Ravioli kangkung

Ravioli kangkung sareng piring lasagna

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel raviolies kangkung anu saderhana sareng gancang kalayan lempeng lasagna anu saderhana. Resep gancang sareng lezat.

Flan almond homemade

Flan almond homemade

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun ka anjeun panganan cuci mulut anu saderhana pisan sareng gancang pikeun dijantenkeun salaku panganan cuci mulut atanapi camilan. Flan kalayan rasa anu beunghar anu bakal dipikacinta ku barudak.

Kueh tulang

Kueh tulang

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel kuéh tulang anu beunghar sareng saderhana supados anjeun tiasa ngaraosan sabtu minggu ieu sapertos sadaya murangkalih. Gancang pisan.

Pai hayam Arab

Pai hayam Arab

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel kentang Arab sareng pai hayam anu lezat. Resep saderhana sareng gampang pikeun dijalankeun pikeun barudak leutik di bumi.

Kangkung sareng daging babi risotto

Kangkung risotto

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel kangkung sareng daging babi risotto anu hébat. Piring saderhana sareng succulent pikeun sakumna kulawarga.

Sosis pizza individu

Piza sosis masing-masing

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pizza sosis masing-masing anu lezat, asli pisan sareng raos Spanyol. Saé kanggo rerencangan.

Salad campuran sareng hayam

Salad hayam campuran

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel salad anu beunghar sareng séhat kalayan produk anu dipelak di bumi. Dina sababaraha menit urang bakal tuang séhat.

Coklat Jello

Coklat Jello

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel jelly coklat anu hébat, beunghar sareng gancang pikeun murangkalih, dessert anu dipikacinta ku sakumna kulawarga.

Lentil sareng sangu

Lentil sareng sangu

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel lentil anu lezat dibarengan ku sangu supados piring na kumplit sahingga urang haneut pikeun tiis ieu.

Mi sareng udang

Mi sareng udang sareng cuttlefish

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu beunghar sareng leueur dumasar kana mi, udang sareng cuttlefish. Hidangan kalayan seueur tanaga pikeun ngajaga anjeun tetep ati.

Anggang ham, tomat sareng kéju sandwich

Anggang ham, tomat sareng kéju sandwich

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel roti lapis panas anu ngeunah sareng gampang dilakukeun, pikeun tuang-tuangeun anu urang henteu hoyong pisan masak.

Suung, ham sareng kéju tartlets

Suung, ham sareng kéju tartlets

Ieu supa, ham, sareng keju tartlets gancang sareng gampang; seuseueurna padamelan dilakukeun ku oven. Sampurna pikeun tamu kejutan.

Tortilla Fajitas

Faélitas omelet Perancis

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel fajitas anu lezat dumasar kana dadar Perancis, pikeun ngamangpaatkeun tuangeun sareng ngadamel ideu anyar di dapur.

Hake dina saos héjo

Hake dina saos héjo

Kadang-kadang urang ngémutan resep anu rumit pisan, nanging, resep gancang sareng saderhana ogé tiasa beunghar sapertos hake ieu saos héjo.

Tenderloin steak dina saos cabé

Tenderloin steak dina saos cabé

Dina artikel ieu kami ngobrol ngeunaan resep loin steak anu saderhana pisan sareng séhat anu anjeun tiasa ngadamel dina waktos anu singget pikeun tuang siang sareng tuang.

Ngegel ham sareng kéju

Ngegel ham sareng kéju

York ham sareng kéju anu diiris mangrupikeun dua produk anu populér pikeun sandwich naon waé, tapi dinten ieu kami hoyong ngadamel sababaraha sandwich dumasar duanana.

Pops jajan

Pops jajan

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pop cake ku cara anu saderhana, gampang sareng gancang. Saé kanggo pésta barudak atanapi hajatan.

Endog gaya Flamenco

Endog gaya Flamenco

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep anu saderhana tapi lezat pikeun endog anu tradisional pisan. Janten, urang ngagabungkeun sayuran sareng endog ku cara anu saé.

Kangkung sareng pangsit nasi

Kangkung sareng pangsit nasi

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel bakso anu lezat, séhat pisan pikeun sababaraha bulan nalika urang hoyong ngendalikeun beurat urang sakedik.

Flamenquines sosis

Flamenquines sosis

Flamenquines mangrupikeun kadaharan anu disiapkeun pisan pikeun anu euyeub sareng séhat pikeun barudak, tapi upami urang dieusian ku sosis, aranjeunna bakal langkung resep.

