Oatmeal, cau sareng bubur coklat

Oatmeal, cau sareng bubur coklat

Oatmeal, pisang sareng bubur koko anu kuring usulkeun ayeuna mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun sarapan. Basajan sareng murah.

Samangka Jelly

Jeli samangka mangrupikeun tuangeun anu saderhana sareng seger pikeun usum panas. Cocog pikeun barudak leutik. Gancang nyiapkeun sareng populér pisan.

Oatmeal sareng kismis cookies

Oatmeal sareng kismis cookies

Upami anjeun milari cookies anu gampang dilakukeun, ieu anu kami usulkeun ayeuna mangrupikeun alternatif anu saé. Kami moal ...

Bola énergi badami sareng kalapa

Bola énergi badami sareng kalapa

Bola énergi almond sareng kalapa nyenyerian sareng masihan kami seueur énergi. Aranjeunna sampurna salaku cemilan, khususna pikeun atlit.

Endog diacak-acak ku kéju embe

Endog diacak-acak ku kéju embe

Endog anu diacak-acak sareng kéju kambing ngadamel sarapan akhir minggu anu saé, dibarengan ku roti, alpuket, atanapi bubuahan anu sanés.

Tuna pie

Cepot tuna patty

Resep saderhana pikeun tuna empanada gancang, gampang disiapkeun dina sababaraha menit. Hidangan anu sampurna pikeun kaayaan naon waé.

Kentang sareng krim bawang

Kentang enteng sareng krim bawang

Konsistensi cahaya tina kentang sareng krim leek anu urang damel ayeuna mangrupikeun resep anu saderhana tapi raoseun pisan. Naha anjeun wani nyobian?

Kue Coklat Sareng Cookies

Kue coklat sareng biskuit jajan ngeunah sareng renyah. Basajan sareng tanpa oven, cocog pikeun snack atanapi sareng kopi. Ngeunah !!!

Cooker Gancang Turkey Osso Buco

Turki osobuco dina pot anu gancang, piring anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun piring lengkep anu dibarengan sayuran sareng nasi bodas anu asak.

Hayam dipanggang sareng kari

Hayam panggang sareng kari piring anu raoseun, dibarengan ku sababaraha kentang. Beunghar sareng saderhana anu urang tiasa masak dina waktos anu singget.

Yogurt, kacang sareng cangkir coklat

Yogurt, kacang sareng cangkir coklat

Yogurt, kacang sareng kacamata coklat anu urang siapkeun ayeuna kalayan saderhana sareng gancang. Pencuci mulut anu gampang pikeun disampurnakeun yén kami arepkeun nyobian.

Muffin coklat

Muffin coklat buatan bumi kanggo sarapan atanapi camilan saé pisan. Aranjeunna saderhana kanggo nyiapkeun sareng aranjeunna saé pisan.

Pinggang tuna sareng bawang bodas

Diajar masak loyang Tuna kalayan resep anu gampang urang: dina anggur bodas sareng jus jeruk nipis sareng bawang bodas sareng peterseli, gaya Isla Cristina, sareng bawang bodas sareng seueur deui!

Kéju kéju

Tips pikeun pie beku sareng pie

Naha anjeun hoyong terang naha anjeun tiasa ngabekukan pie atanapi pie? Bakal katingali saé? Pilarian terang kumaha cara ngabekukan jajan sareng empanada anjeun.

Daging babi Daging Panggang

Daging babi Daging Panggang

Pendakan resep ieu pikeun nyiapkeun tenderloin babi dipanggang ku cara saderhana. Kumaha carana ngadamel éta juicy? Pendakan di dieu rusiah pikeun masak

bérés resep dadar dadar

Sangu Omélét

Resep omelet anu gampang, kami ngajarkeun kumaha cara ngasakanana gancang sareng sababaraha cara: Gaya Jepang, dipanggang, sareng nasi coklat sareng seueur deui!

Salad Chickpea

Dina waktos ieu kami masihan anjeun salad Chippea, resep idéal pikeun usum panas kusabab didahar tiis sareng urang henteu nyéépkeun waktos kanggo masak.

Bacon sareng kéju quiche

Bacon sareng kéju quiche kueh gurih, saderhana sareng gampang disiapkeun, pikeun anu ngamimitian atanapi tuangeun informal anu saé !!!

Stroberi sareng macét chia

Stroberi sareng macét chia

Jam stroberi sareng chia anu urang siapkeun ayeuna cocog pikeun sarapan, ngiringan roti bakar, yoghurt atanapi samangkok gandum.

Kueh brokoli gelombang mikro

Dinten ieu kami masihan anjeun resep anyar, lampu pikeun burih sareng gancang sareng gampang didamel: kuéh brokoli dina gelombang mikro. Éta henteu tiasa langkung gampang!

Goreng cabé sareng uyah

Resep dinten ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling sederhana anu kami nawiskeun anjeun dina Resep Dapur, tapi sanés alesan éta anu pang parahna: cabé goreng sareng uyah. Beunghar, leres?

