Nougat coklat sareng susu pekat

Pikeun ngaraosan di akhir minggu sareng kulawarga sareng réréncangan kami bakal nyiapkeun resep saderhana pikeun nougat ti ...

Ngahias béas Rosemary

Kuring nyarankeun anjeun nyiapkeun hiasan béas rasa rosemary anu raos janten piring panas sareng anggo ...

Kacang karamel

Kami bakal nyiapkeun rasa amis anu lezat pikeun barudak sareng jalma ngora di bumi anu raoseun khususna janten resep buatan ...

Dessert apel sareng yoghurt

Kami bakal ngadamel resep saderhana pikeun dessert amis anu lezat sareng apel sareng yogurt sahingga rasa tiis dina tungtung ...

Ngawétkeun supa atanapi supa

Suung kaleng atanapi supa dina minyak mangrupikeun resep saderhana pikeun dilakukeun sareng éta dicirikeun ku hébat ...

Wortel acar

Usul dinten ieu nyaéta nyiapkeun wortel acar pikeun raos dina akhir minggu salaku hiasan, pembuka atanapi ...

Permen waluh dicetak

Pikeun nyieun amis anu séhat ieu kami bakal nganggo labu jinis waluh sabab ngagaduhan konsistensi anu langkung saé pikeun nyiapkeun ieu sareng ...

Jam nanas pikeun dijaga

Jam nanas anu enak sareng bergizi ieu mangrupikeun resep anu saderhana sareng ogé kusabab sakali ...

Pangsit sareng serpihan jagong

Dinten ieu kuring ngajukeun ngadamel pangsit amis anu lezat sareng ngandung gisi sareng serpihan jagung anu renyah pisan dina lalangit sahingga ...

Celiacs: bubuk bakar bébas gluten

Sakumaha urang terang rupa-rupa tipung atanapi pati anu tiasa dihakan celiacs henteu ngandung gluten, urang bakal nyiapkeun resep saderhana anu ...

Medali hayam

Bahan-bahanna: 1 bawang daun, dicincang 1 bawang bodas, dicincang 1 endog 800 gr. daging hayam Uyah sareng cabé 1 ...

Maude (hayam murah)

Bahan-bahan: 1 séndok kayu manis 2kg kentang, dikupas sareng dadu minyak 1 hayam tanpa tulang sareng potong ...

Milcaos

Bahan-bahan: 1/8 Kg. Tina kulit babi Uyah 2 Kg. Kentang parut 2 kg. tina kentang anu dikupas sareng dimasak 1/8 kg….

Sangu sareng bawang

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun nasi anu lezat sareng bawang. Resep saderhana sareng gancang. Bahan-bahan: 1/2 bungkus béas sisikian ...

Hurang sareng rum

Naha anjeun hoyong ngareuwaskeun pasangan anjeun? Nya, nyiapkeun hurang rum anu lezat ieu: Bahan-bahan: 20 hurang 1 gelas rum hideung ...

Lasagna cahaya kangkung

Naha anjeun ngagaduhan hawa nafsu? Nya, naha henteu ngahajakeun diri ti jaman ka jaman: Bahan-bahan: 20 piring lasagna 1 ...

Goréng schnitzels sapi

Kuring nampilkeun anjeun resep anu gancang, gampang sareng murah: Bahan-bahan 1/2 kilo daging kanggo urang Milan tiasa janten imbit, pasagi ...

Singa sareng tart daging

Bahan-bahan: 2 Tutup sampul Bacaan asep Keju krim kéju parut Bawang héjo 3 endog Uyah sareng cabé sacukupna ...

Omélét terong natrium rendah

Bahan-bahan: 1 terong ageung 1/2 bawang ageung 1 tomat 5 endog Minyak, jumlah Provençal diperyogikeun, oregano atanapi thyme, raos ...

Jagung bakar

Abdi nampilkeun pilihan anu saé pikeun barbecue ngiringan sagala jinis daging: Bahan: 6 Jagung ...

Alpuket sareng salad kéju

Bahan-bahan: 3 alpukat potong irisan ipis 150 gr. tina keju salut palabuhan potong batu kana 1 séndok jus ...

Jelly strawberry sareng strawberry

Kuring nampilkeun anjeun panganan cuci mulut anu seger, gancang sareng murah pikeun sakumna kulawarga anu resep. Bahan 1 sachet gelatin ...

Kacang murni

Kuring nampilkeun anjeun resep anu gancang, gampang sareng idéal pikeun ngasupkeun kacang kana katuangan barudak alit ....

Kentang dina kaos

Ieu mangrupikeun resep anu gampang sareng idéal pikeun ngiringan naon waé jinis daging, nyaéta: Bahan 4 kentang sedeng ...