Log tina cookies, krim sareng coklat

Log tina cookies, krim sareng coklat

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel dessert anu lezat pikeun jajanan barudak. Hiji log cookies sareng krim anu dicelupkeun kana coklat anu anjeun bakal resep.

Pucuk apu

Pucuk apu

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu gancang sareng sehat pisan: aperitif kalayan sirah apu boneka, saé kanggo tuangeun sareng rerencangan.

Burger béas

Burger béas

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha nyiapkeun resep anu saderhana sareng séhat. Sababaraha burger béas anu lezat pikeun murangkalih tuang kalayan séhat.

Bakso coklat dina saos

Bakso coklat dina saos

Bakso mangrupikeun produk anu dipikacinta ku barudak alit, ku alatan éta, dinten ayeuna urang milih hurang pikeun mempermudah pangambilan lauk di jerona.

Homemade gnocchi kentang sareng daging saos sareng kéju

Ngadamel kentang gnocchi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel gnocchi buatan bumi anu lezat dimandian dina saos kéju kalayan keuna rempah. Hususna kanggo anu alit.

Kentang boneka kentang

Kentang boneka kentang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kentang boneka anu lezat. Dina hal ieu, bayem kanggo masihan tanaga budak pikeun balik sakola.

Bodas Coklat Pistachio Brownie

Bodas Coklat Pistachio Brownie

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel panganan cuci mulut anu indah. Coklat coklat bodas anu saé sareng pistachios anu kasohor di bumi akhir minggu ieu.

Cabé Piquilo dieusian hake

Lada boneka

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu lezat dumasar kana cabé piquillo. Ieu ngeusi béchamel anu lezat sareng hake sareng ham.

Pangsit buatan imah dieusian ku daging

Pangsit buatan imah dieusian ku daging

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pangsit buatan bumi anu lezat dieusian ku daging. A tuang enak pikeun duanana déwasa sareng murangkalih.

Bar énergi

Énergi sareng satiating bar

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun sababaraha bar énergi kalayan kakuatan satiating anu luhur, anu bakal ngabantosan urang nuturkeun pola hirup anu séhat sareng saimbang.

Endog dieusian ku iteuk lauk

Endog dieusian ku iteuk keuyeup

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep anu saé sareng seger pikeun endog anu dieusian ku iteuk lauk sareng saos pink. A snack hébat pikeun usum panas.

Kubus hayam dibubuy

Sayuran mashed

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel puree sayuran anu hébat ti padesaan Mediterania. A puree tradisional sareng sayuran di bumi urang.

Kubus hayam dibubuy

Kubus hayam dina adonan sareng tomat

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel camilan anu lezat pikeun anu alit di bumi. Sababaraha batu hayam anu raoseun kanggo tuangeun anu gancang sareng gampang.

Teh Chai

Resep Teh Chai, rendah kalori

Dinten ayeuna urang bakal ngagaduhan tuang chai anu lezat, tèh kalayan rempah anu sumping ka kami ti India sareng éta moal ngantepkeun anjeun teu paduli.

Boneka endites gratin

Endah gratin

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel piring endapan gratin anu lezat, séhat pisan sareng seueur rasa.

Hayam Risotto

Hayam Risotto

Risotto mangrupikeun piring khas gastronomi Italia sareng tiasa dibarengan ku seueur tuangeun. Kami parantos milih hayam, cocog pikeun barudak.

Nachos buatan bumi

Nachos buatan bumi

Nachos mangrupikeun asakan Méksiko anu diperyogikeun pisan pikeun pésta sareng rerencangan salaku jajanan. Ieu dilakukeun ku ngamangpaatkeun sésa-sésa pelat lasagna.

Fideua sayuran saderhana

Fideua sayuran saderhana

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel fideua anu beunghar sareng saderhana kalayan saos saderhana sareng gancang, kanggo tuang siang kanggo disiapkeun ngan dina 30 menit.

Cupcakes apal

Cupcakes apal kalori low

Dinten ayeuna kuring nampilkeun anjeun sababaraha muih apal-kalori rendah anu tiasa anjeun nikmati iraha waé dina sataun ieu.

