Andalusia gazpacho

Andalusia gazpacho

Andalusian gazpacho mangrupikeun salah sahiji asakan anu tiasa pernah leungit tina méja di Spanyol kidul di ...

Homemade Vanilla Custard

Homewade vanili custard, a dessert sederhana pikeun nyiapkeun tanpa oven. A dessert saumur hirup, idéal pikeun sakabeh kulawarga.

Krim Catalan

Krim Catalan mangrupikeun kadaharan khas Catalan, panganan cuci mulut anu ayeuna dikonsumsi sapanjang taun. Krim anu mirip sareng krim pastry.

Turki kalkun ham

Turki kalkun ham

Dinten ieu kuring masihan resep anu saderhana sareng lezat ieu pikeun turki Spanyol. Hidangan anu gampang disiapkeun, ...

Endog digoréng

Endog kaserol

Endog kaserol mangrupikeun salah sahiji masakan anu dina sababaraha menit bakal ngabébaskeun anjeun. Ieu…

Homemade carbonara pizza

Homemade carbonara pizza, pizza lezat, pinuh ku rasa sareng renyah. Gampang nyiapkeun pizza sareng sababaraha bahan.

Lentil Stewed kalayan chistorra

Lentil Stewed kalayan chistorra

Resep anu lezat sareng saderhana pikeun lentil anu diawis ku chistorra. Gampang pisan pikeun nyiapkeun sareng sampurna pikeun usum tiis

Sangu sareng sirloin kalkun sareng supa

Sangu sareng sirloin kalkun sareng supa

Resep anu lezat sareng ngeunah pikeun béas kalayan daging sirloin kalkun sareng macem-macem suung. Hidangan anu sampurna pikeun dilayanan dina unggal kasempetan

Kéju risotto

Kéju risotto piring tradisional gastronomi Italia, piring anu saderhana sareng gancang. A ngamimitian anu anjeun bakal resep pisan.

Lentil sareng sayuran paprika

Lentil sareng sayuran paprika

Lentil sareng sayuran paprika mangrupikeun klasik tina gastronomi urang. Resep anu séhat pikeun dilebetkeun dina ménu mingguan saimbang.

Endog Skotlandia

Endog Skotlandia

Endog Skotlandia, resep asli asakan Inggris gampang pisan nyiapkeun sareng aslina dimana ayana. Sampurna pikeun tuangeun anu teu siap

Hayam sareng almond

Hayam gaya wétan kalayan almond

Hayam ala oriental sareng almond, asakan anu paling sering dipilih di réstoran Cina anu biasana urang kenal. Resep anu enak sareng gampang pikeun nyiapkeun

Paus Ngompa

Kentang sareng bom daging cincang

Bom kentang sareng resep daging cincang, piring anu ngeunah idéal pikeun barudak. Kalayan resep anu lezat ieu anjeun bakal ngaraosan sakumna kulawarga

Cous cous tabouleh

Cous cous tabouleh

Tabboule of cous cous, salad tiis anu has masakan Arab, enak, gampang disiapkeun sareng diangkut, cocog pikeun sakumna kulawarga

Fajitas hayam

Fajitas hayam, piring khas asakan tradisional Méksiko, sababaraha gulung saderhana kanggo nyiapkeun anu saé pisan.

Méas sareng udang

Méas sareng udang

Mi nasi udang, resep saderhana tina asakan Thailand anu lezat. Piring enteng sareng boro gajih, sampurna pikeun méja naon waé.

Omelet kentang séhat

Omelet kentang séhat

Kalayan resep omelet kentang anu séhat ieu, anjeun tiasa ngaraosan piring tradisional Spanyol anu lezat ieu, tanpa nempatkeun résiko diet anjeun.

Panggang kendang hayam anggang

Panggang kendang hayam anggang

Resep kanggo tambang hayam bakar, sareng hiasan kentang anu lezat sareng saos anu bakal pikaresepeun para pengunjung. Piring anu saderhana sareng gampang pisan pikeun disiapkeun

Bacon sareng supa quiche

Bacon sareng supa quiche

Bacon sareng supa quiche, rupa-rupa kuéh gurih Perancis anu lezat ieu. Kalayan bahan-bahan ieu sakulawarga tiasa nyandak.

Sapi sareng enchiladas guacamole

Sapi sareng enchiladas guacamole

Diajar kumaha masak vérsi sapi sareng enchiladas guacamole ieu. Pilihan anu langkung hampang tina asakan tradisional Méksiko anu lezat.

Sangu krim sareng udang

Sangu krim sareng udang, piring nasi anu juicy sareng beunghar. Piring lengkep pisan anu dipikahoyong ku sakulawargi. Nguji !!!

