Sayuran mashed

Resep puree sayur, piring anu sederhana, beunghar sareng séhat. Piring séndok anu saé pikeun dinten-dinten tiis.

Fawnuá udang

Prawn fideuá, piring tradisional Komunitas Valencian sacara lega sumebar ka sadayana Spanyol. Hidangan anu lengkep pisan anu bakal dipikahoyong ku sadayana!

Cuttlefish sareng artichoke stew

Cuttlefish sareng artichoke stew, piring anu beunghar sareng saderhana, piring sendok anu lezat. Resep anu séhat kalayan seueur rasa, kuring yakin anjeun bakal resep !!!!

Bakso dina saos sareng nasi

Bakso dina saos sareng béas, piring tradisional buatan sendiri gampang disiapkeun. Hidangan utama anu diaku sadayana sareng aranjeunna ngeunah !!!!

Artichokes Omelet

Artichoke omélét resep sayuran anu saderhana sareng saé pisan anu tiasa urang nyiapkeun bahan-bahan anu paling urang resep.

Pie sareng kéju pecorino

Tart kéju domba, tart anu raoseun kalayan seueur rasa kéju, dibarengan ku kenari lumayan saé. Kueh anu saé pikeun tuang-tuang.

Sangu krim sareng udang

Sangu krim sareng udang, piring nasi anu juicy sareng beunghar. Piring lengkep pisan anu dipikahoyong ku sakulawargi. Nguji !!!

Lentil sareng kentang

Lentil sareng kentang, piring séndok anu saé pisan, dibarengan ku kentang sareng sayuran. Piring saderhana sareng gampang pikeun disiapkeun.

Panén croquettes

Croquette lezat sareng buatan imah, resep anu saderhana pisan pikeun nyiapkeun sareng ngamangpaatkeun éta daging anu tetep tina rebus.

Hake dina saos

Hake saos mangrupikeun asakan lezat anu tiasa urang nyiapkeun dina tuang pésta. Resep tradisional anu saderhana sareng gampang.

truffles

Truffle coklat, resep anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun. Pikeun liburan ieu aranjeunna cocog pikeun dilakukeun salaku kulawarga sareng nikmati !!!

Supa sareng roti bakar bawang bodas

Supa sareng bawang bodas kanapés

Kanopi supa sareng bawang bodas anu urang siapkeun ayeuna saderhana sareng gancang. Ngegel panas anu sampurna pikeun ngamimitian tuang Natal anjeun.

Manisan almond

Manisan almond, amis buatan imah anu idéal pikeun nyiapkeun Natal ieu, saderhana sareng gancang dilakukeun. Sadaya pihak ieu bakal resep.

Nougat sareng almond

Nougat ku almond sareng coklat, nougat buatan bumi saderhana anu saé pisan, sadayana bakal resep di bumi. Hayu urang rasakeun !!!

Gulung salmon sareng belut

Resep gulung salmon sareng belut, pamula kanggo nyiapkeun liburan ieu, piring anu saderhana sareng enteng kanggo ngamimitian tuang kulawarga.

Omélét sareng cabé sareng lauk

Resep cabé sareng lauk omelette idéal pikeun ngamangpaatkeun potongan kai sareng nyiapkeun tuang siang anu ringan sareng saderhana. Piring anu saé pisan.

Cooker Gancang Turkey Osso Buco

Turki osobuco dina pot anu gancang, piring anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun piring lengkep anu dibarengan sayuran sareng nasi bodas anu asak.

Macaroni gratin

Resep kanggo makaroni gratin, kalayan chorizo, daging sareng lapisan kéju parut anu renyah. Piring idéal pikeun sakumna kulawarga.

Iga dina saos sareng kentang

Iga dina saos sareng kentang piring anu saderhana sareng euyeub anu tiasa urang siapkeun sateuacanna. Piring murah sareng gampang.

Sup sayuran

Urang badé nyiapkeun sapiring sup sayur, beunghar, saderhana sareng séhat. Sapiring sup buatan sendiri, di dieu anjeun gaduh langkah demi langkah. Anjeun bakal resep !!!

Hayam dipanggang sareng kari

Hayam panggang sareng kari piring anu raoseun, dibarengan ku sababaraha kentang. Beunghar sareng saderhana anu urang tiasa masak dina waktos anu singget.

Iga bakar sareng sosis

Iga bakar sareng sosis sareng suung musiman piring anu saé, saderhana sareng saé pisan pikeun ngaréndos piring daging anu saé.

Dicincang anggang dina ganti baju

Dicincang anggang dina ganti baju

Resep dinten ayeuna meureun atanapi henteu resep pisan: Anggang dicangcang dina ganti baju. Anjeun parantos nyobian? Dupi anjeun ngulang?

Kuis buatan sendiri

Resep kuis buatan sendiri, saderhana disiapkeun di bumi, saé pisan sareng idéal pikeun nyiapkeun tuangeun lezat pikeun kulawarga.

Cod sareng bawang bodas sareng kentang

Cod sareng bawang bodas sareng kentang piring anu saderhana sareng saé pisan anu tiasa urang nyiapkeun dina waktos anu singget. Pikeun perayaan éta mangrupikeun piring anu saé.

Krim Endog

Krim aubergine atanapi aubergine hummus, resep saderhana anu tiasa urang candak salaku aperitif anu dibarengan ku roti bakar.

Lada héjo boneka

Peppers dieusian endog orak nganggo cod, bahan pembuka atanapi starter anu saderhana sareng saderhana pisan, anjeun pasti bakal resep.

