep ieu pikeun salad buah ngagaduhan seueur vitamin sareng kontribusina menarik

Endog disetél dina tomat

Endog disetél dina tomat

Endog ngagulung dina tomat, resep gampang sareng gancang sampurna pikeun tuangeun unggal dinten dina saminggu. Éta ogé resep tomat anu séhat pisan

Sambel lada (pikeun pasta)

Sambel lada (pikeun pasta)

Saos cabé ngeunah sareng murah pikeun pasta. Kalayan resep ieu saos pastry anjeun bakal suksés tanpa ragu dina méja

Kacang bawang bodas

Kacang bawang bodas

Hiasan kacang bawang bodas, resep kacang polong khas, kadaharan anu ngeunah sareng saderhana kanggo unggal waktos

Kacang hejo

Kacang hejo

kacang hejo dipanggang, resep saderhana sareng séhat

bérés resep kentang millefeuille sareng daging sapi

Kentang sareng Sapi Millefeuille

Resep saderhana kanggo millefeuille kentang sareng daging pedet. Léngkah-léngkah anu gampang pisan ti mana urang bakal ningali prosedur pikeun ngajelaskeunana.

Krim bawang daun

Krim bawang daun

Krim bawang, resep gampang sareng murah, idéal pikeun waktos krisis

réngsé resep salmon dipanggang sareng kentang

Dipanggang Salmon sareng Kentang

Resep salmon dipanggang sareng kentang, cara anu saé pikeun nyiapkeun lauk anu khas ieu kalayan raos anu sengit. Hayu urang tingali step by step tina resep nikmat ieu.

Terong Boneka Sayuran

Terong Boneka Sayuran

aubergines dieusian sayuran, resep anu gampang pisan sareng lezat pikeun didahar anu séhat

bérés bonténg resep

Bonténg Spanyol

Resep bonténg Spanyol. Sugih sareng séhat mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiapkeun sayuran ieu, kusabab éta ngeunah anu saé nalika seger dina usum panas.

bérés resep ossobuco sareng supa

Sapi Ossobuco sareng Suung

Resep Ossobuco kanggo daging sapi sareng suung, saderhana sareng lezat, ogé aslina. Urang bade ningali undak-usukna pikeun ngajelaskeunnana.

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Hayam Éksotis dina 10 Menit, Nikmat Ayam Ngeunah sareng saderhana. Resep hayam ieu bakal narik anjeun, cobian sareng anjeun bakal ningali kumaha anjeun henteu lepat

Rengse Resep Gulung Sapi Stuffed with Suung

Gulungan Veal dieusian ku Suung

Resep pikeun Veal Rolls Stuffed with Suung, resep anu gampang sareng panasaran pikeun ngaraosan éta sareng ngareuwaskeun batur.

Salat Tomat anu diasakan

Salat Tomat anu diasakan

salad tomat anu raoseun, resep ngeunah, saderhana sareng sehat pisan. Resep salad ieu nyayogikeun seueur vitamin penting pikeun dinten ka dinten

Salad kentang usum panas

Salad kentang usum panas

Salad kentang usum panas, ngeunah sareng saderhana pisan, ogé katelah salad nagara. Salian ti saderhana, éta ogé mangrupakeun piring anu ekonomis pisan

bérés resep hayam kari sareng sayuran

Kari hayam sareng Sayuran

Resep kari hayam sareng sayuran. Basajan sareng séhat. Salaku tambahan, spésiésna mangrupikeun sekutu pikeun diét.

resep salad artichoke

Salad Artichoke

Salad artichoke euyeub ku sababaraha bahan dina saos kaléng. Sapertos teri, piquillo jsb. Éta ogé gampang pikeun nyiapkeun.

bérés resep cumi-cumi nganggo suung

Cumi-cumi Cingcin sareng Suung

Resep saderhana sareng séhat kanggo cumi-cumi nganggo suung. Persiapanana saderhana sareng urang moal kedah nyéépkeun seueur jam di dapur.

bérés resep kelenci sareng bawang bodas

Kelenci sareng Bawang bodas

Sakumaha kuring sering nyarios, kelenci mangrupikeun daging anu séhat sareng gampang disiapkeun janten hayu urang laksanakeun, hayu urang ngadamel kelenci anu lezat sareng bawang bodas.