Turki sareng Fajitas Sayuran

Turki sareng Sayuran Fajitas resep saderhana pikeun nyiapkeun tuangeun santai. Piring pikaresepeun pikeun nyiapkeun kulawarga.

Panélét pinus

Resep panél kacang pinus, a All Saints tradisional anu amis anu disiapkeun dina tanggal ieu. Aranjeunna gampang disiapkeun.

Sangu Kuba sareng endog goreng

Sangu Kuba sareng endog goreng

Dina tulisan dinten ieu kami nampilkeun resep klasik anu gancang pisan didamelna: nasi Kuba sareng endog goreng. Piring anu enak.

Sangu sareng giblet hayam

Resep dinten ieu perkawis nasi: Sangu sareng giblets hayam, resep saderhana pikeun ngahasilkeun sareng pisan ekonomis pikeun saku kulawarga.

Kueh bolu coklat tanpa yogurt

Kue bolu tanpa yoghurt coklat

Resep jajan bolu coklat tanpa yogurt. Janten upami urang teu ngagaduhan yogurt, tong ngarusak camilan. Naha anjeun terang kumaha ngadamel kuéh bolu tanpa yogurt?

Kuéh béas

Kuéh béas

Kami ngajarkeun anjeun kumaha cara masak kuéh béas anu lezat sareng sangu bodas anu teras-terasan disimpen nalika tuang. Naha aranjeunna gendut? Pilarian terang di dieu!

Kéju kéju

Tips pikeun pie beku sareng pie

Naha anjeun hoyong terang naha anjeun tiasa ngabekukan pie atanapi pie? Bakal katingali saé? Pilarian terang kumaha cara ngabekukan jajan sareng empanada anjeun.

Flan nganggo muffin gelombang mikro

Flan nganggo muffin dina gelombang mikro, tuangeun buatan bumi, saderhana sareng gancang, éta saé sareng parantos disiapkeun dina waktos anu singget. Anjeun wani ngalakukeun éta !!!

Coca tina chicharrones

Coca de chicharrones mangrupakeun coca saderhana sareng saé pisan, resep anu urang tiasa siapkeun pikeun ngarayakeun festival San Juan terasrasakeun !!!

Ham sareng kéju omelet

Resep omelet Ham sareng kéju, resep saderhana tapi seueur rasa. Upami anjeun resep tortilla, anjeun pasti resep !!

Sangu hideung

Dina tulisan dinten ieu kami nampilkeun resep nasi hideung anu saé kanggo 4 jalmi. Tulis bahan na sareng héran sémah anjeun.

Cookies sareng coklat

Resep pikeun cookies sareng coklat, sababaraha cookies homemade anu saderhana pisan pikeun nyiapkeun anu urang tiasa resep ngadamel sareng anu alit.

Kacang sareng sosis

Resep kacang sareng sosis Catalan, piring anu saderhana sareng lengkep, piring tradisional asakan Catalan.

Hummus chickpea

Resep pikeun Hummus, piring buatan bumi anu asalna ti Wétan Tengah sareng dipikaterang di panjuru dunya. Pikeun snack kalayan sababaraha roti bakar éta hébat.

Hayam bawang bodas

Hayam bawang bodas mangrupikeun resep anu saderhana sareng gampang pikeun nyiapkeun saos anu saé pisan anu tiasa urang ngiringan sababaraha sayuran atanapi kentang goreng.

Risotto klasik

Saha deui sareng saha anu paling henteu kantos ngadamel risotto klasik, atanapi sahenteuna parantos nyobian. Upami anjeun nuturkeun resep ieu bakal raoseun.

Tuna sareng pai cabé

Tuna sareng pai cabé

Dinten ieu kami nyiapkeun Resep Dapur anu klasik tina gastronomi kami: tuna sareng cabé patty. Rupa sareng juicy, sampurna pikeun tuangeun sabtu minggu.

Homemade San Jacobos

San Jacobos buatan bumi anu lezat ieu tiasa janten tuang saderhana sareng ogé seueur ngabantosan nalika urang henteu ngagaduhan rencana tuangeun atanapi tuang siang. Naha anjeun karaos kitu?

Mi Cina sareng sapi

Resep mi mi Cina sareng sapi sareng sayuran, piring gancang sareng saderhana kalayan keuna aheng na, anu tiasa anjeun nyiapkeun di bumi.

Pancake Amérika

Kumaha ngeunah pancake Amérika ieu! Upami anjeun ogé hoyong terang kumaha kami ngadamel aranjeunna sareng bahan-bahanna, teraskeun maca.

Manchego mantecados

Resep pikeun mantecados ti La Mancha, rasa amis Natal anu khas anu anjeun teu sono dina waktos taun ieu, anjeun pasti resep ka aranjeunna !!!