Sirloin kalayan saos kéju

Resep sirloin sareng ruang kéju, piring anu saderhana tapi pikaresepeun pisan, cocog pikeun disiapkeun salaku pamula perayaan sareng katingalina saé pisan.

Kembang apu kalayan belut

Resep dinten ieu saderhana didamel sareng idéal dijantenkeun salaku starter atanapi kursus kahiji: Lettuce kuncup sareng belut. Ngeunah!

Jangjang Hayam Bawang bodas

Jangjang hayam bawang bodas, piring saderhana anu urang nyiapkeun dina oven, saé pisan, garing sareng seueur rasa. Piring lengkep pisan.

Sangu sareng sate

Arroz con pinchitos, piring béas anu lezat kalayan seueur rasa sareng bénten, anjeun pasti bakal resep pisan, éta mangrupikeun piring anu lengkep.

Goréng sardin

Resep sardin goreng, piring anu beunghar sareng saderhana anu dikonsumsi seueur nalika usum panas, pinuh ku nutrisi anu saé pisan sareng anu pikaresepeun.

bérés resep dadar dadar

Sangu Omélét

Resep omelet anu gampang, kami ngajarkeun kumaha cara ngasakanana gancang sareng sababaraha cara: Gaya Jepang, dipanggang, sareng nasi coklat sareng seueur deui!

Salad Salad

Caesar salad, resep anu lengkep, mangrupikeun starter atanapi samping anu saé. Éta dibarengan ku saos beunghar anu masihan raos anu saé pisan.

Pai jeruk nipis

Kue jeruk nipis, resep anu saderhana sareng seger pikeun saatos tuang seueur, kuéh jeruk nipis saderhana kalayan rasa lemon hampang.

Flan nganggo muffin gelombang mikro

Flan nganggo muffin dina gelombang mikro, tuangeun buatan bumi, saderhana sareng gancang, éta saé sareng parantos disiapkeun dina waktos anu singget. Anjeun wani ngalakukeun éta !!!

Macaroni ku tahu

Makaroni sareng tahu, resep pasta anu saderhana, énggal sareng séhat, tuangeun lengkep sareng seueur rasa. Upami anjeun resep séhat, anjeun bakal resep piring ieu.

esqueixada

Esqueixada, cod salad resep khas gastronomi Catalan. Salad seger sareng saderhana sareng cod sareng sayuran

Keju sareng kalkun crepe

Kéju sareng kalkun crepe, resep saderhana sareng euyeub pikeun nyiapkeun camilan atanapi tuang, anu hoyong sadayana, khususna anu alit.

Cabé Salad Stuffed Peppers

Resep kanggo cabé dieusian ku salad kentang, piring tradisional anu disiapkeun dina usum panas, salaku starter atanapi munggaran, éta mangrupikeun asakan anu seger pisan.

Tuna sareng roti lapis endog pindang

Resep kumaha nyiapkeun tuna sareng sandwich endog pindang, saderhana gampang sareng gancang, kanggo snack, tuangeun atanapi damel tiasa saé pisan.

Coca sayuran

Sayuran Coca, resep saderhana pikeun nyiapkeun, mirip sareng pizza, urang tiasa nyiapkeun sayuran sareng sayuran anu urang paling resep.

Jangjang Hayam Panggang

Resep jangjang hayam panggang garing sareng ngeunah pisan, piring anu saderhana sareng murah anu tiasa urang nyiapkeun dina waktos anu singget.

Tuna croquettes

Croquette tuna buatan sendiri, resep saderhana, pikeun budak leutik anu teu resep lauk, ieu mangrupikeun cara tuangeun. Coba aranjeunna !!!

Lauk dina saos gelombang mikro

Resep lauk gelombang mikro dina saos, piring anu sederhana sareng euyeub anu tiasa urang siapkeun dina waktos anu singget. Piring lengkep pisan.

Cabé Piquillos pinuh tina daging

Cabé Piquillo boneka daging, resep saderhana anu urang tiasa nyiapkeun tuang siang atanapi salaku camilan, aranjeunna saé. Coba aranjeunna !!!

Sirloin dieusian ham sareng kéju

Resep sirloin dieusian ham sareng kéju, piring saderhana anu urang tiasa nyiapkeun perayaan sareng katingalina saé. Anjeun pasti bakal resep !!!

Puff pastry pizza sareng sayuran

Resep pizza pastry puff sareng sayuran, saderhana, beunghar sareng renyah, kanggo nyiapkeun tuangeun sareng rerencangan sareng katingalina saé. Anjeun yakin resep pisan.

Goreng cabé sareng uyah

Resep dinten ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling sederhana anu kami nawiskeun anjeun dina Resep Dapur, tapi sanés alesan éta anu pang parahna: cabé goreng sareng uyah. Beunghar, leres?

Tuna boneka pangsit

Resep pangsit diisi ku tuna, buatan bumi sareng disiapkeun dina oven, éta langkung enteng sareng saé pisan. Resep saderhana.

Fideua

Resep seafood fideuá, piring anu saderhana sareng lezat anu tiasa urang siapkeun pikeun sakulawarga, pastikeun yén sadayana bakal resep.

Terong boneka

Resep pikeun aubergine dieusian ku daging sareng sayuran, piring anu séhat pisan, saderhana kanggo disiapkeun sareng sing saha waé anu hoyong. Cobian !!!