Eusian hayam jeruk nipis

Eusian hayam jeruk nipis

Eusian hayam jeruk nipis mangrupikeun cara anu saé pikeun tuang anu séhat sareng raos dina waktos anu sami. Naha anjeun henteu resep jeruk nipis? Anjeun tiasa nyobian ngajantenkeun jeruk éta.

bérés resep daging sapi dikulilingan kalayan suung sareng kacang polong

Sapi Stewed sareng Suung sareng Kacang Kacang

Sapi sapi direbus mangrupikeun resep tradisional sareng ayeuna urang badé ngadamel éta ku suung sareng kacang polong. Éta resep gampang sanaos sababaraha léngkah tiasa rada rumit.

bérés resep cap supa sareng endog puyuh

Jamur Tapa sareng Endog Puyuh

Orisinalitas dina dunya tapas sok saé. Sareng dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu beunghar pikeun nyiptakeun tapa anu khas, tina supa sareng endog puyuh.

bérés resep cabé dieusian sayuran sareng supa

Peppers dieusi sayur sareng supa

Resep séhat sareng saderhana pikeun nyiapkeun. Sababaraha paprika dieusian sayuran sareng supa. Nikmat lezat anu bakal nyalametkeun urang tina monoton.

monkfish bérés resep sareng hiasan

Monkfish sareng Garnish

Monkfish mangrupikeun lauk anu cocog sareng sadayana sareng ayeuna kuring ngabawa ka anjeun nganggo hiasan anu saé (sahenteuna pikeun kuring), cabé héjo sareng chanterelles.

resep parantos steak turki Rusia

Rusia Turki Fillet

Resep fillet kalkun Rusia mangrupikeun cara saderhana pikeun nyiapkeun burger tradisional. Sareng pastina langkung séhat tibatan anu parantos disiapkeun.

réngsé resep pikeun zucchini aduk ngagoreng sareng suung

Tumis Zucchini sareng Suung

Masak gancang sareng séhat, kami moal tiasa naroskeun naon-naon deui. Éta ngan ukur peryogi sakedik sareng sésana bakal kaluar sorangan. Kaséhatan penting jadi hayu urang jaga.

bérés resep kelenci dipanggang kalayan rempah

Kelinci Panggang sareng Rempah

Resep saderhana kanggo kelenci dipanggang kalayan rempah-rempah. Mangrupikeun ngeunah anu sampurna pikeun diét sareng éta ogé gampang usum kalayan rempah atanapi unsur sanés. Renyah ngeunah.

resep parantos béas garing

Sangu Crispy

Resep sangu garing, cara saderhana pikeun ngadaur mulangkeunana sareng reuwas ku ideu anu bénten. Janten kanggo ngaraoskeun gastronomi.

bérés dipanggang boneka kentang resep

Dipanggang boneka kentang

Resep kentang boneka. Mangrupikeun persiapan saderhana anu masihan hasil anu saé boh dina hal presentasi sareng rasa.

bérés resep mi Cina sareng sayuran sareng daging cincang

Mi Cina sareng Sayuran sareng Daging Minced

Resep mi Cina sareng sayuran sareng daging cincang. Mangrupikeun préparasi saderhana anu ngamungkinkeun urang adaptasi ka vegetarian. Lumayan mangrupikeun bentuk asakan Asia anu pikaresepeun.

bérés resep tabung cumi boneka

Tabung cumi dieusian

Resep dumasar kana tabung cumi dieusian ku daging cincang. Mangrupikeun kadaharan anu saé, saderhana saderhana sareng anu masihan hasil anu saé dina tingkat presentasi. Éta ogé tiasa dieusi sayuran.

resep crosto

Crosto: Puff Pastry Timbale sareng Macaroni

Resep asal Itali anu ngagabungkeun puff pastry, pasta sareng sababaraha bahan. Bahan anu dicampur sareng makaroni tiasa bénten, éta gumantung kana imajinasi atanapi rasa masing-masing.

bérés resep pizza sareng daging cincang

Pizza Daging Minced Lada

Resep pizza saderhana sareng daging lada dicincang. Mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngaraosan pizza, ngajantenkeun masing-masing resep.