Hayam sareng udang

Resep hayam nganggo udang atanapi laut sareng gunung, gabungan daging sareng lauk anu héran kusabab saéna, dibarengan ku saos anu saé.

Rebus kacang bodas

Rebus kacang bodas anu beunghar ieu anu kedah anjeun tuang upami anjeun hoyong awak nampi paling seueur gizi tina kacang-kacangan.

Babi sirloin sareng bir

Resep sirloin babi kalayan bir, disiapkeun dina pot gancang, éta beunghar, juicy sareng ku saos bir anu lezat, anjeun pasti resep éta !!!

Jajanan nini-nini

Resep tradisional mangrupikeun kasuksésan anu dijamin. Resep ieu henteu ngagaduhan seueur élmu sabab anjeun henteu kedah masak nanaon. Anjeun kedah nuturkeun tradisi.

Paella ti Basisir

Resep kami dinten ieu saé pikeun dijantenkeun nalika éta nalika urang aya kunjungan ti babaturan atanapi kulawarga. Jarang pisan yén paella anu saé henteu pikaresepeun pikeun sadayana.

Brownie Hazelnut

Resep kanggo brownie sareng kemiri, kuéh coklat buatan bumi, tuangeun khas Amerika, beunghar sareng saderhana. Teruskeun sareng siapkeunana !!!

Butifarra fideuá kalayan suung

Butifarra fideuá kalayan suung, mangrupikeun variétas Valencian fideuá, piring anu saderhana sareng saé pisan, ngamangpaatkeun usum supa.

Waluh sareng jajan pipa

Waluh sareng jajan pipa sarapan atanapi camilan anu saé pikeun anu leutik, pikeun sadaya nutrisi anu disayogikeun. Kue tradisional pikeun Lebaran.

Tuna sareng saos tomat

Tuna sareng saos tomat buatan sendiri, resep lauk tradisional, saderhana sareng gampang disiapkeun anu bahkan anu di alit di bumi hoyong.

Kentang amis

Kentang amis ieu bakal pikaresepeun paling amis di bumi. Mangrupikeun tuangeun tradisional anu urang hoyong bawa ka Resep Masakan

Gurita galicia sareng kentang

Resep gurita ku kentang Galicia, piring khas Galicia, anu anjeun teu tiasa sono di pésta sareng pameran, didieu anjeun kedah nyiapkeunana, step by step.

Seafood paella

Resep paella kadaharan ti laut, kalayan sababaraha bahan anu saé urang tiasa nyiapkeun piring anu saé sareng saderhana pikeun gastronomi Spanyol kami. Catet.

Panén puding homemade

A pudding homemade pamakean, resep saderhana sareng lezat, dimana anjeun bakal ngamangpaatkeun pastry anu parantos garing. Abdi ngadorong anjeun pikeun nyobaan !!!

Paha hayam dina anggur beureum

Resep pingping hayam saos sareng anggur beureum, klasik tina asakan urang Spanyol, piring anu saderhana pisan. Coba éta anjeun bakal resep.

Sup melon tiis sareng ham

Melon tiis sareng sup ham, cara sanésna tuang buah, piring anu séhat sareng saderhana kanggo disiapkeun. A starter lezat pikeun usum panas. Anjeun bakal resep !!

Boneka Panggang Hake

Hake dieusian ku ham dipanggang, resep anu lengkep pikeun nyiapkeun dina acara-acara khusus sareng tamu anu kaget.

Kentang, daging babi sareng jajan kéju

Kue kentang sareng daging babi sareng kéju, resep buatan bumi, saderhana sareng gampang disiapkeun, anu bakal dipikahoyong ku sakulawarga. Abdi ngadorong anjeun pikeun nyobaan.

Kue yogurt sareng buah-buahan

Kue yoghurt sareng buah-buahan, enteng teu rumit, urang tiasa nyiapkeunana sareng buah-buahan anu urang paling resep, éta mangrupikeun tuangeun anu séhat pisan sareng beunghar.

Salad pasta tiis

Resep salad pasta tiis pisan saderhana sareng gancang, anjeun tiasa nyiapkeun sayuran sareng sayuran anu anjeun paling resep. Buktina nyaéta anjeun bakal resep éta.

Andalusia gazpacho

Dina usum panas, salah sahiji inuman bintang di Spanyol sareng horchata Valencian tiasa janten gazpacho Andalusian. A…

Salmorejo

Resep Salmorejo, seger pisan sareng sarat ku vitamin, éta mangrupikeun piring anu lengkep sareng salaku anu ngamimitian éta saé pisan, janten kuring ngajak anjeun pikeun nyobaan.

Krim flan tanpa oven

Flan krim tanpa oven, beunghar sareng saderhana, naha anjeun hoyong terang kumaha cara nyiapkeunana? Lebetkeun sareng anjeun bakal ningali kumaha gampangna ngadamel flan ieu ku krim, anjeun bakal resep !!!