Wortel sareng krim jahé

Wortel sareng krim jahé

Wortel sareng krim jahé anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun pamula anu ngeunah sareng enteng pikeun sakulawarga, idéal iraha waé dina sataun.

Zucchini sareng kéju frittatas

Zucchini sareng kéju frittatas

The zucchini, ham sareng kéju frittatas anu urang siapkeun ayeuna gampang sareng gancang disiapkeun; sampurna pikeun sarapan atanapi sabtu minggu brunch.

Tumis supa sareng cabé beureum

Tumis supa sareng cabé beureum

Suung tumis sareng cabé beureum anu urang usulkeun ayeuna gampang sareng gancang nyiapkeun, idéal salaku starter atanapi tuang siang.

Kentang sareng liwét kasérol

Kentang sareng liwét kasérol

Kentang sareng casserole leek anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun asakan saderhana anu didamel ku bahan anu biasa sareng di jerona dianggo dina oven.

Napolitans coklat mini

Napolitans coklat mini

Napolitan coklat mini anu urang siapkeun ayeuna saderhana sareng gancang didamel. Cocog ngiringan kopi saat sarapan atanapi camilan.

Krim sareng daging babi

Resep krim sareng daging babi, resep anu saé pisan anu disiapkeun ku krim sareng krim daging, éta saderhana pisan pikeun disiapkeun.

Kentang Stuffed Kentang

Dinten ieu kami ngajukeun dina Resep Dapur sababaraha kentang dieusian ku kéju, asak dina oven. Hidangan saderhana dina hal bahan, tapi ngeunah.

Dibumbui Kembang engkol

Spambula Kembang engkol bungbu urang mangrupikeun tuangeun anu idéal pikeun tuangeun sareng tuangeun ringan. Kusabab kandungan kalori na handap, éta saé kanggo diét.

Pancake Amérika

Kumaha ngeunah pancake Amérika ieu! Upami anjeun ogé hoyong terang kumaha kami ngadamel aranjeunna sareng bahan-bahanna, teraskeun maca.

Sandwich tenderloin mustard

Sandwich tenderloin mustard

Salila sabtu minggu urang biasana nyiapkeun pizza, sandwich atanapi sandwich di bumi kanggo tuang. Biasana dinten Jumaah nalika ...

Mini coklat ngeusi croissant

Croissant pastry Puff ngeusi krim coklat, resep saderhana anu urang tiasa nyiapkeun tanpa kasusah sareng sing saha waé anu bakal resep. Cobian !!!

Sapi sareng bir

Sapi sareng bir, piring anu sederhana sareng gancang kanggo disiapkeun, sareng saos anu saé pisan dibarengan ku supa, piring anu lengkep pisan.

Flan waluh gelombang mikro

Resep flan waluh gelombang mikro, beunghar sareng gampang pisan disiapkeun, pikeun tuang tuangeun éta saé pisan, kusabab teksturna lemes sareng amis. Éta bakal resep anjeun !!!

Tumis supa sareng daging Bacon

Tumis supa sareng daging Bacon

Suung sareng daging tumis anu urang usulkeun ayeuna gancang sareng gampang disiapkeun. Cocog pikeun nalika salah henteu hoyong ngahesekeun tuang.

Dorada kalayan saos cabé piquillo

Resep pikeun parahu laut dina saos cabé piquillo, saos lemes sareng saderhana anu urang tiasa nyiapkeun ngiringan piring naon waé. Anjeun bakal resep !!!

Tomat boneka endog, dipanggang

Tomat boneka endog, dipanggang

Tomat boneka endog dipanggang mangrupikeun alternatif tuangeun anu hadé. Resep saderhana sareng pikaresepeun bakal nyandak henteu langkung ti 20 mnt. dina nyiapkeun.

Pie pastry puff sareng tuna

Resep pikeun pastry puff dieusian ku tuna, piring anu saderhana sareng gancang pikeun disiapkeun, pikeun tuangeun wengi atanapi nganjang, katingalina saé !!!

Terong sakumaha pizza

Resep anu kami bawa ka anjeun ayeuna gaduh sababaraha hal anu kuat anu ngundang anjeun pikeun masihan wengi ayeuna: saderhana ...

Sarapan lengkep sareng séhat

Aranjeunna nyarios yén sarapan mangrupikeun tuangeun anu paling penting sadidinten, kumargi kedah aya masing-masing ...

Oatmeal, kacang sareng cokotan coklat

Oatmeal, kacang sareng cokotan coklat

Oatmeal, peanut, sareng cokelat coklat ieu idéal pikeun diémutan antara tuangeun. Gampang sareng gancang didamel, éta kedah dijaga dina tempat anu tiis.

Yogurt, buah prambus sareng madu

Yogurt, buah prambus sareng madu

Kacamata yoghurt, buah prambus sareng madu anu urang nampilkeun ayeuna gampang sareng gancang pikeun disiapkeun. Dessert anu hampang sareng seger pikeun sadayana kulawarga.