sate dumasar-sayuran: zucchini jeung aubergine

Siki Zucchini sareng Terong

Resep basis sayuran: zucchini, terong. Éta saderhana didamel sareng raoseun raos. Éta ogé cara khusus pikeun nampilkeun sayuran ka murangkalih.

resep kelenci anu beunghar sareng saderhana kalayan saos romesco

Kelenci sareng saos Romesco

Resep kelenci dina saos romesco, saderhana sareng gancang nyiapkeun. Saos tiasa didamel di bumi atanapi dipésér. Bahanna nyaéta saos sareng kelenci.

resep saderhana pikeun gelas atanapi palem pastry puff

Kacamata Puff Pastry

Resep saderhana pikeun gelas atanapi palem pastry puff. Bahanna nyaéta puff pastry sareng panginten sakedik gula. Anjeun tiasa nambihan bahan-bahan sanés sapertos coklat pikeun nutupan sareng masihan sentuhan anu béda.

resep nasi sareng sayuran sareng kecap, beunghar tina rasa

Sangu sareng Sayuran sareng Kécap

resep nasi sareng sayuran sareng kécap, touch anu béda pikeun ngeunah anu serbaguna pisan. Anjeun ngan peryogi imajinasi sareng kahoyong.

kentang sareng bawang bodas sareng cuka, gampang sareng gancang didamel

Kentang ka Miskin

Kentang teu resep, resep saderhana sareng resep gancang, dumasar kana kentang, bawang bodas sareng cuka. Éta saderhana pisan sareng ngagabungkeun sareng kadaharan anu sanés tanpa aya masalah sareng nyaéta yén gancangna kompor, hanjakalna, dinten ayeuna penting pisan

kacang lega anu beunghar ku iga babi, chorizo ​​sareng sosis hideung

Kacang lega Catalonian

ngeunah Catalan khas, dumasar kana kacang, chorizo, sosis hideung, tulang rusuk babi sareng mint pikeun nyingkahan gangguan pencernaan khas tina jenis sayuran ieu

York Ham Rolls sareng Sangu

Resep anu beunghar idéal pikeun barudak, sabab éta ogé tiasa ngabantosan urang nyiapkeunana. York ham digulung ku béas, surimi, jagong sareng tuna.

Kue jeruk

Bahan: 250g tipung 1/2 sendok garduh 150g gula 130g mantega ...

Lemon osobuco

Bahan-bahan: 4 daging sapi ossobucos Lemon zest 100g mantega 1 gelas anggur bodas garing Kaldu Daging ...

Kangkung kangkung

Bahan: 2 bata krim 1kg kangkung 70g mantega 2 séndok tipung 1/2 gelas ...

Domba sareng suung

Bahan-bahan: 300g suung 2 dampét eusian Marsala anggur 60 g mantega 1 cengkéh bawang bodas 1 gelas ...

Resep roti buatan sendiri

Urang sadayana gaduh ingatan roti anu dilakukeun ku nini urang sareng urang moal kantos raos deui. Dinten ayeuna anjeun ...

Ham sandwich kalayan haté lontar

Resep saderhana kanggo sandwich ham ieu kalayan manah korma anu bakal urang siapkeun dinten ayeuna mangrupikeun pilihan anu saé, nalika nampi babaturan, ...

Saos Hollandese

Dinten ayeuna kuring nampilkeun resep dasar pikeun ngadamel saos hollandaise anu indah, janten persiapan anu idéal pikeun lauk bumbu sareng ...

Imah jagong

Upami anjeun ngagaduhan jagong bodas sareng susu gandum anjeun tiasa nyiapkeun piring anu spektakuler. Entong liren ngorbankeun diri ...

Celiacs: és krim pisang bebas gluten

Pikeun ngajantenkeun és krim bébas gluten anu lezat ieu, kami bakal nganggo cau atanapi pisang salaku kadaharan anu bergizi, mangrupikeun tuangeun anu amis

Kaléng kembang engkol dina minyak

Kami bakal nyiapkeun kembang engkol kaléng anu éndah dina minyak sahingga anjeun tiasa ngaraoskeun salaku aperitif sareng ngiringan sareng ...

Pir kaléng dina sirop

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun kaléng pir anu séhat dina sirop, janten katuangan anu idéal pikeun ...

Biskuit téh

Bahan-bahan: 500gr tipung 500gr gula 250gr almond 4 endog 4 séndok madu Rum Persiapan: Dina mangkok pukul ...