Sirop céri sareng rum

Sirop céri sareng rum

Sirop céri sareng rami Sirop ieu sampurna pikeun ngiringan tuang atanapi kueh karesep anjeun. Ogé hasilna ...

Kueh bolu sareng céri

Kue lembut sareng juicy sareng céri, beunghar kanggo sarapan atanapi camilan, pinuh ku vitamin, kalayan buah anu langkung séhat, anjeun bakal resep éta.

Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang Aya kalan-kalan anjeun hoyong anu séhat sareng éta henteu masihan seueur padamelan….

resep-ajoblanco

Ajoblanco ti Almería

Ajoblanco de Almería Resep ieu khas pikeun propinsi Almería, éta tiasa dianggo dumasar kana ...

Hummus

Hummus mangrupikeun resep Arab anu terkenal di panjuru dunya. Ngalakukeun éta saderhana, anjeun ngan ukur kedah naksir bahan-bahanna sareng urang tiasa ngaraosan.

Jamur sareng omelet supa

Salah sahiji cara paling saderhana sareng paling beunghar pikeun nyiapkeun supa anu diacak sareng endog ...

Kacang raksasa ninggang sayuran

Kacang raksasa ninggang sayuran

Kacang raksasa ieu sareng sayuran anu dipanggang mangrupikeun bagian tina tradisi kuliner urang. Sampurna dina waktos anu rada tiis.

Hayam anu diasinkeun

Pribados, kuring cape pisan akhir-akhir ieu tuang daging hayam. Éta parantos janten rada insipid sareng raos na ...

custard homemade

Penjaga imah

Custard mangrupikeun panganan cuci mulut tradisional anu urang sadayana tuang kadang-kadang, tapi naha urang terang kumaha nyiapkeunana? Pasti amplop ...

Pizza Maroko

  Resep anu kami nampilkeun ka anjeun dinten ayeuna ngagaduhan sentuhan anu aheng dina rasa na. Éta mangrupikeun pizza Maroko ...

Dasar adonan pizza

Sing saha waé anu resep ka pizza anu pasti, tapi kumaha anjeun ngadamel adonan anu sampurna? Ka lebet…

Cod rebus

  Pikeun aranjeunna anu leres-leres resep kana séndok, kami bawa ka anjeun Cod Punch ieu. Éta pasti gampang ...

Easter Monas

Easter Monas

Paskah parantos caket sareng resep resep tradisional saumur hirup. Waktos ieu kami mawa anjeun ...

Roti bakar Perancis boneka krim

Roti bakar Perancis boneka krim

Upami anjeun resep torrijas Palasik, anjeun moal masihan miss versi ieu, langkung juicier sareng creamier, éta sami waé pikeun ngajantenkeunana sareng 100% disarankeun pikeun ngajantenkeunana.

Pesti madu

Resep pikeun pestiños sareng madu henteu tiasa leungit salaku bubuka ka Paska, leres? Nya didieu! ...

Roti bakar Perancis Palasik

Roti bakar Perancis Palasik

Roti bakar Perancis klasik anu diadu dina gula Roti bakar Perancis mangrupikeun kadaharan khas Paskah anu sadayana terang sareng ...

Cabe sareng bawang

Resep ieu anu kuring bawa ka anjeun ayeuna saderhana dilakukeun, anjeun kedah peryogi sababaraha bahan sareng super warna, janten ...

Gulas sareng bawang bodas

Gula sareng ajitos janten mangtaun-taun ka pengker dina piring khas Spanyol. Gulas atanapi anguriñas gaduh ...

Daging omelet kentang

Sanaos omélette kentang tradisional anu saé didamel kalayan minyak zaitun anu kualitas henteu saé teuing kalori ...

Sangu hayam dicincang

Dinten ayeuna resep anu ampir sadayana resep, kunaon? Kusabab dua bahan utama na, nyaéta ...

Kueju kéju kalayan keuna manchego

Halo Zampabloggers (atanapi haté dina tanggal ieu)! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu sampurna pikeun ngamiskeun tuangeun romantis Romantis anjeun ...

Whiting asak sareng kentang

Abdi émut yén mimiti kuring tuang piring ieu nyaéta nalika kuring alit (yuswa sakitar tujuh atanapi dalapan taun) di bumi ...

Duduh kaldu

Resep dinten ayeuna idéal pikeun usum salju: Defatted Chicken and sayur Sayur. Éta ngandung sababaraha kalori tapi sakumaha ngeusian sakumaha sup normal.

Domba sareng bumbu Provencal

Kuring miharep anjeun resep resep ieu domba sareng ramuan Provencal. Domba mangrupikeun daging anu raoseun pisan. Dupi anjeun resep?