Salmorejo

Resep Salmorejo, seger pisan sareng sarat ku vitamin, éta mangrupikeun piring anu lengkep sareng salaku anu ngamimitian éta saé pisan, janten kuring ngajak anjeun pikeun nyobaan.

Krim flan tanpa oven

Flan krim tanpa oven, beunghar sareng saderhana, naha anjeun hoyong terang kumaha cara nyiapkeunana? Lebetkeun sareng anjeun bakal ningali kumaha gampangna ngadamel flan ieu ku krim, anjeun bakal resep !!!

Térong Lasagna

Lasagna aubergine anu saé pisan, éta mangrupikeun piring anu kumplit dibarengan ku salad, urang tiasa dijantenkeun salaku piring tunggal, anjeun pasti bakal resep.

Sirop céri sareng rum

Sirop céri sareng rum

Sirop céri sareng rami Sirop ieu sampurna pikeun ngiringan tuang atanapi kueh karesep anjeun. Ogé hasilna ...

Crudités kalayan saos kéju biru

Crudités kalayan saos kéju biru

Crudités kalayan saos kéju biru Crudités tiasa janten sekutu gampang urang dina tuang siang kulawarga atanapi tuang wengi atanapi ...

Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang Aya kalan-kalan anjeun hoyong anu séhat sareng éta henteu masihan seueur padamelan….

Goreng Daun Bawang

Resep anu urang nampilkeun ayeuna janten hiasan pikeun piring sanés atanapi salaku "tapas" alit sateuacan piring ...

Hummus

Hummus mangrupikeun resep Arab anu terkenal di panjuru dunya. Ngalakukeun éta saderhana, anjeun ngan ukur kedah naksir bahan-bahanna sareng urang tiasa ngaraosan.

Puff partry pastry sareng endog puyuh

Kapal pastry puff ieu gampang pisan disiapkeun sareng raoseun. Ngan dina 30 'urang bakal siapkeun, anjeun ngan ukur kedah milih bahan mana anu kedah ditempatkeun.

Sangu sareng salad kéju

Ampir dugi usum panas nyandak kahayang pikeun resep anu séhat sareng séhat. Salad nasi sareng kéju ieu mangrupikeun conto anu saé pikeun éta.

Apel bakar sareng kek keju

Apel panggang sareng kéju Hayu urang ngempelkeun hal-hal paling beunghar di dunya ieu, apel bakar sareng kéju! Anu…

Ketumbar pesto

  Kami peminat pesto, boh basil klasik sareng anu muncul saatos ékspérimén. Resep ieu ...

Kueh kéju Jepang

Kueju kéju Jepang kéju di bumi nyababkeun urang gélo, naha dina versi asin atanapi amis na. Ngadamel…

Provolone grilled

Provoleta, kanggo anu resep kéju

Provoleta mangrupikeun resep saderhana dumasar kana kéju provolone anu dilebur, bumbu aromatik sareng minyak zaitun. Sigana henteu goréng, leres?

Sangu sareng cumi dina saos Amérika

Sangu kalayan cumi-cumi dina saos Amérika mangrupikeun kasalametan abdi sabab éta henteu gampang. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha kaleng cumi-cumi anjeun tuangeun parantos direngsekeun.

Omelet héjo asparagus

Asparagus héjo mangrupikeun sayuran anu duanana dipikacinta sareng dibenci ku seueur, panginten kusabab raos anu istimewa. Tapi…

Sandwich pikeun jajanan

Naha anjeun terang yén asal muasal 'sandwich' dugi ka abad ka-1927? Tapi éta dugi ka XNUMX nalika ...

Wedges kentang

Wedges kentang didamel dina oven ku cara anu saderhana pisan sareng énténg. Rempah-rempah bakal nambihan sentuhan khusus pikeun kentang emas anu garing ieu.

crepes tanpa endog

Crepes endog

Urang sadayana resep crepes! Sareng ieu kusabab urang tiasa ngalakukeun éta dina rébuan cara. Nya di bumi ...

pate supa

Peti jamur

Pate ieu tiasa nyalametkeun anjeun dina sababaraha waktos atanapi anu sanés. Éta ogé heran pisan, sabab kusabab supa ...

Gulas sareng bawang bodas

Gula sareng ajitos janten mangtaun-taun ka pengker dina piring khas Spanyol. Gulas atanapi anguriñas gaduh ...

Kentang Hasselback Anggang

Kentang Hashelback

Kentang Hashelback mangrupikeun hiasan anu pangsaéna anu tiasa kuring pikirkeun kanggo steak. Kentang Anggang saderhana, lezat sareng warni pisan.

Lemon mousse

Kuring henteu weruh naha anjeun bakal resep mousse lemon seger sapertos kuring, tapi pikeun anu ...

Omelet Cod sareng peterseli

Omelét cod sareng peterseli anu lezat ieu biasana didahar sahenteuna sabulan sakali kanggo tuangeun di bumi kuring. Anu…

Hayam jeruk nipis

Resep dinten ieu dirancang khusus pikeun anu resep kabugaran sareng binaraga anu kedah tuang ageung ...

