Sangu sareng kari hayam, touch aheng pikeun Minggu

Sangu Ku Kari Hayam

Sangu di Spanyol biasana mangrupakeun piring anu saé pikeun dinikmati a Minggu di kulawarga. Anu paling umum nyaéta nyiapkeun paella (khususna dina usum panas) tapi urang ogé gaduh vérsi anu saderhana sareng sami-sami beunghar sapertos nasi hayam klasik, anu sok suksés sareng barudak resep.

Vérsi kuring tina arroz con pollo Cai mibanda hawa anu rada langkung aheng kusabab kuring nambihan kari sakedik, anu masihan sentuhan anu béda sareng lezat. Abdi émut yén rerencangan anu pangcaketna ti sakola naroskeun perkawis nasi hayam kari terkenal nalika kuring ngajak tuang di bumi, sareng aranjeunna teras-terasan ngulang! Dinten ieu kuring bagikeun resep sareng anjeun sareng kuring miharep anjeun nganikmatanana sapertos kuring.

bahan

  • 200 gr béas
  • Lada bel héjo satengah
  • Satengah cabé beureum
  • Lada bel konéng satengah
  • 1 cebolla
  • 2 tomat asak
  • 2 cengkéh tina bawang bodas
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 2 eusian hayam
  • Sal
  • Lada
  • Satengah séndok kunyit
  • 1 séndok kari

Ngubaran

Dina wajan ageung urang badé manaskeun minyak zaitun sareng nambihan bawang anu diteukteuk, bawang bodas anu diiris sareng cabé anu dadu. Nalika bawang transparan urang bakal nambihan tuang hayam kana batu, urang pasihkeun sababaraha kali supados warna na nambihan tomat anu dadu.

Kami badé masak sadayana dugi tomat ragrag, anjeun kedah sering aduk pikeun nyegah bawang ngaduruk. Saeutik-saeutik naksir tomat kalayan bantuan séndok kai, nalika anjeun parantos siap nambihan cai, uyah, cabé, kunyit sareng kari. Campur rata sareng simpen dina panas anu alit, nalika mendidih tambihkeun sangu sareng ngantep éta asak dugi sangu siap sareng sambelna dikirangan raos.

catetan

  • Upami anjeun kersa, anjeun tiasa ngantunkeun éta sop, tapi émut kanggo ngawula ayeuna.
  • Anjeun tiasa nganggo ngawarnaan kadaharan tibatan kunyit.

Inpormasi lengkep - Muffin jeruk nipis, rasa jeruk

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Sangu Ku Kari Hayam

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 400

kategori

Masakan Spanyol

Dunia Santiago

Abdi mangrupikeun teknisi pendidikan murangkalih, kuring parantos kalibet dina dunya nyerat ti saprak 2009 sareng kuring nembé janten indung. Abdi resep pisan masak, ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.