Wok Sayuran Kari

Abdi hoyong a katél sabab sigana mah cara anu saé pikeun meakeun sayuranGampang pisan pikeun nyiapkeun sareng kami ngagaduhan piring anu lezat. Nya, nembé minggu kamari aranjeunna masihan kuring anu dibarengan ku sababaraha mangkok, sumpit, jst, kumplit pisan!. Sareng kuring henteu sabar ngantosan ngaleupaskeun hal-hal langsung kuring ka dapur nyiapkeun resep anu kuring bawa ka anjeun ayeuna, kari sayur wok. Wok Sayuran Kari Gelar kasulitan: gampil Waktos Persiapan: 30 menit (atanapi kirang, gumantung kana katerampilan anjeun sareng péso) Bahan pikeun 3-4 urang:

  • 3 bonténg Jepang
  • 1 bawang
  • 1 lada
  • media kembang engkol
  • 2 wortel
  • Minyak Zaitun
  • Sal
  • Lada
  • kari
  • Paprika kuat (meunang milih)

Elaborasi: Hayu urang mimitian nyiapkeun saos: Dina panci panaskeun séndok minyak zaitun sareng rujak satengah bawang potong kana kotak. Upami parantos siap nambihan cai (jumlahna bakal gumantung kana sabaraha saos anu anjeun badé angkat), antosan dugi ka ngagolak sareng nambihan 3-4 sendok kari, uyah secukupnya, cabé sareng, upami anjeun kersa, paprika kuat. Jumlah anu terakhir bakal gumantung ka anjeun sareng rasa pikeun lada. Wok Sayuran Kari Teras lulus saos sareng aci jagong sakedik ngalangkungan Blénder. Ieu bakalan kandel sareng urang henteu ngagaduhan bawang alit. Sisihkeun sareng potong sadaya sayuran kana irisan. Wok Sayuran Kari Sakali ieu réngsé, panas saos sakedik dina wok sareng asak sayuran dina panas anu luhur. Dina hal kuring, aranjeunna henteu cocog sadayana kusabab éta leutik, tapi upami anjeun langkung ageung sareng aranjeunna sadayana pas dina waktos anu sami langkung saé. Nalika sayuran parantos dilakukeun ku karesep anjeun (émut yén éta henteu kedah asak teuing dina wok) anjeun tiasa nyayogikeun sareng ngararasakeun. Wok Sayuran Kari Dina waktos ngalayanan ... Upami tiasa, pilih pikeun disayogikeun dina mangkok sareng nganggo sumpit! Saran resep:

  • Kuring jujur, ieu prinsipna ogé bakal nyandak hayam, Tapi éta steak anu kuring ningal dina kulkas sigana parantos dipésér kanggo batur sareng nalika kuring angkat kéngingkeun éta. Sareng alhamdulillah, sabab anjeunna bakal ninggalkeun jalma sanés tanpa naon anu diperyogikeun ...

Anjeun tiasa nganggo dasar sayuran anu sami tapi sareng saos anu sanés. Anu matak pisan tiasa janten Sambel gombao, didamel ku kecap. Anjeun oge tiasa nambihan langkung seueur bahan sapertos udang, daging sapi ngora dina strip atanapi, salah sahiji pilihan karesep kuring, awi y supa cina. Pangsaéna… Sakumaha urang parantos nyarios sateuacanna, henteu perlu pikeun sayuran asak pisan, hayu urang sebutkeun yén dina wok éta satengah atah, sahingga ngandung langkung seueur nutrisi tibatan nalika urang ngagolak.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Wok Sayuran Kari

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 165

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ana cenahna

    Abdi gaduh wok ageung, janten pas pisan kuring. Kuring henteu kantos ngadamel sareng saos bawang heula. Abdi badé ngalakukeun sapertos kieu. Kedah ngeunah.
    Hatur nuhun kana resepna, éta mangrupikeun varian anu saé. :)

    1.    Ummu Aisyah cenahna

      Halo Ana!

      Hatur nuhun pisan kana koméntar anjeun sareng pikeun maca kami, kami resep pisan anjeun resep resep éta. Anjeun bakal ngawartosan kami kumaha kabarna; )

      Wasalam