Sangu sareng salad tuna

Resep salad salad sareng tuna, piring seger pikeun nyiapkeun dina usum panas, éta saderhana, gancang nyiapkeun sareng seueur rasa.

Cabé Piquillo boneka salad

Cabé Piquillo boneka salad, resep saderhana sareng seger pikeun nyiapkeun dina usum panas. Hidangan anu bakal diaku sadayana.

Omat, ham sareng kéju roti bakar

Omat, ham sareng roti bakar kéju

Tomat, ham sareng roti bakar kéju anu urang siapkeun ayeuna kalayan starter saderhana sareng gancang. Cocog pikeun ngumpulkeun babaturan sareng kulawarga sakitar méja.

Ham sareng kéju burritos

Ham sareng kéju burritos, resep anu saderhana sareng gancang pikeun nyiapkeun, saé pisan, pikeun ngaraosan tuangeun sareng kulawarga.

Salad boneka kentang

Kentang dieusian ku salad, resep saderhana pikeun nyiapkeun dina usum panas ku cara anu langkung asli. Seger sareng beunghar. Pasti anjeun resep !!!

Jangjang hayam kalayan madu

Jangjang hayam madu dipanggang, resep saderhana sareng ngeunah pisan. Hidangan anu sadayana bakal resep pisan, madu masihan titik anu saé pisan.

Bawang laut

Resep cuttlefish bakar sareng bawang bodas sareng sambel peterseli, piring sederhana sareng enteng anu tiasa urang siapkeun dina waktos anu singget pisan.

Sangu coklat sareng suung

Resep sangu coklat sareng suung, piring ringan salaku starter atanapi ngiringan piring naon waé. Pelat lampu.

Salad Murciana

Resep salad Murcian atanapi mojete, resep tradisional, seger sareng enteng anu disiapkeun sareng tomat sareng tuna. Piring lengkep pisan.

Ham sareng kéju omelet

Resep omelet Ham sareng kéju, resep saderhana tapi seueur rasa. Upami anjeun resep tortilla, anjeun pasti resep !!

Dipanggang hake

Resep hake dipanggang sareng hiasan kentang, bawang sareng udang anu dikupas, piring lengkep anu gampang disiapkeun.

Quesada kalayan kayu manis

Quesada kalayan kayu manis, tuangeun tradisional, gampang disiapkeun yén urang tiasa nyiapkeun di bumi pikeun sakumna kulawarga, éta lemes pisan sareng lemes.

Sangu hayam

Resep nasi hayam, piring anu beunghar sareng saderhana anu tiasa urang siapkeun pikeun sakulawarga. Saha waé anu di bumi pasti resep.

Tartlets kéju

Resep pikeun tart kéju, proposal anu saé pikeun nyiapkeun snack atanapi tuang tuang. Saderhana pisan kanggo nyiapkeun.

Kentang lada

Resep bravas kentang buatan sendiri, tapa saderhana, anu urang sering resep sareng urang tiasa nyiapkeun di bumi sesuai ka resep urang.

Lasagna

Resep lasagna daging, resep pikeun ngamangpaatkeun daging anu diasakan, hayam ... Piring buatan bumi anu lengkep anu bakal dipikahoyong ku sadayana.

Endog boneka

Endog boneka, resep tradisional saderhana anu tiasa urang laksanakeun salaku starter, pembuka atanapi salaku tapa, pikeun usum panas ageung.

Kerang Dina Saos

Resep pikeun kerang saos, salaku bahan pembuka atanapi starter, saé pisan sareng upami urang nyiapkeun sateuacanna saos na langkung saé.

Cod salad sareng jeruk

Cod salad sareng jeruk, resep seger anu pinuh ku rasa, anu tiasa urang siapkeun salaku starter, éta mangrupikeun piring anu lengkep sareng saderhana.

Kue kangkung

Kentang panggang sareng kueh kangkung, piring anu saderhana sareng ngeunah pisan kanggo anu alit tuang kangkung, sumber seueur vitamin.

Sup bawang bodas

Resep sup bawang bodas, piring buatan tradisional, sup saderhana sareng ngeunah anu disiapkeun ku nini urang, kalayan sakedik bahan.

Daging sareng sayuran gratin

Resep pikeun gratin daging sareng sayuran, piring anu lengkep sareng euyeub ku seueur rasa kusabab rempah anu dikandungna sareng gampang disiapkeun.

Kelenci rebus sareng bir

Rebus kelenci sareng bir, piring buatan bumi saderhana kalayan seueur rasa, urang tiasa ngiringan nganggo kentang atanapi sayuran.

Seafood dina salsa

Cumi dina saos, piring lauk homemade anu saderhana pisan didamelna sareng anu saé pisan, kalayan saos kanggo teuleum roti. Anjeun daptar !!!

Kacang sareng sosis

Resep kacang sareng sosis Catalan, piring anu saderhana sareng lengkep, piring tradisional asakan Catalan.

Salmon terrine

Salmon terrine

Bak salmon anu urang siapkeun ayeuna cocog pikeun dijalankeun salaku pamula dina perayaan naon waé, sabab éta tiasa disiapkeun sateuacanna.

Salad Quinoa

Quinoa, kéju sareng salad blueberry

Naha anjeun badé ngadamel quinoa, kéju sareng salad blueberry? Nya, panggihan ayeuna resep khusus kami pikeun salad quinoa. Beunghar pisan sareng suksés

Sup hayam

Duduh hayam buatan bumi, piring sampurna salaku piring mimiti panas anu urang tiasa nyiapkeun pasta atanapi nasi, atanapi salaku konsép anu beunghar pisan !!!