Salmon asep sareng pizza arugula

Salmon asep sareng pizza arugula

Salmon asep sareng pizza arugula ieu mangrupikeun sumber anu saé upami anjeun hoyong anu saderhana sareng gancang anu henteu ngajantenkeun urang lebet ka dapur.

Kueju kéju kalayan keuna manchego

Halo Zampabloggers (atanapi haté dina tanggal ieu)! Dinten ieu kuring masihan anjeun resep anu sampurna pikeun ngamiskeun tuangeun romantis Romantis anjeun ...

Sarapan buah séhat

Sugan sabab éta diantara résolusi kuring pikeun taun énggal ieu atanapi panginten sabab éta kedah aya dina kahirupan ...

Smoothie yogurt kalayan madu

Yogurt sareng kalancuran madu idéal pikeun barudak anu nolak rasa madu. Kami parantos nambihan sababaraha cookies Maria pikeun ngajantenkeun langkung saé.

Jajanan buah

Snack buah ieu séhat, saderhana sareng 100% alami. Pasihan tuangeun awak anjeun séhat rendah gajih sareng gula olahan. Anjeun bakal perhatoskeun bédana.

Sangu opat nikmat

Sangu opat nikmat: udang, daging babi, wortel sareng cabé héjo. Éta nikmat!

Coca de frankfurt sareng céri

Entong sono resep saderhana ieu pikeun coca de frankfurt sareng céri anu sampurna pikeun snack sareng réréncangan atanapi piknik

Kueh basque sareng kayu manis

Ka jajan Basque anu beunghar ku kayu manis! Enak pisan, gampang pisan didamelna sareng saeutik bahan anu diperyogikeun. Éta sampurna pikeun snacks sareng sarapan!

Coklat coklat coklat kana cangkir

Ngarasakeun coklat coklat coklat ieu kana cangkir sapinuhna: éta ngeunah, éta gancang didamel sareng ngagaduhan langkung seueur kalori tibatan brownie normal.

Tumis sayuran tumis

Kumaha cara kéngingkeun sapiring mi tina zucchini? Pasta sayur tumis ieu ngajarkeun anjeun

Sangu dipanggang

Kumaha nyiapkeun nasi bakar dina waktos catetan?. Coba resep anu saé ieu sareng nikmati sapertos kurcaci, anjeun bakal olahraga engké.

Chickpea sareng kangkung kari

Kanggo raos, kari. Sayuran ieu cocog pikeun sagala jinis burih. Tong dibobodo, kari anak ayam sareng kangkung ieu kanggo sadayana.

Salad nasi

Pikeun tuangeun anu enteng cocog pikeun anu diasupan dina diet hypocaloric, kami nyarankeun salad béas ieu sareng sayuran.

Burger sandwich

Hamburger dina hayam atanapi sapi sandwich tiasa janten salah sahiji makanan paling beunghar, paling séhat sareng paling kreatif anu tiasa anjeun masak. Masihan imajinasi!

Bitis dibaju

Bit anu diasah: cuka apel, bawang bodas, lada hideung, minyak zaitun sareng uyah ... Salad warna-warni sareng benten!

Kembang engkol lada tumis sareng almond

Kumaha cara ngadamel piring anu sugestif pisan tanpa nambihan daging atanapi lauk? Coba heran ieu kembang kol lada tumis sareng kacang almond. Anjeun bakal halusinasi

Turki sareng daging babi buah alpukat

Pendakan sareng resep ieu alpuket dieusian kalkun sareng daging babi kumaha ngurus koléstérol anjeun ku cara anu pikaresepeun sareng henteu nganggo pangorbanan

pizza vegetarian

80% pizza vegetarian: ampir sadaya bahan na mangrupikeun sayuran, janten ngajantenkeun pizza ieu mangrupikeun tuangeun kalori anu séhat, séhat sareng lemah pisan.

Stewed pudding hideung

Pendakan nilai gizi tina sosis getih ku roti puding hideung anu saé ieu, sampurna pikeun atlit atanapi anu ngagaduhan anémia

Seafood salpicón

Seafood salpicón: piring khas usum panas, henteu ngan ukur di daérah basisir.

Rebus hayam sareng kayu manis

Henteu sadayana sésa kedah maot dina bentuk croquettes. Rebus hayam kayu manis ieu mangrupikeun conto anu sampurna (sareng lezat).

Salad kembang engkol

Salad kembang engkol, beunghar, séhat sareng mangpaat pisan pikeun awak urang, kusabab sipat-sipat hébat bahan-bahanna.

Pizza homemade

Homemade, pizza anu lezat sareng séhat sampurna pikeun ningkatkeun kreativitas kulinér anjeun. Dupi anjeun janten koki? Buktikeun!

Nocilla ngegel

Sandwich Nocilla, idéal pikeun camilan, sarapan atanapi nganggo kopi saatos tuang. Ngeunah!