Jangjang hayam gaya Cina

Bahan: 12 jangjang hayam 2 séndok madu 2 séndok sherry 1 bawang bodas bawang bodas 1/2 séndok ...

Bebek sareng bir

Bahan-bahan: 1 bebek 1400 g 100cl bir 30 g mantega 1 bawang daun 1 dadu thyme 1 dahan rosemary ...

Celiacs: gnocchi bit bébas gluten

Kami bakal nyiapkeun resep bébas gluten saderhana pikeun sadayana anu kaserang panyakit celiac pikeun ngaraosan éta salaku piring utama sareng ...

Sumebar Timun

Resep saderhana anu bakal urang siapkeun nyaéta pilihan anu sanés, pikeun nampilkeun krim bonténg anu saé ieu, kusabab éta nikmat ...

Ganti baju krim sareng peppers

Kombinasi rasa anu sampurna pikeun ngaraosan ganti baju krim kéju anu éndah ieu sareng cabé bel, nyaéta usulan ...

Dipanggang quinces

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun dessert anu saé tina quinces dipanggang, janten resep saderhana pikeun nyiapkeun sareng saé pikeun raos ...

Tomat kaléng dina brine

Dina sababaraha kasempetan kuring ngajukeun anjeun pikeun ngawétkeun anu béda, tapi dinten ieu kuring bakal ngajarkeun kumaha ngajaga tomat dina cai asin ...

Kéju sareng zaitun

Bahan 2 kapur adonan pastry puff 300 gram zaitun héjo tanpa pit 300 gram zaitun hideung tanpa ...

Seafood lasagna

Bahan-bahan: 300g tina cuttlefish Lasagna lambar 150g supa 1 zucchini 80g tina Parmesan 1 bawang 1 cengkéh tina ...

Jajan blackberry ricotta

Bahan: 250g tina keju ricotta 250g buah beri hideung atanapi blueberry 3 séndok jeruk nipis 2dl krim haseum ...

Quonna mayonnaise

Mayonnaise Ieu idéal pikeun dipanggang, areng, kai-dipecat atanapi babi bakar. Abdi terang…

Papaya sareng es krim

Pisan euyeub, nyegerkeun sareng lezat, idéal pikeun dibagi, éta ngajantenkeun 2 gelas panjang atanapi 4 gelas umum, idéal dikonsumsi salaku snack ...

Steak babi kalayan bawang

Steak daging babi anu beunghar ieu ngadamel 4 porsi, idéal pikeun ngiringan anggur bodas anu saé. Resep gampang ...

Babi sareng salad sayur

Usul dinten ieu nyaéta ngadamel salad sederhana sareng sababaraha sayuran sareng nganggo sababaraha daging babi ...

Kueh bolu asin

Kueh bolu anu lezat, béda pikeun didahar sapertos kieu atanapi dina dua lapis sareng eusianana ku naon waé anu anjeun resep, sacara pribadi pikeun kuring ...

Saos mantéga hideung

Saos mantega hideung mangrupikeun préparasi anu saderhana dilakukeun, aromatik sareng ngeunah anu saé dibarengan ...

Salad salat cilantro

Kami bakal nyiapkeun resep anu saderhana sareng gancang pikeun ganti baju anu lezat pikeun anjeun anggo salaku bumbu anu raos dina naon waé ...

Smoothie sareng susu kayu manis

Upami anjeun badé nyiapkeun lemes anu seger sareng séhat, pastikeun ngadamel inuman ieu sareng lebetkeun ogé kana awak ...

Croquette bit

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun sababaraha croquette bit bit anu saderhana sareng pikaresepeun pikeun dinikmati salaku starter anu panas atanapi ...

Kentang Mediterania

Bahan-bahan 3 kentang sedeng 2 endog pindang 8 diadu zaitun hideung 15 daun kemangi seger 1 séndok ...

Krim Basil pikeun saos pasta

Kami bakal nyiapkeun resep saderhana pikeun krim basil khusus didamel pikeun saos sababaraha jinis pasta seger atanapi garing sareng ...

Sederhana sareng vitamin lemes

Smoothie lezat anu bakal urang siapkeun ayeuna mangrupikeun inuman anu ngandung kandungan vitamin anu tinggi, janten persiapan saderhana pikeun ...