Hummus chickpea

Resep pikeun Hummus, piring buatan bumi anu asalna ti Wétan Tengah sareng dipikaterang di panjuru dunya. Pikeun snack kalayan sababaraha roti bakar éta hébat.

Puff pastry ngeusi sayuran

Resep roti lapis dieusian sayuran, cara anu séhat pikeun tuang sayuran, resep anu saderhana sareng gampang kalayan seueur rasa.

Iga cedo dipanggang

Iga babi dipanggang mangrupikeun resep anu saderhana sareng gampang pikeun nyiapkeun, piring anu sangat populer sareng ku kentang mangrupikeun asakan anu saé.

Muffins sareng kenari

Resep muffin sareng kenari, kanggo tuangeun kanggo sarapan atanapi kanggo camilan. Manis anu ku saha waé sok diaku sareng ku kacang aranjeunna hébat.

Macaroni kalayan saos panas

Macaroni kalayan saos panas, resep anu saderhana, gampang didamel sareng lada pisan, piring anu lezat. Tong ragu nyobian, anjeun bakal resep !!!

Lauk boneka cabé

Resep kanggo cabé dieusian ku lauk, sababaraha lada dibarengan ku saos anu saé pisan pikeun ngiringan. Resep saderhana sareng lezat.

Pangsit boneka daging

Resep pangsit dieusian ku daging cincang, pamula atanapi iringan anu dipikahoyong ku sadayana sareng anu saé pisan, cobian kana oven !!!

Bayam sareng ricotta crepes

Resep kangkung sareng ricotta crepes, asakan saderhana sareng ringan anu tiasa urang nyiapkeun di bumi salaku tuangeun atanapi salaku starter.

Ravioli kalayan saos walnut

Resep ravilois sareng saos kenari, dieusian ku kéju domba sareng bawang karamel, piring anu pinuh ku kontras sareng rasa. Pikaresepeun !!!

Cumi dieusian daging

Resep kanggo cumi dieusian ku daging, piring anu lezat kanggo nyiapkeun dina dinten-dinten khusus sareng katingalina saé sareng tamu.

Coklat nougat sareng conguitos

Resep kanggo coklat nougat sareng conguitos, coklat nougat buatan bumi pikeun ngagungkeun Natal ieu sareng kaget babaturan urang.

Krim waluh sareng udang

Krim waluh sareng udang, resep gampang pisan sareng gancang pikeun diasakan, piring anu sampurna pikeun nyiapkeun di pésta salaku pamula.

Zaitun kalayan ganti baju homemade

Waktos Ieu kami parantos milih 100% buatan tangan sareng resep alami, kumargi perkawis zaitun kalayan ganti baju buatan bumi ti kota alit di Badajoz.

Makanan pembuka roti puff gurih

Resep makanan pembuka roti puff gurih, kanggo nyiapkeun di pésta atanapi dina acara-acara khusus sareng ngareuwaskeun tamu urang. Anjeun bakal resep aranjeunna !!!

Babi sirloin sareng bir

Resep sirloin babi kalayan bir, disiapkeun dina pot gancang, éta beunghar, juicy sareng ku saos bir anu lezat, anjeun pasti resep éta !!!

Ham sareng kéju puff pastry gulung

Resep roti panggang ham sareng kéju puff digarap, janten panyawat atanapi salaku pamula, gampang pisan disiapkeun sareng aranjeunna saé pisan.

Kentang mashed kalayan tuna

Resep kanggo kentang tumbuk sareng tuna, piring panas buatan sendiri anu lengkep anu bakal pikaresepeun ngora sareng sepuh. Anjeun hoyong nyobian !!!

Bacon sareng supa quiche

Bacon sareng supa quiche, kuéh asin anu khas tina asakan Perancis, urang ngan kedah nambihan bahan anu paling urang resep.

Rebus kécap héjo

Resep anu lezat pikeun kacang kedelé héjo, kacang polong anu beunghar sareng séhat, mirip pisan sareng lentil, asakan séndok anu bergizi pisan. Anjeun bakal resep !!!

Menara kentang dipanggang juicy

Dina tulisan ieu kami nyayogikeun resep pikeun menara juicy kentang dipanggang. Janten kreatif sareng jantenkeun menara anjeun setinggi-tinggi na ...

Dipanggang Macaroni

Resep macaroni gratin panggang, piring anu lengkep sareng saderhana kanggo nyiapkeun tempat barudak alit bakal resep tuang.

Sapi sareng bir

Sapi sareng bir, piring anu sederhana sareng gancang kanggo disiapkeun, sareng saos anu saé pisan dibarengan ku supa, piring anu lengkep pisan.

Butifarra fideuá kalayan suung

Butifarra fideuá kalayan suung, mangrupikeun variétas Valencian fideuá, piring anu saderhana sareng saé pisan, ngamangpaatkeun usum supa.

Krim tina zucchini

Resep krim zucchini anu lezat, ringan sareng gampang pikeun nyayogikeun diet anu séhat saé pisan sareng pastina pikaresepeun pikeun sakulawarga.

Pie pastry puff sareng tuna

Resep pikeun pastry puff dieusian ku tuna, piring anu saderhana sareng gancang pikeun disiapkeun, pikeun tuangeun wengi atanapi nganjang, katingalina saé !!!

Terong sakumaha pizza

Resep anu kami bawa ka anjeun ayeuna gaduh sababaraha hal anu kuat anu ngundang anjeun pikeun masihan wengi ayeuna: saderhana ...