Taco hayam

Taco hayam anu beunghar ieu sareng sayuran sareng saos panas tiasa janten tuangeun khusus kanggo dibagikan sareng rerencangan. Naha anjeun nyeratna?

Krim zucchini

Krim zucchini: ngawula ka duanana salaku piring tiis sareng salaku piring panas. Enak sareng séhat pisan!

Alpuket sareng batu kapur

Salaku tambahan pikeun sumber serat, kalium, thiamine, riboflavin, asam folat sareng vitamin B-6, E sareng K, alpukat sareng jeruk nipis ieu luar biasa

Kelapa gazpacho

Resep gazpacho kalapa anu nyegerkeun sareng héran ieu bakal nyingkirkeun anjeun tina rutinitas salad dina usum panas ieu sareng bakal ngahurungkeun palate "alechugado" anjeun tibalik.

Salad nagara

Salad nagara ieu salian ti saderhana dilakukeun nyaéta nikmat. Naha anjeun parantos terang bahan khusus na? Ham tacos!

Salad campuran

Pilari payun ka usum panas, kami masihan anjeun lampu, séhat sareng luhur resep tiis, anu anjeun pikahoyong ku panas ieu: salad campuran.

Moussaka pikeun pemula

Neuleumkeun gastronomi Yunani anu saé sareng moussaka anu lezat ieu pikeun anu ngamimitian. Éta sapertos lasagna

Endog diacak ku zucchini

Endog orak kalayan zucchini: resep saderhana pikeun dilakukeun, idéal pikeun diét kusabab kandungan kalori na handap.

Zucchini Parmesan

Zucchini ieu sareng parmesan mangrupikeun trik anu sampurna pikeun lambung upami anjeun diét. Katingali anjeun nyobian piring macaroni anu lezat!

Daging cincang kanggo pasta

Daging cincang kanggo pasta: macaroni, spaghetti, jst. Ayeuna pasta anjeun bakal langkung ngeunah sareng ngandung gisi.

Saos chimichurri lezat

Balik unggal piring daging anu saé sok aya ganti baju anu saé, sareng saos chimichurri anu lezat ieu nyaéta apotheosis alam semesta saos.

Anchovies dina cuka

Anchovies dina cuka: Cocog pikeun tanggal panas ieu. A tapa tina teri acar dipirig ku bir pisan tiis, nikmat murni!

Brokoli tumis sareng kacang pinus

Kumaha nyiapkeun piring anu raoseun, séhat sareng pinuh ku kahirupan dina 15 menit? Coba resep anu lezat ieu pikeun brokoli tumis sareng kacang pinus. A heran berkah

Iga babi sareng bir

Salah sahiji masakan daging panggang anu paling saé panginten resep Bir Babi Iga ieu. Gampang sareng nikmat.

Alpuket panggang garing

Kalayan kirang bahan sareng waktos tibatan anu dibayangkeun anjeun bakal kéngingkeun tapa pantes pikeun réstoran anu paling saheulaanan: alpukat dipanggang Crispy

Salad alpukat Strawberry

Salad stroberi sareng alpuket sareng vinaigrette kacang pinus ieu anu anjeun milari upami anjeun peryogi piring anu seger, beunghar, handap warna sareng gancang didamel.

Salad pasta

Salad pasta sareng sayuran, endog pindang sareng kéju parut. Enak sareng indah!

Ubi manis sareng omelet chorizo

Kumaha carana supaya ngora sareng sepuh kanggo ngadahar ubi jalar? Teu aya anu tiasa nolak ubi jalmi sareng omelet chorizo ​​ieu.

Chorizo ​​carbonara

Pendakan iringan pasta anu paling lezat sareng resep saos carbonara chorizo ​​ieu anu dirancang ku Jamie Oliver sareng diadaptasi kana kulkas umum

Domba panggang sareng jeruk nipis

Kumaha anjeun kéngingkeun sungut anu lebur dina sungut anjeun? Kalayan barang anu saé, kasabaran sareng oven. Resep ieu pikeun domba bakar sareng jeruk nipis mangrupikeun conto anu sampurna

Meringue ngahuleng

Resep keukeuh Meringue: anjeun ngan ukur peryogi dua bahan, gula sareng bule endog.

Kacang renyah sareng pistachio

Perkara teu sabaraha kopi anu anjeun nginum siang siang, tanpa sasarap teu aya tanaga. Peanut Pistachio Crunch ieu tiasa janten kasalametan anu lezat.

Koka bawang caramel

Sabaraha kali anjeun nyanghareupan kulkas kosong dina dinten-dinten terakhir di bulan ieu? Resep ieu pikeun koka bawang karamel mangrupikeun kasalametan anjeun

Sate hayam kari nanas

Laksanakeun kalayan resep anu saderhana ieu pikeun kari hayam sareng tusuk nanas sabab mangrupikeun léngkah munggaran anu sampurna pikeun tujuan operasi bikini anu pikasieuneun.

Fabada pikeun pemula

Resep rebus kacang super gampang ieu pikeun anu mimiti mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngagantungkeun katergantungan ka tuppers indung sareng nyiksa kaléng!