Lapis rasa Vanilla

Icing nyaéta mandi klasik anu dianggo dina permen pikeun nutupan muih, pastry, biskuit, alfajores atanapi cookies ...

Salad buah entéh

Kami bakal nyiapkeun tuangeun séhat salad buah seger entéh pikeun anjeun raos dina akhir tuang siang atanapi tuang, janten ...

Celiacs: kuéh bolu bébas lem

Kami bakal ngadamel resep saderhana pikeun muih bolu gajih sahingga sadayana celiacs tiasa nikmati tanpa dicabut ku sarapan ...

Kol bodas dina gelombang mikro

Upami anjeun gaduh sakedik waktos kanggo nyiapkeun hiasan anu saderhana sareng anjeun gaduh engkol bodas atanapi beureum, masak di ...

Kari sangu sareng cabé

Bahan pikeun 2 jalma: 1 mangkok béas sisikian panjang (basmati pangsaéna), 40 gr. mentega, 1/2 bawang ...

Diabetik: puree sayur microwave

Dina resep kami dinten ieu, kami bakal nganggo gelombang mikro pikeun ngadamel puree sayuran anu lezat sareng bergizi dina sababaraha menit, ...

Kalori rendah: kacang polong oray

Dinten ieu kuring nyarankeun anjeun nyiapkeun garnish saderhana kalayan kacang polong kalori anu séhat pisan sareng anjeun raoseun salaku hiasan ...

Resep cangkang Mackerel ti Bilbao

Bahan-bahan: 2 lapis mackerel. 4 kentang sedeng. 3 bawang bodas. 1 cabé Minyak zaitun parawan. Persiapan Cuka Uyah sareng peterseli: ...

Endog dina piring sareng ham

Bahan-bahan: 8 endog 100 gram Serrano ham 25 gram kacang polong beku 1 bawang bawang daun Tomat hancur A Chive Oil asin ...

Mackerel sareng Bawang Pizza

Kami bakal nyiapkeun resep anu saderhana sareng gancang pikeun mackerel sareng bawang bawang, supados raoseun kadaharan gancang dina ...

Babu daging bumbu

Bahan: 1kg sapi buleud 1 séndok cabé taneuh 1 sareng 1/2 séndok paprika amis 3 bawang ...

Plum compote dina gelombang mikro

Pikeun nyiapkeun tuangeun anu séhat dina sababaraha menit, kuring ngajukeun ngadamel komput plum anu lezat ieu dina gelombang mikro, pikeun raos ...

Kueh bolu sareng buah

Bahan: 200g tipung 250g gula 2 séndok kapang kapang 1 séndok mantega 10 endog 1 kaléng ageung ...

Kalori Rendah: Hiasan Kacang Héjo

Kuring bakal ngajarkeun anjeun kumaha nyiapkeun tuangeun anu lezat sahingga anjeun tiasa ngaraosan éta salaku hiasan, mangrupikeun pilihan anu sanés sareng ...

Daging daging boneka

Bahan-bahan: 200 gram daging babi cincang 200 gram daging hayam cincang Minced peterseli 100g roti ...

Supa Provençal

Bahan Suung, 400 g (112 Kcal) minyak semprot, diperyogikeun jumlah (10 Kcal) Bawang bodas, 4 (10 Kcal) Parsley ...

Nanas sareng jus persik

Resep anu beunghar sareng lezat pikeun dijantenkeun ngan dina 15 menit, éta bakal nyegerkeun sareng ngeusian anjeun bari ngurus siluét anjeun….

Wortel Gratin

Persiapan ieu mangrupikeun karesep kuring, éta tiasa didahar nyalira atanapi sareng kalkun, hayam atanapi lauk anu enak ...

Burger lentil dipanggang

Burger lentil anu diasakan dina oven mangrupikeun tuangeun anu hadé kusabab sipat beusi sareng ngagabungkeun sareng ...

Salad Mie Tuh

Pasta gandum lengkep idéal pikeun diet rendah kalori. Kusabab éta dileungitkeun langkung gancang sareng upami tuangeun ...

Dada putri anggang

Mangrupikeun gabungan rasa anu raos, piring idéal pikeun ngiringan salad héjo kanggo tuang tanpa lepat sareng ...