Bayam, salmon sareng salad pistachio

Bayam, salmon sareng salad pistachio

Salad ieu sareng kangkung, salmon asep sareng pistachios henteu ngan ukur seger, tapi ogé enteng; sampurna pikeun kaasup kana diet urang usum panas ieu.

Taco hayam sareng kentang

Taco hayam sareng kentang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel taco hayam sareng kentang anu saé, cocog pikeun tuangeun gancang atanapi tuang siang sareng rerencangan.

Charlota tina aubergines sareng daging

Charlota tina aubergines sareng daging

Charlota mangrupikeun asakan khas Perancis, tapi dasarna pikeun manisan. Dinten ieu kami nyiapkeunana nganggo aubergines sareng dieusian ku daging kalayan keuna kéju.

Kangkung sareng Terong Pizza

Kangkung sareng Terong Pizza

Pizza mangrupikeun asakan anu raoseun pisan pikeun tuangeun sareng rerencangan. Janten dinten ieu kami nyiapkeun vegetarian kanggo anjeun pikeun tetep ngantosan dina waktos taun ieu.

Kangkung sareng kéju tortilla

Tortilla kangkung

Tortillitas mangrupikeun tuangeun anu raoseun pisan pikeun anu alit di bumi. Dinten ieu kami hoyong ngajantenkeun aranjeunna tina kangkung kanggo ngenalkeun sayuran ka murangkalih.

Pai Galisie sareng kerang

Pai Galisie sareng kerang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pai Galicia tradisional anu saé sareng lezat. Dieusi sayuran sareng kerang, has Laut Cantabrian.

Nugget Jajang Homemade

Nugget Jajang Homemade

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara nyiptakeun nugget hayam homemade khususna kanggo tuangeun kanggo murangkalih alit di bumi.

Eusian hayam jeruk nipis au gratin

Eusian hayam jeruk nipis au gratin

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep gampang dumasar kana isi hayam, juicy sareng sentuhan jeruk nipis, kami masihan masak gratin anu saé.

Chorizo ​​preñaitos

Chorizo ​​preñaitos

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu has. Sababaraha roti lezat dieusi chorizo ​​disebut preñaitos, camilan anu raos sareng raos.

Krim yogurt buatan imah

Krim yogurt buatan imah

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep krim yogurt anu saé sareng nyegerkeun. Cara anu béda pisan pikeun tuang yogurt pikeun tuang-tuang.

Burger Hayam Jajanan

Burger hayam homemade

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha nyiapkeun burger hayam anu enak sareng kéju sareng apu, khususna kanggo anu alit.

Patty hayam sareng kéju anu diubaran

Patty hayam sareng kéju anu diubaran

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel empanada euyeub dieusian ku hayam sareng kéch béchamel anu diubaran. Campuran rasa anu indah, saé kanggo tuang.

Asparagus sareng ham gratin gulung

Asparagus sareng ham gratin gulung

Gulung asparagus sareng ham ieu dimasak kalayan kéju, dipanggang dina oven, mangrupikeun proposal haneut anu hebat salaku starter atanapi light dinner,

Tart peach na susu kentel

Tart peach na susu kentel

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel buah peach anu lezat sareng kueh susu kentel. Janten, urang bakal ngamaniskeun diri dina sabtu minggu pikeun bungah.

Coklat sareng bonbon céri

Coklat sareng bonbon céri

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel coklat buatan bumi anu beunghar pisan salaku kado pikeun anu dipikacinta. Ngeusian céri bakal lebur dina sungut anjeun.

Hake tusuk sate

Hake, ham sareng sate sayuran

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep séhat anu hadé pikeun tusuk hake dibungkus serrano ham sareng sayuran. Sugih sareng séhat pikeun anjeun.

Hake di konéng

Hake di konéng

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu saé pikeun hake dina warna konéng. Téhnik anu seueur dianggo di dapur pikeun ngalelep katuangan.

Salad buah, yoghurt sareng mascarpone

Salad buah, yoghurt sareng mascarpone

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel salad buah anu beunghar pikeun merangan hawa anu panas dina usum panas. Resep saderhana sareng seger.

Kueh sosis jerman

Kueh sosis jerman

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha nyiapkeun resep anu lezat pikeun murangkalih, dumasar kana sosis, salah sahiji kadaharan anu dipikaresepna.

Pizza siki

Adonan pizza siki

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel adonan pizza anu béda. Kalayan sakedik kacang, pizza ieu janten tuangeun anu séhat.