Kueh mug coklat

Kueh mug coklat

Kueh mug coklat mangrupikeun cupcakes gancang anu tiasa anjeun siap dina lima menit nganggo micrronds. Kami nampilkeun anu coklat.

Pai apel

Pie apel buatan bumi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel pai apel anu lezat pikeun jajanan barudak. Dina hal ieu éta ngajantenkeun cemilan ultah bapak kuring.

Pizza ngagulung

Ham sareng kéju pizza ngagulung

Gulungan pizza boneka ham sareng kéju ieu mangrupikeun pakaner anu saé pikeun tuangeun anu henteu resmi sareng / atanapi henteu langsung.

Tiwu coklat

Tiwu coklat

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel camilan anu lezat pikeun barudak, sababaraha tiwu coklat anu lezat pikeun nyugemakeun lapar di soré

Salad Ham sareng kéju

Salad Ham sareng kéju

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel salad ham sareng kéju anu enak salaku aperitif pikeun kunjungan anu teu kaduga.

Croquettes hurang sareng supa

Croquettes hurang sareng supa

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu euyeub pikeun croquettes dumasar kana udang sareng suung, anu saé kanggo tuangeun barudak alit.

Bakso terong dina saos

Bakso terong

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pangsit terong anu lezat sareng séhat sahingga anjeun tiasa miara garis anjeun dina usum kieu.

Panna cotta

Resep panacota (panna cotta)

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep saderhana pikeun panganan khas Italia anu khas. Panacota atanapi susu masak saé salaku dessert.

Serrano ham sareng kéju fajitas

Serrano ham sareng kéju fajitas

Dina tulisan ieu kami nyiapkeun fajitas anu leueur pinuh ku rasa sareng juiciness berkat kombinasi bahan. Saé kanggo tuangeun gancang,

Sup bawang bodas

Sup bawang bodas

Dina tulisan ieu kami nampilkeun sup bawang bodas anu lezat pikeun wengi Natal, resep anu murah sareng gancang janten anjeun henteu nyéépkeun seueur waktos pikeun masak.

Tenderloin sareng sandwich bacon

Dinyeri loin sareng endog sandwich

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel roti lapis loin anu leueur sareng endog bakar, tuangeun anu didamel dina 8 menit ngan ukur hiji.

Homemade Bolognese Pizza

Pizza Bolognese

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pizza buatan Bolognese. Ngegel rasa Italia anu saé pikeun tuang sareng rerencangan.

Chickpea hummus

Chickpea hummus

Dina bagian ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha ngamangpaatkeun sababaraha siki bakso tina sababaraha masak. Hidangan hummus anu beunghar tur tradisional pisan.

Tapins dieusian

Diisi sareng au gratin tapines

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu euyeub pikeun tapines boneka daging. Piring asak pikeun ngarénghap kulawarga.

Buklet hayam sareng ham

Buklet hayam sareng ham

Roti ngeusian hayam henteu pernah gampang, sabab éta ogé dieusian ku ham sareng kéju. Buku-buku leutik anu alus pisan pikeun barudak.

Ravioli kangkung

Ravioli kangkung sareng piring lasagna

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel raviolies kangkung anu saderhana sareng gancang kalayan lempeng lasagna anu saderhana. Resep gancang sareng lezat.

Flan almond homemade

Flan almond homemade

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun ka anjeun panganan cuci mulut anu saderhana pisan sareng gancang pikeun dijantenkeun salaku panganan cuci mulut atanapi camilan. Flan kalayan rasa anu beunghar anu bakal dipikacinta ku barudak.

Kueh tulang

Kueh tulang

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel kuéh tulang anu beunghar sareng saderhana supados anjeun tiasa ngaraosan sabtu minggu ieu sapertos sadaya murangkalih. Gancang pisan.

Pai hayam Arab

Pai hayam Arab

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel kentang Arab sareng pai hayam anu lezat. Resep saderhana sareng gampang pikeun dijalankeun pikeun barudak leutik di bumi.

Kangkung sareng daging babi risotto

Kangkung risotto

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel kangkung sareng daging babi risotto anu hébat. Piring saderhana sareng succulent pikeun sakumna kulawarga.

Sosis pizza individu

Piza sosis masing-masing

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pizza sosis masing-masing anu lezat, asli pisan sareng raos Spanyol. Saé kanggo rerencangan.

Coklat Jello

Coklat Jello

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel jelly coklat anu hébat, beunghar sareng gancang pikeun murangkalih, dessert anu dipikacinta ku sakumna kulawarga.

Anggang ham, tomat sareng kéju sandwich

Anggang ham, tomat sareng kéju sandwich

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel roti lapis panas anu ngeunah sareng gampang dilakukeun, pikeun tuang-tuangeun anu urang henteu hoyong pisan masak.

Suung, ham sareng kéju tartlets

Suung, ham sareng kéju tartlets

Ieu supa, ham, sareng keju tartlets gancang sareng gampang; seuseueurna padamelan dilakukeun ku oven. Sampurna pikeun tamu kejutan.