Salad tina opat kaléng

Kuring nampilkeun anjeun salad idéal pikeun barudak pangleutikna di bumi anu tiasa dikasilkeun sabab henteu ...

Sangu sareng cabé

Bahanna: Sangu 2 cabé lada beureum 200 cc. tina krim susu Pepper Uyah bawang bodas Kéju parut kéju Persiapan: Siapkeun sangu ...

Krim tina saos héjo

Bahan-bahanna: 250 grs. tina bawang héjo 250 grs. tina susu krim minyak zaitun percikan anggur ...

Ham sareng jajan kacang polong

Kuring nampilkeun kuéh anu beunghar sareng bergizi pikeun tuang panas atanapi tiis, idéal pikeun dijantenkeun dina unggal kasempetan atanapi ...

Jel jelly sareng pir

Kuring nampilkeun ka anjeun panganan cuci mulut anu seger, gancang sareng murah idéal pikeun sakumna kulawarga pikeun dinikmati. Bahan 1 sachet tina ...

Salad Calabrian

Kuring nampilkeun anjeun resep anu sanés, pikeun ningali upami anjeun nyobaan: Bahan-bahan: 1/2 kg Salami daging tiis, 4 Timun, 3 Apel 1 ...

Bakso kalayan jahé sareng kari

Naha anjeun ngagaduhan pangunjung? Nya, nampi éta kalayan piring ageung: Bahan-bahan: 400 g. daging sapi 1/2 cangkir tipung ...

Milanesas de Zuquinis

Upami anjeun ngagaduhan zucchini dina kulkas anjeun sareng anjeun henteu terang naon anu kedah disiapkeun ku aranjeunna, dinten ayeuna kuring nampilkeun resep anu ...

Kue Roquefort

Dinten ieu kami bakal nyiapkeun kuéh khusus anu dieusi ku kéju Roquefort. Anjeun wani? Bahan: 2 tapas pascualina 80 g tina roquefort ...

Ati digoréng

Sakedik murangkalih tuang ati, janten anjeun kedah nyamar supados didahar. Coba resep ieu sareng wartoskeun ka kuring:…

Ngegel nyiwit

Resep ieu idéal pikeun pamula anu gancang kumargi dina 5 menit anjeun parantos nyiapkeun 6 bahan Bahan 18 plum ...

Sangu Parsley

Kami badé nyiapkeun resep anu sanés, seger sareng aslina kalayan anu aya anu nyanyikeun peterseli pikeun tuangeun anjeun: Bahan-bahan: ...

Kekacangan a la Provençal

Dinten ayeuna kuring masihan anjeun resep praktis pikeun ngiringan sayuran, kuéh sareng daging tina sagala rupa. Bahan 1 gelas minyak ...

Salad Rusia dina jelly

Naha anjeun resep salad Rusia? Coba waé ku rupa-rupa euyeub ieu: dina jelly. Bahan-bahan: 200 g tina kacang polong anu dimasak 1 tiasa ...

Brusquettes Udang

Bahan-bahan: Omat: 6 unit Opak Kanggo salut: 300 g Zaitun hideung: 50 g Udang: 150 g Tangerine: 1 unit Lemon: ...

Piala Melba

Hayu urang tingali upami anjeun nyobian sareng nyobaan dessert anu lezat ieu: Bahan-bahan: 2 porsi és krim vanili 1 persik di ...

Coklat ditutupan Cubanitos

Kuring nampilkeun resep praktis pikeun ngadamel cubanitos anu ditutupan coklat, pikeun kaluar tina jalan nalika bungsu ...

Mint Liqueur Dessert

Dessert ieu ngeunah sareng gampang pisan nyiapkeun dina sababaraha menit anjeun bakal siap-siap sareng tanpa ...

Eusian albacore fillet

Coba steak steamed khusus dinten ieu: Bahan-bahan: Albacota (tuna bodas) 800g Baby zuchini 100 g Baby aubergines 100 g ...

Pie Chard tanpa adonan

Coba anu béda, pikabitaeun sareng nikmat. Dazzle kulawarga anjeun: Bahan-bahan: 1 kebat chard pindang 50 g mentega ...

Tuna sareng salad yuyu

Upami anjeun hoyong nyobaan anu élit tanpa mopohokeun rasa, tong ragu nyiapkeun resep ieu ...

Coklat susu

Dinten ieu kuring ngimpikeun nini kuring anu ngajelaskeun resep ieu anu anjeunna nyiapkeun pikeun kuring nalika kuring keur budak jadi ...

Spaghetti al cartoccio

Bahan-bahan: 350 g. spaghetti 4 séndok minyak 16 tomat céri 16 olit olit hideung dicincang peterseli Oregano Persiapan:…

Kentang ditumbuk creamy

Dinten ieu kuring bakal ngajarkeun anjeun kumaha nyiapkeun puree anu sanés kumargi éta bakal kaluar anu raoseun. Idéal pikeun ngiringan daging: ...