Hayam kana bir

Hayam bir ieu bakal ngabagjakeun dulur unggal dinten dina sataun. Hidangan anu ngeunah pisan saur almond sareng bir na.

Omelet Chickpea

Dupi anjeun parantos nyobian omelette anak ayam? Resep idéal pikeun ngadamel tapas sareng pinchos sateuacan tuangeun utami.

Engkol asak

Resep dinten ieu kanggo séndok: Kubis asak. Hidangan anu saé ngandung gisi, sanés kusabab anak ayam sareng kubisna, tapi ogé kusabab goo anu ngiringan.

Rebus kentang sareng daging

Naha anjeun resep ieu rebus kentang sareng daging? Éta biasana mangrupikeun salah sahiji resep wildcard di sadaya bumi.

Dada hayam nganggo krim

Upami anjeun nyobaan payudara hayam krim anu lezat ieu, anjeun moal hoyong tuang ku cara anu sanés. Aranjeunna juicy sareng saos krimna raoseun hampang.

Zucchini sareng puree kentang

Zucchini sareng puree kentang tiasa janten tuangeun anu séhat atanapi kursus anu saé pikeun jalma anu nuju diét sareng hoyong ngurus garis éta.

Sangu dipanggang

Kumaha nyiapkeun nasi bakar dina waktos catetan?. Coba resep anu saé ieu sareng nikmati sapertos kurcaci, anjeun bakal olahraga engké.

Kacang bodas asak

Resep dinten ayeuna mangrupikeun stan kacang bodas anu beunghar idéal pikeun dinten tiis anu munggaran ieu. Naha anjeun karaos kitu?

Sirloin dieusian ku kentang bakar

Naha anjeun nyiapkeun sirloin beunghar ieu dieusian ku kentang bakar? Éta saé pisan, éta mangrupikeun daging anu beunghar sareng juicy sareng kentang, iringan anu pangsaéna.

Anis ngagulung

Gulungan anise buatan tangan ieu sampurna pikeun tanggal sapertos Natal atanapi Easter. Resep tradisional 100%.

Huelva katrol

Pulleys Huelva ieu didamel tina susu. Mangrupikeun piring tradisional anu urang parantos pelajari ti generasi ka generasi. Coba aranjeunna!

Dipanggang dibungkus gilthead bream

Panggang gilthead bream pikeun jalma anu langkung henteu resep tuang daging (sareng langkung ayeuna) ... Piring saderhana, kalayan sababaraha bahan sareng siap dina langkung ti satengah jam

Cumi dina saos na

Cumi dina saos na, resep anu sampurna pikeun dijalankeun salaku tapa atanapi salaku kursus anu kadua. Anjeun tiasa ngiringan nganggo kentang bakar atanapi goreng.

Beras

Naha puding nasi mangrupikeun tuangeun paling tradisional sareng artisanal anu anjeun terang? Éta nikmat!

Bubur Cordovan

Bubur Cordovan didamel ku cai, idéal pikeun tuangeun saatos tuang siang sareng tuang. Dessert tradisional Andalusia.

Burger sandwich

Hamburger dina hayam atanapi sapi sandwich tiasa janten salah sahiji makanan paling beunghar, paling séhat sareng paling kreatif anu tiasa anjeun masak. Masihan imajinasi!

Bola daging buatan bumi

Coba ngadamel bakso homemade anu lezat ieu sareng anjeun moal hoyong tuang deui anu disiapkeun deui. Aranjeunna nikmat!

Croquettes ti Stew

Croquette pot biasana resep anu paling euyeub ti indung urang ... Ampir sadayana ngagaduhan bahan anu sami tapi henteu raos anu sami sareng anu sanés.

Pancake udang

Naha anjeun resep omelet udang? Aranjeunna nikmat! Anjeun tiasa tuangeun kanggo tuangeun atanapi salaku starter alit dina tuang siang.

Biskuit tina almond

Kueh almond buatan sendiri, sakali dipanggang, bakal parfum ka sadayana bumi anjeun ku bau anu indah.

pizza vegetarian

80% pizza vegetarian: ampir sadaya bahan na mangrupikeun sayuran, janten ngajantenkeun pizza ieu mangrupikeun tuangeun kalori anu séhat, séhat sareng lemah pisan.

Rebus kentang sareng cuttlefish

Dinten ieu kami parantos nyiapkeun rebus kentang sareng cuttlefish, salah sahiji masakan khas Huelva, sareng kacang lega kalayan cuttlefish.

Daging sareng nasi

Sangu sareng daging, piring séndok idéal pikeun sababaraha dinten nalika panas henteu kaleuleuwihi sareng usum gugur mimiti muncul.