Tortilla Fajitas

Faélitas omelet Perancis

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel fajitas anu lezat dumasar kana dadar Perancis, pikeun ngamangpaatkeun tuangeun sareng ngadamel ideu anyar di dapur.

Hake dina saos héjo

Hake dina saos héjo

Kadang-kadang urang ngémutan resep anu rumit pisan, nanging, resep gancang sareng saderhana ogé tiasa beunghar sapertos hake ieu saos héjo.

Tenderloin steak dina saos cabé

Tenderloin steak dina saos cabé

Dina artikel ieu kami ngobrol ngeunaan resep loin steak anu saderhana pisan sareng séhat anu anjeun tiasa ngadamel dina waktos anu singget pikeun tuang siang sareng tuang.

Ngegel ham sareng kéju

Ngegel ham sareng kéju

York ham sareng kéju anu diiris mangrupikeun dua produk anu populér pikeun sandwich naon waé, tapi dinten ieu kami hoyong ngadamel sababaraha sandwich dumasar duanana.

Pops jajan

Pops jajan

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pop cake ku cara anu saderhana, gampang sareng gancang. Saé kanggo pésta barudak atanapi hajatan.

Endog gaya Flamenco

Endog gaya Flamenco

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep anu saderhana tapi lezat pikeun endog anu tradisional pisan. Janten, urang ngagabungkeun sayuran sareng endog ku cara anu saé.

Flamenquines sosis

Flamenquines sosis

Flamenquines mangrupikeun kadaharan anu disiapkeun pisan pikeun anu euyeub sareng séhat pikeun barudak, tapi upami urang dieusian ku sosis, aranjeunna bakal langkung resep.

Log tina cookies, krim sareng coklat

Log tina cookies, krim sareng coklat

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel dessert anu lezat pikeun jajanan barudak. Hiji log cookies sareng krim anu dicelupkeun kana coklat anu anjeun bakal resep.

Pucuk apu

Pucuk apu

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu gancang sareng sehat pisan: aperitif kalayan sirah apu boneka, saé kanggo tuangeun sareng rerencangan.

Burger béas

Burger béas

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha nyiapkeun resep anu saderhana sareng séhat. Sababaraha burger béas anu lezat pikeun murangkalih tuang kalayan séhat.

Bakso coklat dina saos

Bakso coklat dina saos

Bakso mangrupikeun produk anu dipikacinta ku barudak alit, ku alatan éta, dinten ayeuna urang milih hurang pikeun mempermudah pangambilan lauk di jerona.

Homemade gnocchi kentang sareng daging saos sareng kéju

Ngadamel kentang gnocchi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel gnocchi buatan bumi anu lezat dimandian dina saos kéju kalayan keuna rempah. Hususna kanggo anu alit.

Kentang boneka kentang

Kentang boneka kentang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kentang boneka anu lezat. Dina hal ieu, bayem kanggo masihan tanaga budak pikeun balik sakola.

Bodas Coklat Pistachio Brownie

Bodas Coklat Pistachio Brownie

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel panganan cuci mulut anu indah. Coklat coklat bodas anu saé sareng pistachios anu kasohor di bumi akhir minggu ieu.

Endog dieusian ku iteuk lauk

Endog dieusian ku iteuk keuyeup

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep anu saé sareng seger pikeun endog anu dieusian ku iteuk lauk sareng saos pink. A snack hébat pikeun usum panas.

Nachos buatan bumi

Nachos buatan bumi

Nachos mangrupikeun asakan Méksiko anu diperyogikeun pisan pikeun pésta sareng rerencangan salaku jajanan. Ieu dilakukeun ku ngamangpaatkeun sésa-sésa pelat lasagna.

Fideua sayuran saderhana

Fideua sayuran saderhana

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel fideua anu beunghar sareng saderhana kalayan saos saderhana sareng gancang, kanggo tuang siang kanggo disiapkeun ngan dina 30 menit.

Taco hayam sareng kentang

Taco hayam sareng kentang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel taco hayam sareng kentang anu saé, cocog pikeun tuangeun gancang atanapi tuang siang sareng rerencangan.

Kangkung sareng Terong Pizza

Kangkung sareng Terong Pizza

Pizza mangrupikeun asakan anu raoseun pisan pikeun tuangeun sareng rerencangan. Janten dinten ieu kami nyiapkeun vegetarian kanggo anjeun pikeun tetep ngantosan dina waktos taun ieu.

Nugget Jajang Homemade

Nugget Jajang Homemade

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara nyiptakeun nugget hayam homemade khususna kanggo tuangeun kanggo murangkalih alit di bumi.

Eusian hayam jeruk nipis au gratin

Eusian hayam jeruk nipis au gratin

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep gampang dumasar kana isi hayam, juicy sareng sentuhan jeruk nipis, kami masihan masak gratin anu saé.

Chorizo ​​preñaitos

Chorizo ​​preñaitos

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu has. Sababaraha roti lezat dieusi chorizo ​​disebut preñaitos, camilan anu raos sareng raos.