Bal kangkung

Bal kangkung

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu lezat pikeun bola kangkung. Resép anu séhat pisan sareng anu saé pikeun anu leutik.

Sate kentang sareng chorizo

Sate kentang sareng chorizo

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha masak sababaraha kentang mini atanapi sate chorizo ​​atanapi tusuk sate, sahingga anjeun tiasa ngaraosan bahan pembuka anu hébat.

Jelly strawberry buatan sendiri

Jelly strawberry buatan sendiri

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel jelly stroberi anu beunghar sareng gancang. Husus pikeun murangkalih salaku camilan atanapi tuang tuang.

Balung Kalapa

Lambung kalapa, amis pisan!

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel truffle kalapa saderhana, alternatif anu amis pisan pikeun coklat coklat anu klasik.

Brownie kana cangkir

Brownie kana cangkir dina 2 menit

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel coklat coklat anu saé dina 2 menit. Pikeun ngararasakeun pelesir coklat dina dinten-dinten kasedih éta.

Hake sareng kangkung flamenquin

Hake sareng flamenquins kangkung

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel flamenquin hake anu lezat, kalayan ngeusian tumis kangkung. Séhat pisan pikeun murangkalih.

Gelas kopi

Flan kopi gancang sareng gampang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel flan anu beunghar, gancang sareng gampang. Husus pikeun nalika babaturan datang ka imah teu disangka-sangka.

Medali hayam garing kalayan kikos

Medali hayam garing kalayan kikos

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu saé pikeun medallion dada hayam kalayan roti sareng jagung bakar atanapi kikos anu raoseun.

Salad hayam garing

Salad hayam garing

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep saderhana tapi enak sareng hayam. Ieu aya sentuhan anu renyah, sareng salad éta ganti baju anu ngeunah pisan.

Pangsit buatan sendiri

Pangsit buatan sendiri

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pangsit buatan bumi anu lezat, dieusian ku hayam sareng asak dina oven. 100% séhat.

Kacang sareng ham

Kacang sareng ham

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel piring kacang polong anu beunghar sareng séhat kalayan ham. Resep anu séhat sareng gampang dijalankeun anu bakal nyandak sakedik waktos

Hake bakso

Hake bakso dina saos wortel

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel bakso hake anu lezat. Hébat salaku tuangeun orok kumargi hake mangrupikeun lauk anu saé pikeun aranjeunna.

Sumiri sareng salad endog

Sumiri sareng salad endog

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep salad, sareng toél laut. Didamel ku sumiri, endog pindang sareng tuna, éta saé pikeun tuang gancang.

Endog sareng krokét tuna

Endog sareng krokét tuna

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel endog pindang keras sareng croquette tuna. Saé kanggo anu alit di bumi, salaku tapa sareng salaku tuang siang.

Hake mi

Hake mi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu lezat pikeun fideua kalayan hake. Hidangan anu kuat sareng ngeunah pikeun naon waé jenis tuangeun.

Sangu krim sareng hayam sareng chorizo

Sangu krim sareng hayam sareng chorizo

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel nasi anu lezat sareng hayam sareng chorizo. Naha salaku piring utama atanapi piring, éta mangrupikeun resep anu cukup ngeunah.

York ham sareng endog cannelloni

York ham sareng endog cannelloni

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu beunghar pikeun York ham cannelloni dieusi endog enak sareng tuna bechamel. Kagoda pisan!

Sosis hayam dina saos baviera

Sosis hayam dina saos baviera

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel piring sosis anu indah dimandian dina saos anu raoseun anu disebat Baviera. A dinner nikmat dina ngan 10 menit.

Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha cara ngégingkeun éndah cabé sareng sangu sareng chorizo. Pelat pikeun kéngingkeun énergi salami saminggu.

Kueh bolu jeruk

Kueh jeruk gancang sareng gampang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kuéh jeruk anu lezat. Saé kanggo snacks sareng sarapan kanggo murangkalih sareng déwasa atanapi kanggo kunjungan anu teu disangka-sangka.

Flautillas lada

Flautillas lada, snack pisan pikabitaeun

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel flautillas lada anu enak. Sababaraha camilan atanapi sumpit khas nalika kalaparan katenjo sareng teu acan waktosna.

Kentang roti sareng boneka hake

Kentang roti sareng boneka hake

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel kentang roti anu hebat diisi ku hake. Piring beunghar pinuh énergi sareng rasa.