Supa sareng truffle risotto

Supa sareng truffle risotto

Dinten ieu kami masihan anjeun resep pikeun supa sareng truffle risotto anu pastina bakal ngaraosan kulawarga anjeun ....

Gaya Bream Donostiarra

Bahan-bahan: 4 laut laut 1/2 cabé Jus tina 1/2 lemon 1 cengkéh bawang bodas Minyak zaitun 4 séndok ...

Bakso kalori handap

Bakso ieu bakal ngabagjakeun anjeun, kalayan sakedik gajih sareng sadaya rasa anu dibarengan ku sup sayuran anu beunghar, ...

Lemes plum

Usul dinten ieu nyaéta pikeun ngadamel smoothie plum anu nyegerkeun sahingga anjeun tiasa ngaraoskeunana iraha waé sadidinten ...

Sorbet apel

Bahan: 4 apel Granny Smith (500 g) Jus tina 1 jeruk nipis 30cl tina sirop (300 g tina ...

Sambel Roquefort sareng teri

Kéju Roquefort atanapi kéju biru raoseun pikeun raos sababaraha persiapan sareng dinten ayeuna urang bakal nyiapkeun saos anu saé, ngahijikeun ieu ...

Hake fillets jeung kentang mashed

Piring tuangeun anu bakal urang siapkeun dinten ayeuna mangrupikeun tuangeun anu saé pikeun sakumna kulawarga pikeun dinikmati sareng mangrupikeun ...

Salad sayuran pindang

Dina awal usum semi sareng awal usum panas, salad mimiti janten piring utama atanapi hiasan ...

Sup Semolina

Bahan 300 gram semolina ½ liter cai 2 batu kaldu sayuran 100 gram kéju parut Persiapan ...

Kaléng kiwi dina sirop

Ngawétkeun didamel kalayan buah alami mangrupikeun tuangeun anu hadé pikeun anjeun anggo dina nyiapkeun dessert amis sareng ...

Kentang dina kaos

Bahanna: 1 kilo kentang 3 endog 100g tipung 1 bawang 1l kaldu Uyah, peterseli sareng minyak Persiapan:…

Celiacs: roti chapatí bébas gluten

Kami bakal nyiapkeun resep saderhana pikeun gulungan roti anu dikonsumsi khususna di India leres-leres bébas gluten, janten nikmat pikeun ...

Basa ucing

  Nami na diturunkeun tina ciri bentukna manjang, sapertos baso. Basa ucing mangrupikeun biskuit pangiringan anu saé ...

Puding jeruk

Bahan-bahan: 2 jero jus jeruk 5 konéng endog 100 gram gula 1 dl susu 80 ...

Kentang, chard sareng terrine waluh

Teras éndah ieu bakal nyayogikeun anjeun vitamin A, B, B9, B12, kalsium, beusi fosfor, magnesium, walirang, mangan, tambaga, yodium, arsén sareng ...

Plum gelombang mikro dina sirop

Kami bakal nganggo gelombang mikro, kanggo ngadamel sababaraha menit, resep saderhana ieu pikeun plum dina sirop sareng dianggo dina tuang, ngeusian ...

Susu mayonnaise tanpa endog

Mayonnaise ieu cocog pikeun usum panas sabab éta langkung lami sareng urang teu ngagaduhan masalah salmonellosis. Bahan-bahanna: 1…

Bonténg sareng salad kol

Bahan 1 bonténg ageung 5 daun engkol bodas 2 séndok minyak 1 séndok téh mustard Jus tina hiji ...

Seafood boneka kentang

Bahan-bahan: 8 kentang leutik 250g daging kerang 250 g tina udang 1 tomat 1 bawang 1/2 gelas anggur ...

Peppers sareng vinaigrette

Resep ieu saé pisan, éta saé sareng sadaya jinis daging sareng sandwich, gampang pisan didamel, cocog pikeun anu ...

Sangu hayam

Sangu sareng hayam mangrupikeun variétas paella khas Spanyol kidul (di Alicante sareng Murcia khususna) anu ...

Sangu Turki

Bahan: 250g béas 3 / 4kg domba tanpa tulang 2 bawang 2 cengkéh bawang bodas 100g tina currants Kaldu ...

Jelly anggur buatan sendiri

Anggur pinunjul pikeun fruktosa sareng ngagaduhan perséntase gula anu luhur sabab éta henteu saé pikeun ...