Krim yogurt buatan imah

Krim yogurt buatan imah

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep krim yogurt anu saé sareng nyegerkeun. Cara anu béda pisan pikeun tuang yogurt pikeun tuang-tuang.

Asparagus sareng ham gratin gulung

Asparagus sareng ham gratin gulung

Gulung asparagus sareng ham ieu dimasak kalayan kéju, dipanggang dina oven, mangrupikeun proposal haneut anu hebat salaku starter atanapi light dinner,

Tart peach na susu kentel

Tart peach na susu kentel

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel buah peach anu lezat sareng kueh susu kentel. Janten, urang bakal ngamaniskeun diri dina sabtu minggu pikeun bungah.

Coklat sareng bonbon céri

Coklat sareng bonbon céri

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel coklat buatan bumi anu beunghar pisan salaku kado pikeun anu dipikacinta. Ngeusian céri bakal lebur dina sungut anjeun.

Kueh sosis jerman

Kueh sosis jerman

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha nyiapkeun resep anu lezat pikeun murangkalih, dumasar kana sosis, salah sahiji kadaharan anu dipikaresepna.

Pizza siki

Adonan pizza siki

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel adonan pizza anu béda. Kalayan sakedik kacang, pizza ieu janten tuangeun anu séhat.

Sate kentang sareng chorizo

Sate kentang sareng chorizo

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha masak sababaraha kentang mini atanapi sate chorizo ​​atanapi tusuk sate, sahingga anjeun tiasa ngaraosan bahan pembuka anu hébat.

Balung Kalapa

Lambung kalapa, amis pisan!

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel truffle kalapa saderhana, alternatif anu amis pisan pikeun coklat coklat anu klasik.

Brownie kana cangkir

Brownie kana cangkir dina 2 menit

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel coklat coklat anu saé dina 2 menit. Pikeun ngararasakeun pelesir coklat dina dinten-dinten kasedih éta.

Hake sareng kangkung flamenquin

Hake sareng flamenquins kangkung

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel flamenquin hake anu lezat, kalayan ngeusian tumis kangkung. Séhat pisan pikeun murangkalih.

Gelas kopi

Flan kopi gancang sareng gampang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel flan anu beunghar, gancang sareng gampang. Husus pikeun nalika babaturan datang ka imah teu disangka-sangka.

Medali hayam garing kalayan kikos

Medali hayam garing kalayan kikos

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu saé pikeun medallion dada hayam kalayan roti sareng jagung bakar atanapi kikos anu raoseun.

Salad hayam garing

Salad hayam garing

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep saderhana tapi enak sareng hayam. Ieu aya sentuhan anu renyah, sareng salad éta ganti baju anu ngeunah pisan.

Pangsit buatan sendiri

Pangsit buatan sendiri

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pangsit buatan bumi anu lezat, dieusian ku hayam sareng asak dina oven. 100% séhat.

Sumiri sareng salad endog

Sumiri sareng salad endog

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep salad, sareng toél laut. Didamel ku sumiri, endog pindang sareng tuna, éta saé pikeun tuang gancang.

Hake mi

Hake mi

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu lezat pikeun fideua kalayan hake. Hidangan anu kuat sareng ngeunah pikeun naon waé jenis tuangeun.

Sangu krim sareng hayam sareng chorizo

Sangu krim sareng hayam sareng chorizo

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel nasi anu lezat sareng hayam sareng chorizo. Naha salaku piring utama atanapi piring, éta mangrupikeun resep anu cukup ngeunah.

York ham sareng endog cannelloni

York ham sareng endog cannelloni

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu beunghar pikeun York ham cannelloni dieusi endog enak sareng tuna bechamel. Kagoda pisan!

Sosis hayam dina saos baviera

Sosis hayam dina saos baviera

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel piring sosis anu indah dimandian dina saos anu raoseun anu disebat Baviera. A dinner nikmat dina ngan 10 menit.

Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Chickpeas kalayan béas sareng chorizo

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha cara ngégingkeun éndah cabé sareng sangu sareng chorizo. Pelat pikeun kéngingkeun énergi salami saminggu.

Kueh bolu jeruk

Kueh jeruk gancang sareng gampang

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kuéh jeruk anu lezat. Saé kanggo snacks sareng sarapan kanggo murangkalih sareng déwasa atanapi kanggo kunjungan anu teu disangka-sangka.

Flautillas lada

Flautillas lada, snack pisan pikabitaeun

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel flautillas lada anu enak. Sababaraha camilan atanapi sumpit khas nalika kalaparan katenjo sareng teu acan waktosna.

Kentang roti sareng boneka hake

Kentang roti sareng boneka hake

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel kentang roti anu hebat diisi ku hake. Piring beunghar pinuh énergi sareng rasa.

Pét kéong acar

Acar pate kerang gampang pisan!

Kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel pawat sederhana tina kéong acar sareng tuna buatan sendiri, idéal salaku starter atanapi sandwich.