Pét kéong acar

Acar pate kerang gampang pisan!

Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel pawat sederhana tina kéong acar sareng tuna buatan sendiri, idéal salaku starter atanapi sandwich.

Krim coklat buatan imah

Krim coklat buatan imah

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel krim coklat anu beunghar sareng terkenal. Susu, koko, kemiri sareng gula ... naha disada sapertos anjeun?

Kentang adil

Kentang boneka gaya adil

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel resep tradisional anu euyeub dina perayaan atanapi pameran di kotamadya. Kentang dieusian ku naon waé anu anjeun pikahoyong.

Kacang hejo ku nasi sareng chorizo

Kacang hejo ku nasi sareng chorizo

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel piring asakan tina kacang héjo scrambled sareng nasi sareng chorizo. Piring beunghar anu saderhana pisan sareng énergi.

sosis boneka bal kentang

Sosis Bola Kentang Boneka

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel bola kentang enak diisi ku sosis, piring khusus kanggo anu alit di bumi.

Hake burger

Burger hake buatan bumi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha kaleungitan sababaraha pon ku resep khusus pikeun burger lauk homemade. Langkung séhat tibatan industri anu has.

Apu dieusian ku sangu

Apu dieusian ku sangu ku suung

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel piring apu anu raoseun. Kuring khususna parantos nyésa sésa sangu sareng suung.

Sambel pesto

Sambel pesto

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel saos pasta anu saé pisan. Saos pesto gancang didamel sareng anu saé pikeun jinis tuangeun.

Rambut malaikat bayonese

Rambut malaikat bayonese

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel bayonnaise, tuangeun pastry saderhana sareng gancang dieusi ku bulu malaikat

Pate tuna buatan bumi

Pate tuna buatan bumi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel tuna paté anu beunghar pisan sareng séhat, kanggo wengi-wengi tuangeun enteng éta.

Salad kentang séhat

Salad kentang séhat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel salad tiis anu beunghar sareng séhat. Salad kentang sareng kacang héjo sareng wortel, sumbangan anu saé pisan.

Sambel yogurt

Saos yoghurt, iringan sampurna

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep resep pikeun salah sahiji saos anu paling dipénta di unggal réstoran. Saos yogurt anu beunghar sareng buatan imah.

Croquette kerang asinan

Croquette kerang asinan

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel croquette kerang anu lezat. Janten, urang ngamangpaatkeun éta kaléng leutik anu badé ngarusak.

Cabé panggang

Resep cabé panggang, khas Cádiz

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep khas Cádiz, sababaraha cabé anggang beunghar dibumbui. Sadaya rasa Mediterania dina piring.

Clams a la marinera

Clams a la marinera, resep nyaram roti

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kerang enak a la marinara atanapi saos. Tuangeun anu séhat pisan dimana anjeun tiasa teuleum roti sareng ramo.

Biribiris

Biribiris, kantun teu tahan!

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel tuangeun anu raoseun dumasar kana meringue sareng coklat. Biribiris, hiji jajanan anu teu tiasa ditahan pikeun sakumna kulawarga.

Mi dina saos cabé

Mi dina saos cabé

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel mi anu lezat dina saos cabé hideung. Cara anu séhat pisan sareng ngeunah pikeun tuang pasta.

Dipanggang kentang dibumbui

Dipapaés hiasan hiasan kentang

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha masak hiasan kentang anu séhat pisan, sahingga anjeun hilap sakedik ngeunaan gorengan Perancis anu has.

Rebus kentang sareng sayuran

Rebus kentang sareng sayur sayuran

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel rebus kentang anu lezat sareng sayuran. Dahar pisan énergi anu séhat sareng kuat tanaga sareng zat gizi.

Omelette Sosis Perancis

Omelette Sosis Perancis

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu saderhana sareng gancang pikeun tuangeun anu hadé pikeun orok. Omelet Perancis anu beunghar ku sosis.

Aubergine sareng sosis musaka

Musub Aubergine sareng sosis

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun pikeun ngagabungkeun dua kadaharan anu bakal dipikacinta ku barudak, aubergine sareng sosis, dina mousse anu beunghar ku seueur kéju.

Bodas Coklat Flan

Flan coklat bodas, sabtu minggu istiméwa

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel tuangeun anu raoseun pikeun akhir minggu ieu. Flan buatan bumi anu luar biasa dumasar kana coklat bodas, anjeun pasti bakal resep éta.

