Penjaga homemade enteng

Panyekel homemade anu énténg, upami anjeun nuju diét atanapi diabét, anjeun tiasa ngaraosan tuang tanpa gula sakumaha ngeunah sapertos anu tradisional.

Sup melon tiis sareng ham

Melon tiis sareng sup ham, cara sanésna tuang buah, piring anu séhat sareng saderhana kanggo disiapkeun. A starter lezat pikeun usum panas. Anjeun bakal resep !!

Kue yogurt sareng buah-buahan

Kue yoghurt sareng buah-buahan, enteng teu rumit, urang tiasa nyiapkeunana sareng buah-buahan anu urang paling resep, éta mangrupikeun tuangeun anu séhat pisan sareng beunghar.

Cupcakes Romanescu

Anjeun badé resep kana cupcakes romanescu ieu. Éta anu dipanggang janten kami henteu nambihan minyak sareng kéju anu aya dina éta nyayogikeun raos anu lezat.

Oven sayuran bakar

Sayuran bakar nyaéta hiasan anu sampurna. Nalika aranjeunna dipanggang, aranjeunna bieu gaduh gajih anu ngajantenkeun aranjeunna enteng pisan, sampurna pikeun ngurus diét.

Salad bervariasi kanggo diét

Kami ampir di tengah April sareng saha waé anu nyebatkeun yén éta henteu acan ngamimitian, atanapi sahenteuna, panginten ngeunaan ...

Hayam jeruk nipis

Resep dinten ieu dirancang khusus pikeun anu resep kabugaran sareng binaraga anu kedah tuang ageung ...

Daging omelet kentang

Sanaos omélette kentang tradisional anu saé didamel kalayan minyak zaitun anu kualitas henteu saé teuing kalori ...

Sarapan buah séhat

Sugan sabab éta diantara résolusi kuring pikeun taun énggal ieu atanapi panginten sabab éta kedah aya dina kahirupan ...

Duduh kaldu

Resep dinten ayeuna idéal pikeun usum salju: Defatted Chicken and sayur Sayur. Éta ngandung sababaraha kalori tapi sakumaha ngeusian sakumaha sup normal.

Sup tomat

Sup tomat

Sup tomat ieu saderhana, hampang sareng ngandung gisi. Cocog pikeun nyucikeun awak saatos akhir taun pésta.

Jajanan buah

Snack buah ieu séhat, saderhana sareng 100% alami. Pasihan tuangeun awak anjeun séhat rendah gajih sareng gula olahan. Anjeun bakal perhatoskeun bédana.

Coklat coklat coklat kana cangkir

Ngarasakeun coklat coklat coklat ieu kana cangkir sapinuhna: éta ngeunah, éta gancang didamel sareng ngagaduhan langkung seueur kalori tibatan brownie normal.

Salad nasi

Pikeun tuangeun anu enteng cocog pikeun anu diasupan dina diet hypocaloric, kami nyarankeun salad béas ieu sareng sayuran.

Bitis dibaju

Bit anu diasah: cuka apel, bawang bodas, lada hideung, minyak zaitun sareng uyah ... Salad warna-warni sareng benten!

Salad kembang engkol

Salad kembang engkol, beunghar, séhat sareng mangpaat pisan pikeun awak urang, kusabab sipat-sipat hébat bahan-bahanna.

Krim zucchini

Krim zucchini: ngawula ka duanana salaku piring tiis sareng salaku piring panas. Enak sareng séhat pisan!

Kembang engkol sareng brokoli couscous

Upami anjeun peryogi papan hirup pikeun detoksifikasi tina kaleuleuwihan "chiringuito" usum panas ayeuna, kembang engkol sareng couscous brokoli ieu anu anjeun peryogikeun

Salad nagara

Salad nagara ieu salian ti saderhana dilakukeun nyaéta nikmat. Naha anjeun parantos terang bahan khusus na? Ham tacos!

Salad campuran

Pilari payun ka usum panas, kami masihan anjeun lampu, séhat sareng luhur resep tiis, anu anjeun pikahoyong ku panas ieu: salad campuran.

Endog diacak ku zucchini

Endog orak kalayan zucchini: resep saderhana pikeun dilakukeun, idéal pikeun diét kusabab kandungan kalori na handap.

Salad laut

Salad laut

Salad laut ieu ngagabungkeun dina tempat tidur apu, udang, iteuk keuyeup sareng bonito dina minyak. Seger sareng cahaya pikeun usum panas.