Seafood paella

Resep paella kadaharan ti laut, kalayan sababaraha bahan anu saé urang tiasa nyiapkeun piring anu saé sareng saderhana pikeun gastronomi Spanyol kami. Catet.

Cabé Piquillo boneka sayuran

Di dieu kuring ngantunkeun anjeun kumaha nyiapkeun cabé piquillo dieusian ku sayuran, resep vegetarian anu euyeub tur saderhana, pastina anjeun bakal resep aranjeunna !!!

Paha hayam dina anggur beureum

Resep pingping hayam saos sareng anggur beureum, klasik tina asakan urang Spanyol, piring anu saderhana pisan. Coba éta anjeun bakal resep.

Sup melon tiis sareng ham

Melon tiis sareng sup ham, cara sanésna tuang buah, piring anu séhat sareng saderhana kanggo disiapkeun. A starter lezat pikeun usum panas. Anjeun bakal resep !!

Boneka Panggang Hake

Hake dieusian ku ham dipanggang, resep anu lengkep pikeun nyiapkeun dina acara-acara khusus sareng tamu anu kaget.

Kentang, daging babi sareng jajan kéju

Kue kentang sareng daging babi sareng kéju, resep buatan bumi, saderhana sareng gampang disiapkeun, anu bakal dipikahoyong ku sakulawarga. Abdi ngadorong anjeun pikeun nyobaan.

Salad pasta tiis

Resep salad pasta tiis pisan saderhana sareng gancang, anjeun tiasa nyiapkeun sayuran sareng sayuran anu anjeun paling resep. Buktina nyaéta anjeun bakal resep éta.

Zucchini Goreng

Zucchini Goreng

Sadayana terang yén sayuran mangrupikeun jalma anu paling henteu resep, sareng courgettes ...

Salmorejo

Resep Salmorejo, seger pisan sareng sarat ku vitamin, éta mangrupikeun piring anu lengkep sareng salaku anu ngamimitian éta saé pisan, janten kuring ngajak anjeun pikeun nyobaan.

Térong Lasagna

Lasagna aubergine anu saé pisan, éta mangrupikeun piring anu kumplit dibarengan ku salad, urang tiasa dijantenkeun salaku piring tunggal, anjeun pasti bakal resep.

Bal hayam digoréng

Dinten ieu kami nampilkeun resep anu saé pikeun sadaya pemirsa: ti anu pangleutikna dugi ka paling déwasa. Nyaeta…

Crudités kalayan saos kéju biru

Crudités kalayan saos kéju biru

Crudités kalayan saos kéju biru Crudités tiasa janten sekutu gampang urang dina tuang siang kulawarga atanapi tuang wengi atanapi ...

Flamenquins Frankfurt

Sosis Frankfurt populér pisan di sandwich, atanapi sakumaha anu disebat anjing panas, tapi gulungan ieu sareng kéju sareng adonan saé pisan.

Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang

Krim asparagus bodas gampang Aya kalan-kalan anjeun hoyong anu séhat sareng éta henteu masihan seueur padamelan….

resep-ajoblanco

Ajoblanco ti Almería

Ajoblanco de Almería Resep ieu khas pikeun propinsi Almería, éta tiasa dianggo dumasar kana ...

Hummus

Hummus mangrupikeun resep Arab anu terkenal di panjuru dunya. Ngalakukeun éta saderhana, anjeun ngan ukur kedah naksir bahan-bahanna sareng urang tiasa ngaraosan.

Cupcakes Romanescu

Anjeun badé resep kana cupcakes romanescu ieu. Éta anu dipanggang janten kami henteu nambihan minyak sareng kéju anu aya dina éta nyayogikeun raos anu lezat.

Puff partry pastry sareng endog puyuh

Kapal pastry puff ieu gampang pisan disiapkeun sareng raoseun. Ngan dina 30 'urang bakal siapkeun, anjeun ngan ukur kedah milih bahan mana anu kedah ditempatkeun.

Daging sareng pai cabé

Naha anjeun resep empanada? Ieu anu kuring bawa téh 100% buatan imah sareng saderhana pisan didamel ... Éta cekap kanggo ngagaduhan ...

Jeruk candied

Jeruk candied

Jeruk Candied Teu aya anu kuring resep langkung ti jajan bolu buatan sendiri anu ditutupan ku jeruk candied. Éta kitu ...

Sandwich pikeun jajanan

Naha anjeun terang yén asal muasal 'sandwich' dugi ka abad ka-1927? Tapi éta dugi ka XNUMX nalika ...

Wedges kentang

Wedges kentang didamel dina oven ku cara anu saderhana pisan sareng énténg. Rempah-rempah bakal nambihan sentuhan khusus pikeun kentang emas anu garing ieu.

Hayam anu diasinkeun

Pribados, kuring cape pisan akhir-akhir ieu tuang daging hayam. Éta parantos janten rada insipid sareng raos na ...

Kueh leek, saderhana tapi ngeunah

Kueh leek, saderhana tapi ngeunah

Kue bawang daun tiasa didahar haneut atanapi tiis janten sampurna upami urang ngagaduhan tuangeun di bumi kusabab urang tiasa nyiapkeun sateuacanna 

Kentang Hasselback Anggang

Kentang Hashelback

Kentang Hashelback mangrupikeun hiasan anu pangsaéna anu tiasa kuring pikirkeun kanggo steak. Kentang Anggang saderhana, lezat sareng warni pisan.