Salad Kacang Héjo Héjo sareng Endog

Salad Kacang Héjo Héjo sareng Endog

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep gancang sareng séhat ngan dina 10 menit. Salad enak pikeun aranjeunna anu teras-terasan nonton garisna.

Bal kentang

Resep bal kentang, khusus kanggo orok

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kadaharan anu gampang, saderhana sareng gancang pikeun orok anjeun. Sababaraha bal kentang pikeun ngamimitian ku pola dahareun anu padet.

Cookies almond bébas gluten

Cookies almond bébas gluten

Kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel cookies almond lezat cocog pikeun sadayana anu ngagaduhan alergi ketan atanapi teu sabar.

Longaniza dina saos anggur

Longaniza dina saos anggur

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep gancang pisan sareng sosis. Éta dimandian dina saos anggur anu indah.

sayuran fajitas

Fajitas sayuran, resep séhat pikeun tuang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel fajitas sayuran anu beunghar, kalayan tuangeun anu séhat sareng rupa-rupa, anu bakal ngajantenkeun tuangeun matak kagum.

Cingcin bawang

Bawang bawang, sisi 10

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel sababaraha cincin bawang anu enak, anu tiasa janten tuangeun anu enteng atanapi iringan anu raoseun pisan.

Endog disetél sareng tomat

Endog disetél sareng tomat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu tradisional pisan, sababaraha endog lezat digulung ku tomat, tuang siang atanapi tuang dina 15 menit.

Béas Tilu Pikaresepeun di Bumi

Dijieun tilu nasi nikmat, resep séhat

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel resep anu séhat sareng bergizi pikeun Usum Panas ieu, nasi anu raoseun kalayan tilu ngeunah buatan sendiri anu enak.

Puding Medlar

Puding medlar, buah musiman

Dina tulisan ieu kami masihan anjeun ideu ngeunaan panganan cuci mulut pikeun sabtu minggu ieu, puding medlar anu lezat.

Pavias

Pavías, tapa lauk anu hébat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep khas ti Andalusia tercinta. Las pavías, lauk anu dibedug sareng diasinkeun anu enak.

Mie hayam

Resep hayam fideua

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha nyiapkeun resep hayam fideua anu enak. Hidangan anu lezat sareng juicy kanggo tuangeun naon waé.

Palmeritas De Hojaldre

Puff pastry ku sentuhan kayu manis

Palmeritas pastry puff mangrupikeun snack anu kapaké pisan nalika nyiapkeun sarapan atanapi camilan naon waé. Kumaha upami urang nambihan sentuhan kayu manis?

Salmon asep sareng salad kéju

Salmon asep sareng salad kéju

Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel salmon asep sareng salad kéju, resep anu énggal sareng seger anu sampurna pikeun usum panas ieu.

Cupcakes krim

Krim muffin, lembut sareng lemes pisan

Krim muffin mangrupikeun Palasik dina industri koran, ngegel anu teu kaampeuh pikeun sarapan atanapi camilan. Kami nunjukkeun anjeun léngkah-léngkah saderhana!

Adonan adonan gampang

Gampang, adonan adonan gratis

Kami nunjukkeun cara anu gancang sareng gampang pikeun nyieun adonan pikeun pangsit; adonan anu anjeun ogé tiasa nganggo dina émpanadas atanapi pizza anjeun.

Steak dina saos supa

Eusian hayam dina sambel supa

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha cara masak ngeunah anu anjeun sadayana bakal resep. Ieu eusian hayam dina saos supa, nikmat!

Fajitas

Lampu fajitas, ngamimitian taun séhat

Dina tulisan ieu kami masihan anjeun ide anu sehat pikeun masak sababaraha fajitas anu ringan sahingga anjeun tiasa ngamimitian taun énggal ieu kalayan kasihatan.

Hayam sareng Badam, Hidangan 10

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel piring hayam anu hébat sareng almond. Resep gampang, bari ngeunah. Abdi ngajak anjeun nyobian.

Pidato

Calzones, resep khas Itali

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep khas Itali, sababaraha calzones anu lezat sareng ham, kéju sareng tomat. Kuring miharep anjeun mikaresep aranjeunna.

Lubina dina oven

Lubina dina oven

Panggang laut laut, piring sampurna pikeun nuturkeun pola makan. Éta resep anu gampang pisan sareng séhat anu ogé raoseun pisan sareng sadayana resep.

