Bagis kembang buatan

Bagél aniseed buatan sendiri, resep tradisional pikeun bagel buatan bumi anu teu tiasa teu aya dina waktos Easter ieu. Ngeunah !!!

Veal dina saos kalayan sayuran

Veal dina saos sareng sayuran, piring gancang disiapkeun dina pot express. Cocog pikeun nyiapkeun sateuacanna. Piring lengkep pisan.

Daging hayam bakar

Panggang hayam bakar asakan saderhana saderhana sareng murah pikeun nyiapkeun iraha waé, pikeun liburan atanapi ulang taun, piring anu saé.

Kueh nougat

Kue Nougat, panganan cuci mulut anu saderhana anu urang tiasa nyiapkeun di bumi pikeun ngaraosan sareng ngareuwaskeun kulawarga dina pésta ieu.

Marquesas badami

Marquesas badami

The marmond almond mangrupakeun amis Natal tradisional lezat ti La Mancha. Marsekal Natal, aranjeunna alit ...

Mini coklat hideung nougat

Mini nougat coklat bodas, beunghar sareng gampang disiapkeun. Urang tiasa ngadamel éta dina sagala rupa rasa teras nahan rupa-rupa kacang.

Lauk sareng udang casserole

Lauk sareng udang casserole, piring anu beunghar sareng saderhana, cocog pikeun nyiapkeun liburan anu bakal datang. Pelat lengkep.

Almond sareng témpél kalapa

Almond sareng témpél kalapa

Almond sareng pasta kalapa, snack anu amis sareng lezat tapi dina waktos anu séhat. Sampurna pikeun ngalayanan kulawarga sareng réréncangan anjeun dina Natal ieu

Lawu babi jeruk

Lawu babi jeruk

Pinggang babi sareng jeruk dina kompor gancang, resep anu raoseun idéal pikeun disajikeun dina Natal. Piring enteng kalayan rasa anu béda, kasuksésan anu dijamin

Emas dipanggang

Dipanggang dorada piring lauk anu saderhana sareng enteng, cocog pikeun disiapkeun dina liburan ieu. Piring kadua anu teu lami deui.

Lemon mousse sareng kueh cookie

Lemon mousse sareng kueh cookie

Kueh cookie sareng lemon mousse, tuangeun anu seger sareng lezat anu sampurna pikeun unggal waktos dina sataun, bahkan dina tuangeun Natal

Suku kalkun bakar

Suku kalkun bakar

Oven resep suku kalkun panggang sareng hiasan leueur tina kentang amis dibumbui. Hidangan idéal pikeun dibagikeun ka kulawarga nalika Natal

Hayam boneka aubergin

Hayam boneka aubergin

Aubergines dieusian ku hayam, sareng saos béchamel ringan sareng kéju gratin, piring anu enak sareng enak. Cocog pikeun ngalayanan dina kasempetan khusus

Lumaconi dieusian daging

Pasta Lumaconi dieusian ku daging

Pasta lumaconi atanapi konsép raksasa cocog pikeun dilayanan dina acara-acara khusus. Coba resep anu lezat ieu pikeun lumaconi dieusian ku daging

Oatmeal Cookies

Oatmeal Cookies

Coba resep anu lezat ieu pikeun cookies oatmeal, saderhana pisan sareng gampang disiapkeun dina sababaraha menit. Cocog pikeun ngabagi desktop sareng rerencangan

Hake dina saos

Hake saos mangrupikeun asakan lezat anu tiasa urang nyiapkeun dina tuang pésta. Resep tradisional anu saderhana sareng gampang.

Pilih antara ménu ieu pikeun Natal ieu

Dina tulisan ieu, kami nampilkeun sababaraha proposal pikeun Natal. Pilih antara ménu ieu pikeun Natal ieu sareng nikmati kulawarga sareng réréncangan anjeun.

Manisan almond

Manisan almond, amis buatan imah anu idéal pikeun nyiapkeun Natal ieu, saderhana sareng gancang dilakukeun. Sadaya pihak ieu bakal resep.

Nougat sareng almond

Nougat ku almond sareng coklat, nougat buatan bumi saderhana anu saé pisan, sadayana bakal resep di bumi. Hayu urang rasakeun !!!

Sapi buleud ku suung

Sapi buleud sareng suung, piring anu saé kanggo nyiapkeun liburan ieu. Éta gancang sareng saé pisan ku supa. Dulur bakal resep !!!

Gulung salmon sareng belut

Resep gulung salmon sareng belut, pamula kanggo nyiapkeun liburan ieu, piring anu saderhana sareng enteng kanggo ngamimitian tuang kulawarga.

borrachuelos

Borrachuelos a khas Natal amis, anu amis tradisional anu teu tiasa leungit di bumi urang. Dessert saderhana.

Sirloin kalayan saos kéju

Resep sirloin sareng ruang kéju, piring anu saderhana tapi pikaresepeun pisan, cocog pikeun disiapkeun salaku pamula perayaan sareng katingalina saé pisan.

Daging babi Daging Panggang

Daging babi Daging Panggang

Pendakan resep ieu pikeun nyiapkeun tenderloin babi dipanggang ku cara saderhana. Kumaha carana ngadamel éta juicy? Pendakan di dieu rusiah pikeun masak

Sirloin dina saos anggur beureum

Resep steak sirloin dina saos anggur beureum, asakan saderhana sareng saé kanggo nyiapkeun di pésta, sareng saos lezat anu dipikahoyong ku sadayana.

Kueh nougat coklat

Kue nougat coklat, dessert luar biasa pikeun nyiapkeun pésta Natal ieu, gampang didamel sareng tanpa oven.

