Homemade Bolognese Pizza

Pizza Bolognese

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pizza buatan Bolognese. Ngegel rasa Italia anu saé pikeun tuang sareng rerencangan.

Sosis pizza individu

Piza sosis masing-masing

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel pizza sosis masing-masing anu lezat, asli pisan sareng raos Spanyol. Saé kanggo rerencangan.

Hayam Risotto

Hayam Risotto

Risotto mangrupikeun piring khas gastronomi Italia sareng tiasa dibarengan ku seueur tuangeun. Kami parantos milih hayam, cocog pikeun barudak.

Kéju Tortellini Bolognese

Kéju Tortellini Bolognese

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep anu hadé pikeun kéju tortellini dimandian ku saos Bolognese anu lezat. Husus pikeun murangkalih.

Risotto sareng sosis

Risotto sareng sosis

Pikeun ngamimitian usum Autumn anyar ieu, kuring parantos nyiapkeun risotto anu lezat sareng sosis pikeun ngaletak ramo anjeun, kuring miharep anjeun nganikmatanana.

Daging lasagna Bolognese

Daging lasagna Bolognese

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun anjeun kumaha ngadamel lasagna daging Bolognese, khas Italia tapi ku sentuhan Spanyol na.

Pidato

Calzones, resep khas Itali

Dina tulisan ieu kami nunjukkeun kumaha ngadamel resep khas Itali, sababaraha calzones anu lezat sareng ham, kéju sareng tomat. Kuring miharep anjeun mikaresep aranjeunna.

spaghetti carbonara

Carbon spaghetti gancang tapi ngeunah

Dina resep ieu kami bakal ngajarkeun kumaha masak spaghetti carbonara lezat kalayan gampang sareng gancang. Kuring miharep anjeun mikaresep aranjeunna.

Sambel Bolognese

Kami badé nyiapkeun saos Bolognese anu tiasa urang anggo ngiringan pasta, eusian cannelloni, pizza, jst. Resep ieu henteu ...

bérés resep ossobuco sareng supa

Sapi Ossobuco sareng Suung

Resep Ossobuco kanggo daging sapi sareng suung, saderhana sareng lezat, ogé aslina. Urang bade ningali undak-usukna pikeun ngajelaskeunnana.

resep crosto

Crosto: Puff Pastry Timbale sareng Macaroni

Resep asal Itali anu ngagabungkeun puff pastry, pasta sareng sababaraha bahan. Bahan anu dicampur sareng makaroni tiasa bénten, éta gumantung kana imajinasi atanapi rasa masing-masing.

bérés resep pizza sareng daging cincang

Pizza Daging Minced Lada

Resep pizza saderhana sareng daging lada dicincang. Mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngaraosan pizza, ngajantenkeun masing-masing resep.

Risotto laut sareng gunung

Bahan-bahanna: 500 gram béas pikeun risotto. 400 hurang 300 supa 2 bawang 1 siki peterseli 1 bawang daun Minyak ...

Supa sareng truffle risotto

Supa sareng truffle risotto

Dinten ieu kami masihan anjeun resep pikeun supa sareng truffle risotto anu pastina bakal ngaraosan kulawarga anjeun ....

SEAFOOD QUICHE

 Bahan-bahan: 400g tipung kuat 200g mantega 1dl cai 250g tina udang 150g hurang 150g tina udang ...

Spaghetti al cartoccio

Bahan-bahan: 350 g. spaghetti 4 séndok minyak 16 tomat céri 16 olit olit hideung dicincang peterseli Oregano Persiapan:…