Seafood salpicón

Seafood salpicón: piring khas usum panas, henteu ngan ukur di daérah basisir.

Kueh coklat jus

Kue coklat jus, idéal pikeun tuang, sarapan sareng camilan. Ngiringan kopi anjeun ku kuéh coklat anu lezat ieu. Anjeun bakal narik!

Salad kembang engkol

Salad kembang engkol, beunghar, séhat sareng mangpaat pisan pikeun awak urang, kusabab sipat-sipat hébat bahan-bahanna.

Pizza homemade

Homemade, pizza anu lezat sareng séhat sampurna pikeun ningkatkeun kreativitas kulinér anjeun. Dupi anjeun janten koki? Buktikeun!

Nocilla ngegel

Sandwich Nocilla, idéal pikeun camilan, sarapan atanapi nganggo kopi saatos tuang. Ngeunah!

Taco hayam

Taco hayam anu beunghar ieu sareng sayuran sareng saos panas tiasa janten tuangeun khusus kanggo dibagikan sareng rerencangan. Naha anjeun nyeratna?

Endog diacak sareng hayam sareng supa

Hayam ieu diacak-acak ku suung dina anggur bakal nyenangkeun sadayana. Mangrupikeun piring anu anjeun moal gagal sareng anjeun bakal disebat "ratu" atanapi "raja" dapur.

Strawberry semi-tiis

Strawberry semi-tiis

Strawberry semifreddo atanapi semifreddo mangrupikeun tuangeun semi-beku asal Italia sampurna pikeun dilayanan nalika usum panas.

Hayam dipanggang sareng sayuran

Hayam sareng sayuran anu dipanggang, piring anu gampang didamel sareng anu peryogi sakedik waktos kanggo nyiapkeun. Anjeun ngan ukur peryogi oven, hayam sareng seueur sayuran.

Lentil Kalayan Sayuran

Lentil sareng sayuran: piring anu beunghar beusi tapi henteu sakumaha kalori sapertos lentil anu biasa diasakan.

Cumi sareng bawang

Cumi sareng bawang

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel cumi kalayan bawang, piring tradisional gastronomi kami.

Sangu bolognese

Sangu bolognese: piring anu beunghar, kalayan raos anu khusus sareng anu upami anjeun nambihan kéju Parmesan sakedik bakal langkung saé.

Endog diacak ku zucchini

Endog orak kalayan zucchini: resep saderhana pikeun dilakukeun, idéal pikeun diét kusabab kandungan kalori na handap.

Daging cincang kanggo pasta

Daging cincang kanggo pasta: macaroni, spaghetti, jst. Ayeuna pasta anjeun bakal langkung ngeunah sareng ngandung gisi.

Saos chimichurri lezat

Balik unggal piring daging anu saé sok aya ganti baju anu saé, sareng saos chimichurri anu lezat ieu nyaéta apotheosis alam semesta saos.

Seafood paella

Resepna ayeuna mangrupikeun paella kadaharan ti laut anu lezat sareng ngeunah. Anjeun teu kedah di Valencia kanggo tuang paella anu enak!

Lentil Stewed kalayan chorizo

Lentil Stewed kalayan chorizo, piring tradisional tradisional di Spanyol, anu seueur resep, sareng anu sanésna henteu pira.

Tortilla kentang sareng bawang

Omelette kentang sareng bawang mangrupikeun salah sahiji resep gastronomis Spanyol paling dikenal di luar nagara urang. Raosna henteu tiasa disalahkeun.

Kangkung sareng ham

Dinten ieu kami nyiapkeun kangkung enak kalayan ham. Naha anjeun ngagaduhan whatsapp Popeye?

Anchovies dina cuka

Anchovies dina cuka: Cocog pikeun tanggal panas ieu. A tapa tina teri acar dipirig ku bir pisan tiis, nikmat murni!

Kacang lega kalayan cuttlefish

Kacang lega kalayan cuttlefish, piring khas Huelva. Upami anjeun parantos nambihan strawberry ti Palos de la Frontera pikeun tuangeun, teu aya ragu anjeun bakal wareg.

Bakso sareng kentang

Bakso sareng kiripik: piring unik anu bakal nyéépkeun anjeun sareng raos anu raos dina sungut anjeun. Ngeunah!

waffles

waffles

Wafel amis ieu tiasa disayogikeun salaku sasarap, camilan atanapi tuang tuangeun dibarengan ku buah, krim, madu, karamel atanapi és krim.

Salad pasta

Salad pasta sareng sayuran, endog pindang sareng kéju parut. Enak sareng indah!

Kue wortel

Dinten ieu kami ngantepkeun anjeun sareng resep kuéh wortel, resep anu séhat pisan pikeun awak urang.