Kangkung sareng ham

Dinten ieu kami nyiapkeun kangkung enak kalayan ham. Naha anjeun ngagaduhan whatsapp Popeye?

Yogurt sareng cangkir buah persik

Cangkir yogurt nganggo katumbiri

Piala Peach Yogurt Tiis ieu saderhana sareng gancang dilakukeun; cuci mulut anu hampang sareng nyegerkeun kalayan anu tiasa réngsé tuangeun usum panas.

Teh Chai

Resep Teh Chai, rendah kalori

Dinten ayeuna urang bakal ngagaduhan tuang chai anu lezat, tèh kalayan rempah anu sumping ka kami ti India sareng éta moal ngantepkeun anjeun teu paduli.

Cupcakes apal

Cupcakes apal kalori low

Dinten ayeuna kuring nampilkeun anjeun sababaraha muih apal-kalori rendah anu tiasa anjeun nikmati iraha waé dina sataun ieu.

Bayam, salmon sareng salad pistachio

Bayam, salmon sareng salad pistachio

Salad ieu sareng kangkung, salmon asep sareng pistachios henteu ngan ukur seger, tapi ogé enteng; sampurna pikeun kaasup kana diet urang usum panas ieu.

Salad kentang séhat

Salad kentang séhat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel salad tiis anu beunghar sareng séhat. Salad kentang sareng kacang héjo sareng wortel, sumbangan anu saé pisan.

Cabé panggang

Resep cabé panggang, khas Cádiz

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep khas Cádiz, sababaraha cabé anggang beunghar dibumbui. Sadaya rasa Mediterania dina piring.

Salmon asep sareng salad kéju

Salmon asep sareng salad kéju

Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel salmon asep sareng salad kéju, resep anu énggal sareng seger anu sampurna pikeun usum panas ieu.

Fajitas

Lampu fajitas, ngamimitian taun séhat

Dina tulisan ieu kami masihan anjeun ide anu sehat pikeun masak sababaraha fajitas anu ringan sahingga anjeun tiasa ngamimitian taun énggal ieu kalayan kasihatan.

Tumis Zucchini

Tumis Zucchini

Endog orak anu paling dikenal biasana kacang atanapi supa, sareng anu sanésna. Dinten ieu dina Resep Masak kami ngawartosan anjeun kumaha cara ngadamelna sareng zucchini.

Lentil kalori handap

Lentil kalori handap

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun lentil rendah-kalori anu lezat (pikeun henteu pas diét). Anjeun daptar ?.

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Pikaresepeun Hayam Aheng dina 10 Menit

Hayam Éksotis dina 10 Menit, Nikmat Ayam Ngeunah sareng saderhana. Resep hayam ieu bakal narik anjeun, cobian sareng anjeun bakal ningali kumaha anjeun henteu lepat

Salat Tomat anu diasakan

Salat Tomat anu diasakan

salad tomat anu raoseun, resep ngeunah, saderhana sareng sehat pisan. Resep salad ieu nyayogikeun seueur vitamin penting pikeun dinten ka dinten

Eusian hayam jeruk nipis

Eusian hayam jeruk nipis

Eusian hayam jeruk nipis mangrupikeun cara anu saé pikeun tuang anu séhat sareng raos dina waktos anu sami. Naha anjeun henteu resep jeruk nipis? Anjeun tiasa nyobian ngajantenkeun jeruk éta.

resep parantos steak turki Rusia

Rusia Turki Fillet

Resep fillet kalkun Rusia mangrupikeun cara saderhana pikeun nyiapkeun burger tradisional. Sareng pastina langkung séhat tibatan anu parantos disiapkeun.

Lampu puding lemon

Kuring nampilkeun ieu puding jeruk nipis ieu anu meryogikeun sajumlah minimum unsur sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunana ...

Lémon hayam jago

BAHAN: 16 eusian hayam jago. 2 gelas susu Uyah, tipung sareng minyak. Kanggo saos: - 1 gelas ...

Salad buah entéh

Ieu salad buah kalori rendah. Bahan: 5 jeruk 1 apel 1 jeruk bali 2 kiwi 1 persik ...

Omat boneka entéh

  Ieu resep anu beunghar, bergizi sareng napsu pisan. Bahan: 2 tomat 1 kaléng tuna 1/2 kaléng ...

Busa Stroberi

Ieu mangrupikeun resep Ringan, salah sahiji karesep kuring kalayan rasa anu unik.Bahan: 1 Box of Light cherry jelly ...