Omelet Cod sareng peterseli

Omelét cod sareng peterseli anu lezat ieu biasana didahar sahenteuna sabulan sakali kanggo tuangeun di bumi kuring. Anu…

Jempé bonténg lada

Teu aya klub anu langkung séhat tibatan klub bonténg. Kalayan snack bonténg lada khusus ieu kanggo diét anjeun bakal mendakan kumaha manja diri ku sentuhan panas

Kéju krim sareng kanopi udang

Kéju krim sareng kanopi udang

Kami nunjukkeun kumaha ngadamel sababaraha kanapér saderhana sareng gancang kalayan kéju krim, saos Worcestershire sareng udang.

Sup galét Thailand

Natal ieu kami datang pisan sareng nyandak versi salah sahiji taplak meja Natal anu klasik pisan ku sentuhan fusi: 'Sup galet Thailand'

Merk kembang engkol sareng pesto

Branded kembang engkol ieu sareng pesto mangrupikeun pilihan gourmet anu sampurna pikeun tuangeun sareng rerencangan vegan atanapi réncang daging sakedik

Bakso domba Turki

Pendakan léngkah-léngkah salah sahiji asakan anu paling khas pikeun gastronomi Turki: meatloaf domba Turki (domba kofte). Ngeunah

Fondue pikeun pemula

Entong ku kéju! Kalayan fondue ieu pikeun pemula anjeun moal kedah nyéépkeun harta di réstoran, jantenkeun taplak meja anjeun tempat pangsaéna.

Coca de frankfurt sareng céri

Entong sono resep saderhana ieu pikeun coca de frankfurt sareng céri anu sampurna pikeun snack sareng réréncangan atanapi piknik

Hayam sareng karanjang leek

Kumaha carana janten siga Gusti Allah nalika diondang tuang di bumi? Coba resep hayam sareng leék karinjang saderhana ieu.

Cumi dina saos na

Cumi dina saos na, resep anu sampurna pikeun dijalankeun salaku tapa atanapi salaku kursus anu kadua. Anjeun tiasa ngiringan nganggo kentang bakar atanapi goreng.

Kuéh pedesaan

Pendakan resep krim, kalayan kapribadian sareng pinuh ku nuansa ku ricotta rustik sareng kueh zucchini ieu, kasuksésan anu hébat pikeun pésta sareng tuangeun.

Apple suci

Upami anjeun hoyong ngareuwaskeun tamu anjeun dina tuangeun anu gampang, gancang sareng bérés gourmet, tong luput saléngkah-léngkah tina apel ieu

Kéju, pistachio sareng toast dalima

Kéju, pistachio sareng toast dalima

Kéju, buah delima sareng roti panggang pistachio mangrupikeun bahan pembuka anu gancang sareng gampang kalayan campuran rasa, tékstur sareng warna anu pikaresepeun pisan.

Croquettes ti Stew

Croquette pot biasana resep anu paling euyeub ti indung urang ... Ampir sadayana ngagaduhan bahan anu sami tapi henteu raos anu sami sareng anu sanés.

Kembang engkol lada tumis sareng almond

Kumaha cara ngadamel piring anu sugestif pisan tanpa nambihan daging atanapi lauk? Coba heran ieu kembang kol lada tumis sareng kacang almond. Anjeun bakal halusinasi

Pancake udang

Naha anjeun resep omelet udang? Aranjeunna nikmat! Anjeun tiasa tuangeun kanggo tuangeun atanapi salaku starter alit dina tuang siang.

Turki sareng daging babi buah alpukat

Pendakan sareng resep ieu alpuket dieusian kalkun sareng daging babi kumaha ngurus koléstérol anjeun ku cara anu pikaresepeun sareng henteu nganggo pangorbanan

Terong Terong

Terong Terong

Roti bakar Aubergine ieu sareng Pepper sareng Kacangan Pinus tiasa dilayanan salaku starter panas atanapi salaku bagian tina tuang siang.

Seafood salpicón

Seafood salpicón: piring khas usum panas, henteu ngan ukur di daérah basisir.

Salad kembang engkol

Salad kembang engkol, beunghar, séhat sareng mangpaat pisan pikeun awak urang, kusabab sipat-sipat hébat bahan-bahanna.

Taco hayam

Taco hayam anu beunghar ieu sareng sayuran sareng saos panas tiasa janten tuangeun khusus kanggo dibagikan sareng rerencangan. Naha anjeun nyeratna?

Chickpea sareng salad waluh

Resep salad anu séhat sareng bergizi tanpa apu atanapi tomat? Salad anak ayam sareng squash ieu mangrupikeun pilihan usum panas anu idéal

Bawang caramelized, bacon sareng kéju quiche

Bawang caramelized, Bacon jeung kéju quiches

Dinten ieu kami nyiapkeun sababaraha quiche individual anu hébat sareng bawang karamel, daging babi sareng kéju. Anjeun tiasa ngalayanan aranjeunna salaku pamula nalika tuang siang atanapi salaku tuang.

Alpuket sareng batu kapur

Salaku tambahan pikeun sumber serat, kalium, thiamine, riboflavin, asam folat sareng vitamin B-6, E sareng K, alpukat sareng jeruk nipis ieu luar biasa

Kelapa gazpacho

Resep gazpacho kalapa anu nyegerkeun sareng héran ieu bakal nyingkirkeun anjeun tina rutinitas salad dina usum panas ieu sareng bakal ngahurungkeun palate "alechugado" anjeun tibalik.