Marmitako pikeun pemula

Sapiring lembut, lebur dina-sungut anjeun, tuna lengkep lezat sareng bergizi? Resep marmitako pamula ieu anu anjeun peryogikeun.

Domba panggang sareng jeruk nipis

Kumaha anjeun kéngingkeun sungut anu lebur dina sungut anjeun? Kalayan barang anu saé, kasabaran sareng oven. Resep ieu pikeun domba bakar sareng jeruk nipis mangrupikeun conto anu sampurna

Cod Stew, Paskah istiméwa

La Virgen, mangrupikeun kaajaiban sup cod, khusus pikeun Easter. Puasa nawiskeun permata gastronomis sapertos resep anu lezat sareng lengkep ieu.

Lénah buatan imah

Lentil buatan bumi mangrupikeun salah sahiji masakan tradisional di Spanyol. Naon tanggal anu langkung saé dilakukeun pikeun aranjeunna tibatan di Paska?

Remuk Cordoba

Remah Cordoba, naha aya piring anu langkung tradisional? Meureun enya: bubur sababaraha, tapi éta dina dinten anu sanés.

Kari lauk héjo

Aya kahirupan saluareun kari hayam sareng kagorengan. Salaku buktina ieu, resep anu lezat sareng saderhana ieu pikeun kari lauk héjo.

Ikancan goreng goreng

Resep ieu pikeun cutfishfish Gorengan digoréng cocog pisan pikeun barudak kusabab éta ngandung ampir teu aya sayuran. Mangrupikeun resep tradisional sareng saderhana pisan

Tuna sareng krokét wortel

Tuna sareng krokét wortel

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel tuna sareng krokét wortel anu leueur pikeun anu alit di bumi. Gagasan anu hadé pikeun nyobaan hal-hal anu énggal.

Kueh Santiago

Kueh Santiago

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel salah sahiji kuéh tradisional di gastronomi Spanyol, kuéh Santiago, asli pisan ti Galicia.

Rebus Chickpea sareng kangkung

Chickpeas sareng kangkung

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel rebus anak ayam anu enak. Hidangan anu leueur pisan anu bakal ngeusi batre urang tanaga sareng haneutkeun urang tina tiis ieu.

Homemade Bolognese Pizza

Pizza Bolognese

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pizza buatan Bolognese. Ngegel rasa Italia anu saé pikeun tuang sareng rerencangan.

Buklet hayam sareng ham

Buklet hayam sareng ham

Roti ngeusian hayam henteu pernah gampang, sabab éta ogé dieusian ku ham sareng kéju. Buku-buku leutik anu alus pisan pikeun barudak.

Pai hayam Arab

Pai hayam Arab

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel kentang Arab sareng pai hayam anu lezat. Resep saderhana sareng gampang pikeun dijalankeun pikeun barudak leutik di bumi.

Sosis pizza individu

Piza sosis masing-masing

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pizza sosis masing-masing anu lezat, asli pisan sareng raos Spanyol. Saé kanggo rerencangan.

Quince amis

Homemade témpél quince

Homemade quince paste mangrupikeun padamel tapi gampang didamel. Éta nikmat kalayan kéju atanapi roti.

Endog gaya Flamenco

Endog gaya Flamenco

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep anu saderhana tapi lezat pikeun endog anu tradisional pisan. Janten, urang ngagabungkeun sayuran sareng endog ku cara anu saé.

Daging dina saos sareng kentang

Daging dina saos sareng kentang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep tradisional ti jaman baheula. A tapa daging lezat dina saos sareng kentang goreng na.

Rebus kentang sareng sangu

Rebus kentang sareng sangu

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kentang sareng béas anu saé. Piring pinuh énergi ésénsial pikeun balik deui ka sakola.

Endog digoréng

Endog digoréng

Dina tulisan ieu kami nampilkeun resep tradisional pisan, salah sahiji resep jaman baheula di kampung-kampung. A succulent scrambled jeung kentang jeung chorizo ​​pikeun ngeusi batre Anjeun.

Hayam Risotto

Hayam Risotto

Risotto mangrupikeun piring khas gastronomi Italia sareng tiasa dibarengan ku seueur tuangeun. Kami parantos milih hayam, cocog pikeun barudak.

Sandwich Croque-monsieur

Sandwich Croque-monsieur

Sandwich mangrupikeun tuangeun anu hadé pikeun barudak, tapi éta saderhana. Janten, kami nunjukkeun sandwich gratin khusus kalayan rasa anu lezat.

Kéju Tortellini Bolognese

Kéju Tortellini Bolognese

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu hadé pikeun kéju tortellini dimandian ku saos Bolognese anu lezat. Husus pikeun murangkalih.

Endog Benedictine

Endog Benedictine

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel resep tradisional gastronomi Spanyol, sababaraha endog Benedict salaku tapas atanapi camilan.