Rebus Turki

Turki rebus sareng sayuran

Resep Turki sareng sayuran, piring anu séhat pisan sareng ngeunah pikeun ngajaga diét. Rebus kalkun ieu raoseun.

Mi wok sareng zucchini

Mi wok sareng zucchini

Dinten ieu dina Resep Masak kami masihan anjeun resep anu saderhana pikeun mi Cina sareng zucchini, asak dina wok. Enak!

Sangu sop sareng cabé

Sangu sop sareng cabé

Resep anu kuring bawa ka anjeun ayeuna gampang pisan, éta meryogikeun sababaraha bahan sareng beunghar pisan. Tong sono!

Bakso dina sambel

Bakso dina sambel

Bakso dina sambel mangrupikeun bahan anu lengkep sareng gampang pikeun nyiapkeun piring, cocog pikeun tuang, khususna nalika aya murangkalih.

Ngacak-ngacak supa sareng udang

Ngacak-ngacak supa sareng udang

Resep orat supa saderhana sareng indah. Éta resep anu séhat sareng gampang, kalayan sayuran sareng vitamin anu penting pisan pikeun kaséhatan urang.

Tumis Zucchini

Tumis Zucchini

Endog orak anu paling dikenal biasana kacang atanapi supa, sareng anu sanésna. Dinten ieu dina Resep Masak kami ngawartosan anjeun kumaha cara ngadamelna sareng zucchini.

Omat dieusian acar sareng tuna

Omat dieusian acar sareng tuna

Resep tomat boneka gampang. Omat boneka mangrupikeun tambahan anu séhat pikeun piring naon waé. Anu ngeusian tuna sareng acar bakal nyenangkeun sadayana.

Salad buah tropis

Salad buah

Salad buah: nanas, pelem, kesemek, strawberry, blueberry, atanapi buah musiman anu paling cocog sareng urang. Resep ieu bakal ngagumbirakeun sadayana anu resep tuang

Daging buleud sareng sayuran

Daging buleud sareng sayuran

Resep buleud leres sareng sayuran, séhat sareng séhat. Resep gancang sareng gampang anu bakal ngabantosan panggunaan sayuran pikeun sakulawarga

San jacobos

San jacobos, dahar peuting gancang

Dina tulisan ieu, kami masihan anjeun ideu pikeun sababaraha dinten yén kami rada sibuk. Sababaraha san jacobos anu saé pikeun tuang. Kuring miharep anjeun resep aranjeunna.

Lentil kalori handap

Lentil kalori handap

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun lentil rendah-kalori anu lezat (pikeun henteu pas diét). Anjeun daptar ?.

Chickpea aduk tumis

Chickpeas tumis sareng saos cabé

Di dieu kami nunjukkeun ka anjeun cara anu séhat pikeun ngadahar kacang tumis. Gagasan saderhana pikeun ngajaga diét anu beunghar serat.

Homéade Nestea

Pikeun ni'mat tuang séhat kami nyiapkeun Nestea buatan ieu sareng bahan alami alami. Cocog salaku inuman anu nyegerkeun.

Bakso boneka

Bakso boneka

Bacon sareng kéju boneka bakso seger. Resep pikeun kéju anu leueur boneka bakso sampurna pikeun tuang protéin anu luhur

Sangu gampang

Sangu gampang pisan anu henteu lulus, dibarengan ku hayam sareng sayuran ngeunah.

Cookie coklat

Cookies Coklat Tanpa Endog

Kami nembé ningali sababaraha cookies coklat, lemes pisan sareng idéal pikeun ngiringan sagelas susu. Anu ...

Dada hayam dieusian sambel béchamel

Dada Villaroy

Dada Villaroy: dada hayam kalayan saos béchamel. Cocog pikeun ngiringan sareng kentang goreng atanapi salad.

resep-final

Roti lapis tomat mortadella

Di dieu urang nunjukkeun resep anu saderhana kanggo camilan anu saé, nyayogikeun sandwich gampang tina mortadella sareng tomat.

réngsé-resep-kanggo-kentang-aton-sareng-bonténg-luhur

Kentang, tuna sareng bonténg

Resep anu beunghar sareng gancang pikeun kentang, tuna sareng bonténg. Hayu urang tingali prosés saderhana pikeun ngaraosan ngeunah anu lezat ieu.