Smois Stroberi

Kuring nampilkeun anjeun oyag anu lezat sareng bergizi kalayan seueur vitamin C sareng upami anjeun nuju diet anjeun tiasa milih ngarobih ...

Puree amis tur haseum

Dinten ieu kuring nampilkeun anjeun puri anu saderhana sareng beunghar idéal pikeun ngiringan sagala jinis daging: Bahan 2 ubi ageung ...

Bola vanili sareng coklat

Resep anu lezat kanggo dibagikeun ka réréncangan atanapi kulawarga sacangkir téh anu lezat. Bahan 60 cookies vanili ...

Buah prambus Compote

Dinten ayeuna kuring nampilkeun salah sahiji resep panggampangna sareng murah anu tiasa didamel sareng anu ngagaduhan sababaraha kagunaan. Éta idéal…

Omat ka ratu

Omat a la Reina mangrupikeun resep anu praktis, murah sareng béda pikeun pemula di dapur: Bahan-bahan 24 keureut ...

Terong vinaigrette

Resep anu saé kanggo anu ngamimitian, sandwich atanapi ngiringan daging beureum. Bahan 1/2 kg. Aubergin ungu 1 sirah bawang bodas ...

Mustard peceto

Dinten ieu urang bakal ningali kumaha nyiapkeun daging tapi ku cara khusus: Bahan-bahan: 1 Peceto 2 daging atanapi kaldu sayuran 1/2 ...

Sangu sareng sayuran puding

Dinten ieu kuring bakal nampilkeun anjeun anu istimewa, puding anu ngeunah sareng sayuran anu idéal didahar salaku kulawarga sahingga nampi keprok ...

Kentang sareng leek

Impian pikeun masak sakedik artos, beunghar sareng praktis, janten leres dina resep ieu: Bahan 1/2 kilo ...

Krim Stroberi

Bahan 1 gelas stroberi diiris 1 cau diiris garing ku jeruk nipis 1 séndok ...

Daging Strogonoff

Pikeun jalma anu nungtut, kuring nampilkeun piring anu gampang sareng lezat pikeun anu resep tuangeun anu saéna. Bahan 450gr loin atanapi rump ...

lim

Jam jeruk buatan bumi

Urang badé ningali langkah-langkahna pikeun ngawangun jarum jeruk nipis. Amis buatan sareng raos khusus.

Pea Faina

Faina ieu sanés umum anu urang terang. Éta ngan ukur masak dina 25 menit sareng anjeun bakal ngagaduhan faina buatan sendiri indah….

Kentang Spanyol

Kentang anu paling éndah dina piring warna-warni sareng pamer pikeun dikurilingan sareng kulawarga. Bahan 1 kilo kentang 1…

Dikocok bodas endog

Jelas diteunggeulan dugi ka salju Anjeun terang, anu jelas digebug dugi ka salju sok dilakukeun ku aranjeunna ...

Pelem boneka daging babi

Ieu mangrupikeun tuangeun pikeun ngan ukur nungtut palate, sareng pikeun anjeun janten sapertos ratu. Bahan 2 buah mangga 8 medali ...

Crisps Hazelnut

Ieu resep anu euyeub pikeun ngarobih cookies sareng roti bakar klasik sareng masihan sentuhan pribadi pikeun sarapan anjeun ...

Daging Sapi Anggang

Dinten ayeuna kuring nampilkeun resep anu idéal pikeun panatik (sapertos kuring) tina daging bakar: Bahan 1 kilo sareng 1/2 ...

Panon alpuket

Resep saderhana sareng saderhana ieu moal leungit nalika ngeunaan tikét lengkep, pésta atanapi acara ...

Suung Canape

Naha anjeun gaduh lalangit anu nuntut? Nya, kuring ngarepkeun dinten ayeuna pikeun kaget anjeun ku resep ieu: Bahan 300 gram supa seger 70 gram ...

Semolina gnocchi

Bahan 250 gram Tepung semolina diperyogikeun jumlah Uyah kanggo raos Prosedur Masak semolina dina cai sareng uyah, teras ...

Hayam Jérman

Kumaha upami kuring masihan anjeun trik sakedik pikeun ngarobih rasa hayam dipanggang anjeun, sareng pamer dina ...

Persik Sorbet

Kalayan panas tina musim semi ieu kuring nyandak anjeun sorbet katumbiri anu nyegerkeun kanggo dibagi ka babaturan: Bahan 8 buah persik ...

Saos zaitun sareng supa

Upami anjeun ngagaduhan salah sahiji tuangeun anu kedah pamer, atanapi éta ngan ukur khusus pikeun anjeun, anjeun ...