Saos Hollandese

Saos Hollandese

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel saos anu lezat. Saos Hollandaise, khas pisan kana katuangan luhur, sapertos endog atanapi lauk.

Pai Galisie sareng kerang

Pai Galisie sareng kerang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pai Galicia tradisional anu saé sareng lezat. Dieusi sayuran sareng kerang, has Laut Cantabrian.

Chorizo ​​preñaitos

Chorizo ​​preñaitos

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu has. Sababaraha roti lezat dieusi chorizo ​​disebut preñaitos, camilan anu raos sareng raos.

Roti Swiss dieusi coklat

Roti Swiss dieusi coklat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel gulung Swiss anu lezat sacara homemade dieusian ku coklat. A snack lezat pikeun sabtu minggu ieu.

Gazpacho

Gazpacho tradisional

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel gazpacho anu hébat, inuman anu khas sareng nyegerkeun pikeun Usum Panas.

Hachis Parmentier

Hachis Parmentier, gastronomi Perancis

Hachis Parmentier mangrupikeun piring tina gastronomi Perancis anu dina basa Spanyol urang tiasa disebat salaku gratin daging cincang sareng kentang tumbuk

Donat Goreng

Donat Goreng, resep tradisional

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep Easter anu has. Sababaraha donat goreng tradisional pisan anu didamel di unggal bumi.

Salat malaga

Salad kentang malaga

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel salad kentang Malaga anu saderhana sareng nyegerkeun; sampurna pikeun nyanghareupan poé anu paling panas.

Kentang sareng cuttlefish

Rebus kentang sareng cuttlefish

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel resep anu saé kanggo lauk kentang tradisional anu saé atanapi kentang kalayan cuttlefish. Dahar beurang dipak kalayan kauntungan.

Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha cara ngégingkeun éndah cabé sareng sangu sareng chorizo. Pelat pikeun kéngingkeun énergi salami saminggu.

Kampung zopa

Zopa de pueblo, resep tradisional

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha carana ngadamel zopa kampung anu megah. Resep tradisional Spanyol anu khas anu didamel di lapangan di jaman baheula.

Kentang adil

Kentang boneka gaya adil

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel resep tradisional anu euyeub dina perayaan atanapi pameran di kotamadya. Kentang dieusian ku naon waé anu anjeun pikahoyong.

Sangu sareng hayam sareng cumi-cumi

Sangu sareng hayam sareng cumi-cumi

Nasi hayam tradisional dijantenkeun basa pikeun ngamangpaatkeun bahan-bahan sanés anu urang gaduh di bumi. Urang ngadamel sangu sareng sayuran, hayam sareng cumi.

kilat coklat

Bélok coklat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel dessert sanés ku choux pastry. Dina hal ieu, kilat coklat, anu amis anu indah.

Terung roti

Irisan tina aubergines adonan

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep tradisional anu enak. Sababaraha keureut aubergines anu tos dipukul, sapasang bahan pembuka dina ngan 10 menit.

Risotto sareng sosis

Risotto sareng sosis

Pikeun ngamimitian usum Autumn anyar ieu, kuring parantos nyiapkeun risotto anu lezat sareng sosis pikeun ngaletak ramo anjeun, kuring miharep anjeun nganikmatanana.

Pringá croquettes

Pringá croquettes, anggo resep

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel resep anu euyeub pikeun dianggo. Sababaraha croquette ngeunah tina pringá tina rebus Andalusia.

Kasserole sangu udang

Kasserole sangu udang

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha cara ngadamel piring sangu anu indah sareng indah kalayan udang, ngegel anu bakal ngajadikeun anjeun telol.

Endog disetél sareng tomat

Endog disetél sareng tomat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu tradisional pisan, sababaraha endog lezat digulung ku tomat, tuang siang atanapi tuang dina 15 menit.

Keong ku saos

Keong dina kaldu, resep khas Cádiz

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun tapa usum panas Spanyol, kéong dina kaldu, anu biasana dilakukeun sacara tradisional di propinsi Cádiz.

Rebus Chickpea sareng chorizo

Rebus Chickpea, rebus tradisional

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep resep tradisional ti jaman baheula, rebus kacang buncis lezat sareng chorizo ​​kanggo ngeusian aranjeunna énergi.

Susu digoréng

Susu goreng, resep tradisional

Dina tulisan ieu kami nampilkeun panganan cuci mulut anu didamel sateuacan. Éta susu anu digoréng, katuangan anu manpaat pikeun camilan anu disayogikeun.

Burger kéju boneka

Burger kéju ngeunah juicy

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel hamburger khas ku cara anu juicy anu sanésna, hamburger dieusian ku kéju.