Cod tartare

Bahan-bahan: 300g cod tanpa karat 1 cabé beureum 1 cabé héjo 1 cabé konéng 1 bawang daun 1 bawang daun bawang 2…

Yogurt sareng apel sareng kenari

Kanggo ngaraosan sarapan atanapi di tengah siang, kuring nyarankeun anjeun nyiapkeun tuangeun séhat ieu dina sababaraha menit sareng ...

Sirop jeruk

Kami bakal ngadamel resep anu ngeunah pikeun sirop jeruk, janten anjeun tiasa nganggo iraha waé iraha hoyong ngahias sareng raos ...

Saos ngiringan daging babi

Nalika kami mutuskeun nyiapkeun piring katuangan anu ngandung daging babi, asak dina oven atanapi dina grill, ...

Hipertén: Waluh Daun Waluh

Kami bakal nyiapkeun tuangeun anu lezat sareng séhat pikeun sadaya pasién hipertis sabab éta waluh dieusian ku masak ...

Krim foie paté sumebar

Aya sababaraha persiapan anu béda pikeun nyebarkeun dina roti, cookies atanapi roti bakar, sareng dinten ayeuna usulna nyaéta ngadamel krim lemes tina ...

Celiacs: adonan bom bébas gluten

Kuring bakal ngajarkeun kumaha nyiapkeun adonan bom bébas gluten pikeun sadaya celiacs, supados aranjeunna tiasa ngaraosan nikmat ieu ...

Kasserole hayam héjo

Panas, tapi aya peuting anu urang tiasa nyenangkeun diri. Upami anjeun jaga diri, ulah teras-terasan dina salad anu tiis, ...

Jelly nanas homemade

Nanas nyayogikeun vitamin C, B1, B2 sareng PP, mineral: magnesium, natrium, beusi, fosfor, walirang, iodin, kalsium. Jelly ieu ...

Celiacs: chip bébas gluten

Chip mangrupikeun gulungan alit anu raoseun pisan kanggo disayogikeun kalayan tambalan anu béda nalika nyiapkeun starter anu teu resmi ...

Supremes Hayam Mustard

Resep anu pikaresepeun pikeun hayam anu paling luhur dipanggang kalayan mustari, mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dinikmati ...

Sandwich alpuket

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun dina sababaraha menit sababaraha roti lapis alpuket anu raos pikeun raos salaku pamula anu hampang sareng ...

Hiperténsi: krim kéju gnocchi

Resep bergizi pikeun krim kéju gnocchi ieu saderhana pisan kanggo disiapkeun sareng anjeun kedah dianggo nalika ngadamel tuang ...

Krim jeruk bali

Dinten ieu kuring bakal nunjukkeun pilihan anu béda pikeun ngadamel krim jeruk bali anu pikaresepeun ieu nganggo jeruk anu séhat salaku kadaharan sareng ...

Celiacs: bar séréal bébas gluten

Resep ieu diciptakeun pikeun anjeun sadayana anu kasabaran ti Intoleransi gluten, mangrupikeun pangobatan anu bergizi anu diwangun ku ...

És krim slush coklat

Pikeun nyiapkeun és krim slushie anu lezat ieu anjeun henteu meryogikeun seueur bahan sareng anjeun bakal ngagaduhan pilihan anu béda pikeun ngadamel tuang ...

Daging Kumbang Daun

Kami bakal nyiapkeun roti lapis daun bit anu ngeunah secukupnya salaku starter anu panas atanapi ngiringan préparasi anu béda nganggo daging ...

Anémia: dessert krim apel

Kami bakal nyiapkeun resep anu gancang pisan sareng séhat pikeun sadayana anu kaserang anémia, janten panganan cuci mulut anu ngandung ...

Kalori rendah: omelet wortel

Kami bakal nyiapkeun resep anu séhat pikeun sadayana anu kedah nuturkeun diet rendah kalori anu gampang dilakukeun ...

Diabetik: salad wortel asak

Upami urang ngadamel salad kanggo penderita diabet kalayan sayuran seger, urang teras-terasan raoseun éta tiis tapi aya varian sanés anu tuangeunana tuang ...