Moussaka pikeun pemula

Neuleumkeun gastronomi Yunani anu saé sareng moussaka anu lezat ieu pikeun anu ngamimitian. Éta sapertos lasagna

Suung sareng adonan bawang bodas

Suung ieu sareng adonan bawang bodas mangrupikeun panutup anu sampurna pikeun snack sareng réréncangan. Crispy di luar sareng lembut pisan di jero.

Nutella ngeusi Kancing

Cookie ieu sampurna pikeun anu resep coklat. Tombol anu dieusi nutella ieu ngagaduhan anu langkung saé tina roti pondok sareng koko.

Tortilla kentang sareng bawang

Omelette kentang sareng bawang mangrupikeun salah sahiji resep gastronomis Spanyol paling dikenal di luar nagara urang. Raosna henteu tiasa disalahkeun.

Anchovies dina cuka

Anchovies dina cuka: Cocog pikeun tanggal panas ieu. A tapa tina teri acar dipirig ku bir pisan tiis, nikmat murni!

Chorizo ​​carbonara

Pendakan iringan pasta anu paling lezat sareng resep saos carbonara chorizo ​​ieu anu dirancang ku Jamie Oliver sareng diadaptasi kana kulkas umum

Kacang renyah sareng pistachio

Perkara teu sabaraha kopi anu anjeun nginum siang siang, tanpa sasarap teu aya tanaga. Peanut Pistachio Crunch ieu tiasa janten kasalametan anu lezat.

Koka bawang caramel

Sabaraha kali anjeun nyanghareupan kulkas kosong dina dinten-dinten terakhir di bulan ieu? Resep ieu pikeun koka bawang karamel mangrupikeun kasalametan anjeun

Salad Ham sareng kéju

Salad Ham sareng kéju

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel salad ham sareng kéju anu enak salaku aperitif pikeun kunjungan anu teu kaduga.

Panangan gipsi asin

Panangan gipsi asin

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel panangan gipsi asin anu lezat pikeun festival populér ieu, salaku starter atanapi pembuka anu lezat.

Tenderloin sareng sandwich bacon

Dinyeri loin sareng endog sandwich

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel roti lapis loin anu leueur sareng endog bakar, tuangeun anu didamel dina 8 menit ngan ukur hiji.

Bawang karamel

Pendakan resep bawang karamel kami. Anjeun bakal resep sareng saderhana dilakukeun, ngan dina 45 menit. Pilarian kumaha ngadamel bawang karamel anu pangsaéna.

Tapenade zaitun hejo

Tapenade zaitun hejo

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun hidangan pembuka anu lezat, tapenade, pikeun liburan, sapertos Natal atanapi kanggo tuangeun sareng rerencangan pikeun ngalajur napsu anjeun.

Suung, ham sareng kéju tartlets

Suung, ham sareng kéju tartlets

Ieu supa, ham, sareng keju tartlets gancang sareng gampang; seuseueurna padamelan dilakukeun ku oven. Sampurna pikeun tamu kejutan.

Sosis roti

Sosis roti

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep anu saderhana sareng gancang pikeun sosis roti, asakan anu khas pisan ti Inggris, Irlandia, Australia sareng Selandia Anyar.

Endog dieusian ku iteuk lauk

Endog dieusian ku iteuk keuyeup

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun resep anu saé sareng seger pikeun endog anu dieusian ku iteuk lauk sareng saos pink. A snack hébat pikeun usum panas.

Kubus hayam dibubuy

Kubus hayam dina adonan sareng tomat

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha ngadamel camilan anu lezat pikeun anu alit di bumi. Sababaraha batu hayam anu raoseun kanggo tuangeun anu gancang sareng gampang.

Serrano ham sareng kéju utas

Benang sareng kéju

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel benang anu raoseun ham Serrano sareng kéju, kanggo wengi-wengi éta sareng kulawarga atanapi réréncangan.

Roti Tumaca

Roti tumaca, resep tradisional

Roti mangrupikeun tuangeun anu kedah diét. Ku alatan éta, dinten ieu urang nyiapkeun piring saderhana tapi euyeub pikeun snack atanapi sarapan atanapi aperitif.

Kueh tuna tiis

Kueh tuna tiis

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu khas pisan dina waktos ayeuna pikeun nyegerkeun diri. Kue tuna anu saderhana pisan sareng gancang pikeun didamel.

Sandwich Croque-monsieur

Sandwich Croque-monsieur

Sandwich mangrupikeun tuangeun anu hadé pikeun barudak, tapi éta saderhana. Janten, kami nunjukkeun sandwich gratin khusus kalayan rasa anu lezat.

Gulung hayam garing

Resep sareng adonan bata: hayam garing

Entong sono resep ieu ku adonan bata anu gampang sareng lezat anu ku kami parantos dianggo hayam sareng sababaraha rempah anu tiasa némpél aheng. Enak!.

Asparagus sareng ham gratin gulung

Asparagus sareng ham gratin gulung

Gulung asparagus sareng ham ieu dimasak kalayan kéju, dipanggang dina oven, mangrupikeun proposal haneut anu hebat salaku starter atanapi light dinner,

Roti pondok sareng madu heather

Roti pondok sareng madu heather

Roti pondok nyaéta roti pondok anu lezat anu asalna di Skotlandia. Dinten ieu kami nyiapkeun aranjeunna sareng madu heather alam anu saé.