Sup lauk

Sakumaha urang terang, lauk ngagaduhan kaunggulan anu teu kaétung pikeun awak. Dinten ieu kuring badé nampilkeun anjeun resep anu ...

Sup mayonis

Bahan: 1 Endog, 1 Bawang bodas, minyak, cuka, uyah, 1 liter cai, peterseli, roti bulukan. PROSES: -…

Roti York Ham

Bahan: - 4 irisan kandel ham. - 1 endog. - Roti roti. - Tepung. - Minyak. - Kéju ...

Crumbs jagong

Bahan: - 2 cengkéh bawang bodas - 10 g chorizo ​​cincang atanapi daging babi. - 200 g cai - 200 ...

Kurupuk jagong

Bahan: 1 liter mentega. 1 endog. 450 gr. tina tipung jagong. Gula (150-200 gr). PROSEDUR: Kami ngaluarkeun tina kulkas ...

Cornstarch Flan

BAHAN - 5 séndok Cornstarch. - ½ liter susu. - ¼ gelas gula. - 2 konéng. - ...

Melon mousse

Melon mousse

Mousse melon mangrupikeun resep pikeun tuangeun anu nyegerkeun sareng ringan anu dipikahoyong dina musim ...

Omél Andalusian

BAHAN: - 6 endog. - 50 gr. tina bawang daun. - 100 gr. tina supa. - 100 gr. tina tomat. - ...

Atole

Plum atole

BAHAN: - 1 kg plum seger - 1/2 kg adonan anu parantos disiapkeun - 1 liter satengah susu - gula sacukupna - 1 batang kayu manis persiapan: S

Pancake

Ieu resep anu beunghar pisan kanggo pancake, anu sapertos waffle tapi langkung saé. Bahan: 2 endog 1 gelas ...

Omat boneka entéh

  Ieu resep anu beunghar, bergizi sareng napsu pisan. Bahan: 2 tomat 1 kaléng tuna 1/2 kaléng ...

Cookies gampang

Resep ngadamel cookies saderhana Ieu cookies gampang pisan didamel sareng gancang pisan, éta tiasa didamel ...

Apel kéju embe sareng salad walnut

Kéju kéju, apel sareng salad walnut

salad campuran ogé. Resep sanés anu nganggo kéju embe: kéju embe digoréng sareng macét, kéju domba sareng bawang candied Tingali salat anu sanés

Bawang beureum

Naha anjeun badé ngadamel bawang bawang anu saé?. Pilarian resep anu terkenal pikeun bawang candied sareng hasil tina 10. Anjeun bakal resep!

SALIR ESCAROLA DENG GULAS

Bahan: - 1 escarole - 150 g belut orok - bawang bodas - minyak, cuka sareng uyah Persiapan: Ngumbah ...

CREAM CREAM SOUP sapatu

BAHAN: - 1/4 tina labu jeruk mesék héjo - 1 daun bawang ageung - susu skim diperyogikeun - ...

Suung sareng udang

BAHAN (4 jalma): 500 gr. tina supa tina macem-macem jinis di pasar, kaasup supa, gumantung kana ...

Digoréng sayur

Bahan: 1 kebat asparagus seger, cabé héjo, wortel 1 beureum, bawang bombay PERSIAPAN: Sadayana pikeun thermomix sareng ...

MORCILLA DENG BERZA

BAHAN: • bawang hideung puding hideung, 1/2 kilogram • héjo collard, • minyak zaitun, • daging, 1/2 kilogram • uyah, ...

MELON DINA SIRUP

BAHAN: - 1 melon ageung - 1 pecut mint seger - 4 séndok madu - 1 jeruk nipis PERSIAPAN: - ...

LAYAKAN JELEMA HIJI

Bahan: Pikeun ngarobih hiasan tina piring anjeun sakedik, anjeun tiasa nyiapkeun énsiklopédia pikeun cabé héjo. BAHAN · 14…

KASAR ALMOND SOUP

Bahan: 150 gr. Kacang almond panggang (henteu asin) 1 bawang sedeng 3 séndok mantega 1 ½ cai Uyah 10 keureut ...

OREO COOKIE MARQUISE

BAHAN: * 1 bungkus cookies grok coklat oreo mini 220 gr. * 1 kaléng susu pekat tina ...

CARA NGÉRÉS KACAM RIO

Bahan: Persiapan Crayfish: Dina waktos bade masak aranjeunna, henteu sateuacanna sabab bakal dikosongkeun, aranjeunna dikumbah seueur ...

ASTURIAN MORCILLA PATÉ

BAHAN: - 2 sosis getih Asturian (anu ditambih kana fabada) upami anjeun hoyong langkung lemes anjeun tiasa nganggo ...