Plum granita

Pikeun nyiapkeun resep séhat ieu pikeun granita kami bakal nganggo plum kalayan kandungan vitamin sareng mineral salaku tuangeun anu séhat tapi ...

És krim koktail buah

Dessert amis anu lezat nyaéta és krim ieu anu dinten ieu kuring ngajukeun pikeun nyusun sababaraha pangan, anu idéal pikeun raoseun ...

Truffle saderhana sareng gancang

Amis sareng lezat mangrupikeun truffle ieu anu badé kami damel pikeun ngarayakeun acara khusus, ulang taun atanapi upami nampi babaturan, ...

Sangu bakar sareng endog

Sangu bakar sareng endog

Pikeun resep séhat ieu pikeun béas sareng endog dipanggang urang bakal nganggo sangu coklat anu saé tapi upami anjeun henteu ...

És krim melon sareng susu pekat

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun tuang sareng rasa anu amis sareng lezat sapertos resep sederhana ieu pikeun melon és krim sareng susu kentel ...

Nougat coklat sareng susu pekat

Pikeun ngaraosan di akhir minggu sareng kulawarga sareng réréncangan kami bakal nyiapkeun resep saderhana pikeun nougat ti ...

Ngahias béas Rosemary

Kuring nyarankeun anjeun nyiapkeun hiasan béas rasa rosemary anu raos janten piring panas sareng anggo ...

Kacang karamel

Kami bakal nyiapkeun rasa amis anu lezat pikeun barudak sareng jalma ngora di bumi anu raoseun khususna janten resep buatan ...

Dessert apel sareng yoghurt

Kami bakal ngadamel resep saderhana pikeun dessert amis anu lezat sareng apel sareng yogurt sahingga rasa tiis dina tungtung ...

Ngawétkeun supa atanapi supa

Suung kaleng atanapi supa dina minyak mangrupikeun resep saderhana pikeun dilakukeun sareng éta dicirikeun ku hébat ...

Wortel acar

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun wortel acar pikeun raos dina akhir minggu salaku hiasan, pembuka atanapi ...

Permen waluh dicetak

Pikeun nyieun amis anu séhat ieu kami bakal nganggo labu jinis waluh sabab ngagaduhan konsistensi anu langkung saé pikeun nyiapkeun ieu sareng ...

Jam nanas pikeun dijaga

Jam nanas anu enak sareng bergizi ieu mangrupikeun resep anu saderhana sareng ogé kusabab sakali ...

Pangsit sareng serpihan jagong

Dinten ieu kuring ngajukeun ngadamel pangsit amis anu lezat sareng ngandung gisi sareng serpihan jagung anu renyah pisan dina lalangit sahingga ...

Celiacs: bubuk bakar bébas gluten

Sakumaha urang terang rupa-rupa tipung atanapi pati anu tiasa dihakan celiacs henteu ngandung gluten, urang bakal nyiapkeun resep saderhana anu ...

Jam soya buncis atanapi amis

Dinten ieu kuring ngajukeun nyiapkeun resep pikeun macét anu raoseun atanapi amis anu kuring dianggo salaku kadaharan anu bergizi ...

Jelly strawberry alami

Resep anu séhat pikeun ngadamel jeli stroberi alami ieu mangrupikeun préparasi saderhana sareng saderhana supados sadayana ...

Celiacs: gnocchi waluh bébas gluten

Kami bakal nyiapkeun resep anu séhat sareng saderhana pikeun sadaya jalma anu kaserang panyakit celiac nganggo waluh salaku bahan idéal ...

Celiacs: Kueh pir bébas Gluten

Upami anjeun kaserang panyakit celiac anjeun pasti peryogi rupa-rupa resép. Dinten ieu kuring ngajukeun ngadamel resep anu saderhana sareng khusus pikeun sadayana ...

Medali hayam

Bahan-bahanna: 1 bawang daun, dicincang 1 bawang bodas, dicincang 1 endog 800 gr. daging hayam Uyah sareng cabé 1 ...

Maude (hayam murah)

Bahan-bahan: 1 séndok kayu manis 2kg kentang, dikupas sareng dadu minyak 1 hayam tanpa tulang sareng potong ...

Gélo sareng mayonnaise

Bahanna: ½ Puluhan Locos. 1 Cangkir mayonnaise. Uyah sareng minyak secukupnya. Lemon (opsional) Persiapan: Di ...