Rupa-rupa salad kentang

Rupa-rupa salad kentang

Dina tulisan ieu kami masihan anjeun ide anu saé pikeun tuang, salad kentang seger sareng séhat anu lezat kalayan bahan anu sayogi pikeun sadayana.

Macem-macem croquette supa

Macem-macem croquette supa

Dinten ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel croquettes supa campuran anu ngeunah. Aranjeunna bakal dianggo hébat salaku starter sateuacan daging atanapi bebek lauk.

Medali hayam garing kalayan kikos

Medali hayam garing kalayan kikos

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu saé pikeun medallion dada hayam kalayan roti sareng jagung bakar atanapi kikos anu raoseun.

Sosis bir

Sosis kéju bir

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep sosis anu lezat dina saos basis bir anu lezat, sampurna pikeun tuang siang anu raoseun.

Flautillas lada

Flautillas lada, snack pisan pikabitaeun

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel flautillas lada anu enak. Sababaraha camilan atanapi sumpit khas nalika kalaparan katenjo sareng teu acan waktosna.

Tomat tiis sareng salad tuna

Tomat tiis sareng salad tuna

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel tomat seger sareng salad tuna, kanggo nyandak tuangeun ka pantai anu bakal ngurus anjeun sareng nyegerkeun anjeun.

Suung dieusi ham

Suung dieusi ham

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel piring anu séhat pisan pikeun waktos taun ieu, sababaraha supa ngeunah dieusian ku sofrito sareng Serrano ham.

Cingcin bawang

Bawang bawang, sisi 10

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamel sababaraha cincin bawang anu enak, anu tiasa janten tuangeun anu enteng atanapi iringan anu raoseun pisan.

Pizza pan

Panci pizza, resep sanés anu sanésna

Dina tulisan ieu kami nampilkeun anjeun sababaraha pizza pan lezat anu didamel nganggo roti bulukan sareng sésa-sésa piring, cara pikeun ngamangpaatkeun sagala rupa anu aya di dapur.

Gurita Galicia

Gurita Galician, kuliner 10

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel piring khas Galicia. Resep gurita Galicia ieu dianggap salah sahiji masakan anu pangsaéna.

Muffin kayu manis apel

Muffin kayu manis apel

Kami nunjukkeun resep anu sampurna pikeun ngamimitian dina ninggang roti, apel sareng muffin kayu manis sareng raoseun. Gampang sareng gancang!

Croquettes hurang sareng katumbiri

Croquettes hurang sareng katumbiri

Croquettes hurang sareng katumbiri, resep anu beunghar kanggo udang kalayan aroma ketumbar anu bakal narik para pengunjung. Pisan ngeunah tur saderhana.

Steak dina saos supa

Eusian hayam dina sambel supa

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun anjeun kumaha cara masak ngeunah anu anjeun sadayana bakal resep. Ieu eusian hayam dina saos supa, nikmat!

Sate Kefta

Sate Kefta

Dinten ieu dina Resep Masak kami jalan-jalan di sakumna dunya pikeun masihan anjeun resep sate daging cincang Moorish.

Gulungan sayuran sareng kéju

Gulungan sayuran sareng kéju

Resep kanggo gulung sayuran sareng kéju, enak kanggo camilan atanapi ngiringan masakan anu sanés. Anjeun tiasa ngiringan nganggo salad atanapi hayam rebus

Salad Rusia

Salad Rusia, enak kanggo tapas

Di dieu urang nunjukkeun resep anu has anu ampir sadayana terang kumaha ngadamelna, salad Rusia anu enak, anu tiasa urang tuang iraha waé.

Omat dieusian acar sareng tuna

Omat dieusian acar sareng tuna

Resep tomat boneka gampang. Omat boneka mangrupikeun tambahan anu séhat pikeun piring naon waé. Anu ngeusian tuna sareng acar bakal nyenangkeun sadayana.

Truffle coklat

Truffle coklat dina tilu léngkah

Resep ngadamel truffle coklat dina tilu léngkah anu gampang. Kami nunjukkeun anjeun cara anu gampang pikeun nyieun truffle coklat, anu ngeunah pikeun tamu

Fritos de pixin (monkfish)

Pixin mangrupikeun nami anu dipasihkeun di Asturias pikeun monkfish. Goreng ieu mangrupikeun hidangan pembuka anu ideal, hidangan utami atanapi tuang tuang-

Homéade Nestea

Pikeun ni'mat tuang séhat kami nyiapkeun Nestea buatan ieu sareng bahan alami alami. Cocog salaku inuman anu nyegerkeun.

Sopa Castellana (sup bawang bodas)

Sup Castilian (sup bawang bodas)

Sup kastil (sup bawang bodas), resep khas ti belah kalér Castilla y León dumasar kana potongan roti sareng bawang bodas. Trikna nyaéta ngagurubuk.

resep-bérés

Salad hayam kalayan saos pink

Henteu aya anu langkung saé tuang saé tibatan salad anu saé sareng hayam sareng sayuran, supados diét urang sekutu pangsaéna.

Tuna ketak

Tuna ketak

Tuna pangsit, gampang didamel sareng ngeunah pisan

resep-final

Roti lapis tomat mortadella

Di dieu urang nunjukkeun resep anu saderhana kanggo camilan anu saé, nyayogikeun sandwich gampang tina mortadella sareng tomat.

resep-bérés

Tumis dada ku cabé sareng tomat

Di dieu kami nunjukkeun anjeun sauté anu lezat sareng sayuran sareng daging pikeun anu resep tuangeun anu saé, sahingga anjeun tiasa diajar piring anyar.