Cod sareng cabé panggang

Resep Bacalao sareng cabé panggang dina oven, resep anu saé kanggo nyiapkeun piring anu lengkep sareng saderhana. Anjeun kedah nyobian !!!

Cumi dieusian daging

Resep kanggo cumi dieusian ku daging, piring anu lezat kanggo nyiapkeun dina dinten-dinten khusus sareng katingalina saé sareng tamu.

Coklat nougat sareng conguitos

Resep kanggo coklat nougat sareng conguitos, coklat nougat buatan bumi pikeun ngagungkeun Natal ieu sareng kaget babaturan urang.

Hayam sareng udang

Resep hayam nganggo udang atanapi laut sareng gunung, gabungan daging sareng lauk anu héran kusabab saéna, dibarengan ku saos anu saé.

Pipi daging babi dipanggang

Pipi daging babi dipanggang, resep anu saderhana anu urang tiasa nyiapkeun dinten anu khusus sareng katingalina saé. Anjeun bakal resep !!!

Boneka Panggang Hake

Hake dieusian ku ham dipanggang, resep anu lengkep pikeun nyiapkeun dina acara-acara khusus sareng tamu anu kaget.

Menu pikeun Natal ieu

Kumaha saur anjeun ngeunaan ménu ieu pikeun Natal ieu? Anjeun kedah milih antara tilu hors d'oeuvres, tilu kursus kahiji, tilu detik sareng tilu dessert. Wilujeng Natal!

Sup galét Thailand

Natal ieu kami datang pisan sareng nyandak versi salah sahiji taplak meja Natal anu klasik pisan ku sentuhan fusi: 'Sup galet Thailand'

Merk kembang engkol sareng pesto

Branded kembang engkol ieu sareng pesto mangrupikeun pilihan gourmet anu sampurna pikeun tuangeun sareng rerencangan vegan atanapi réncang daging sakedik

Anis ngagulung

Gulungan anise buatan tangan ieu sampurna pikeun tanggal sapertos Natal atanapi Easter. Resep tradisional 100%.

Nougat mousse

Jijona nougat mousse

Mousse Jijona nougat ieu nyayogikeun anjeun cara sanés pikeun ngaraosan tuangeun anu khas Natal ieu salaku kacang almond sareng madu nougat

Croquettes Turki

Croquettes Turki

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel croquette kalkun anu leueur pikeun murangkalih. Resep anu saé pikeun Natal ieu pikeun anu leutik.

Vanili Kipfers

Vanili Kipferls

The Kipferl mangrupikeun spontan hazelnut sareng vanili anu asalna ti Austrian anu khas pisan pikeun Natal di sababaraha nagara. Gampang dilakukeun, aranjeunna ngéléhkeun kalayan sesa.

Panangan gipsi asin

Panangan gipsi asin

Dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha ngadamel panangan gipsi asin anu lezat pikeun festival populér ieu, salaku starter atanapi pembuka anu lezat.

Crunchy Chocolate Nougat

Crunchy Chocolate Nougat

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel nougat coklat garing anu euyeub, kelezatan nalika Natal pikeun tuangeun sareng tuang siang dina tanggal ieu.

pestiños

Pestiños, has Natal amis

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel kadaharan khas Natal, pestisio. Resep ieu diturunkeun ti kolot ka budak pikeun lila.

Puff pastry

Puff pastry, dessert pikeun amis Natal

Kami nunjukkeun anjeun kumaha carana ngadamel pastry puff, amis pisan Natal anu didamel nganggo pastry puff homemade. Éta bakal hasil salaku dessert atanapi snack

Homemade roscón de reyes

Homemade Roscón de Reyes

Resep ngadamel roscón de Reyes buatan rumah sakumaha didiktikeun ku tradisi. Roscón anu khas sareng buah candied sareng almond anu diiris. Resep saumur hirup.

Kalkun boneka, resep Natal

Kalkun boneka, resep Natal

Resep kalkun boneka, asakan Natal khas kalayan prun, aprikot garing sareng kacang pinus. Resep lengkep dipedar ku cara saderhana sareng éta nikmat

Menu Natal ngalawan krisis

Menu Natal ngalawan krisis

Menu Natal ngalawan krisis sareng resep Natal anu murah sareng khusus supados urang sadayana tiasa menikmati dinten ieu sareng anu paling dipikacinta

Mantecados

Mantecados artisan, tuangeun Natal 3

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel krim és pengrajin, mangrupikeun kadaharan khas Natal. Mangrupikeun resep idéal pikeun tuangeun anu ngantosan urang ayeuna.

Cod Portugis

Kodeu Portugis khas anu juicy, anu ku kami bakal dibarengan ku kentang sareng saos paprika. Idéal salaku piring utama anu tiasa urang ngiringan sareng salad.

Bebek sareng bir

Bahan-bahan: 1 bebek 1400 g 100cl bir 30 g mantega 1 bawang daun 1 dadu thyme 1 dahan rosemary ...

Ros-rosan babi bakar

Bahan (2 jalma): - vakum ros-rosan dikemas atanapi ngagaleuh seger. Sadaya bahan ieu upami anjeun ngagaleuh seger, pasang ...

Truffle coklat dina piring

Truffle coklat

Bahan-bahan: 2 batang coklat nilai tanpa susu (600gr) 1 tablet mentega 5 endog 2 cangkir ukuran kopi, ...

TAPI BEER LOIN

BAHAN: Pita pigeulang, sakilo, kirang langkung, sapotong. 2 bawang ageung, 2-3 wortel, 2-3 ...