Kangkung sareng kéju croquettes

Kangkung sareng kéju croquettes. Beunghar tur gampang disiapkeun. Croquettes populér pisan, éta tiasa didamel ku naon waé anu anjeun pikahoyong, mangpaatkeun sésa-sésa, daging, supa, sayuran.

Anu kuring usulkeun ayeuna nyaéta kangkung sareng kéju, idéal pikeun ngenalkeun sayuran.

Croquette gaduh sakedik tugas, tapi éta pantes, urang ogé tiasa ngamangpaatkeun éta sareng ngadamel langkung seueur sareng beku.

Kangkung sareng kéju croquettes
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 gr. bayem
  • ½ bawang
  • 30 gr. kéju secukupnya
  • 40 gr. tipung
  • 50 gr. tina mantega
  • 500 ml. susu
  • Pala
  • Sal
  • huevos 2
  • 150 gr. potongan roti
  • minyak
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel croquette kangkung sareng kéju, mimitina urang ngumbah kangkung, urang motong bawang kana potongan alit.
  2. Urang tuang panci nganggo sakedik minyak, tambahkeun bawang, bijil kana poach dina suhu sedeng, nalika tos dikocok nambihan kangkung, tumis sadayana salami sababaraha menit.
  3. Tambahkeun mantega kana campuran ieu, tambahkeun tipung sareng gaul sareng ngantep éta asak sakedik sareng sadayana.
  4. Urang panaskeun susu dina gelombang mikro atanapi dina panci.
  5. Sakali tepung aya, urang bakal nambihan susu, urang nempatkeun sakedik sareng urang aduk, urang campur.
  6. Urang tambihan sakedik deui susu, campuran. Satengahna masak urang tambahkeun kéju parut, sakedik pala sareng uyah, urang raos.
  7. Kami teraskeun nambihan susu sareng saterasna dugi ka kami ngagaduhan adonan anu leupas tina panci.
  8. Kami ngalirkeun adonan kana sumber sareng ngantepkeun janten tiis. Upami urang ngantunkeun sapeupeuting, langkung saé.
  9. Kami nempatkeun endog anu diteunggeulan kana piring sareng roti bakar dina anu sanésna.
  10. Kami nempatkeun wajan sareng minyak kana panas.
  11. Kami ngabentuk croquettes sareng adonan. Urang ngaliwat heula aranjeunna kana endog teras ngalangkungan remah roti.
  12. Sakali minyakna panas, urang bakal ngagoréng croquette.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maricel cenahna

    Pikaresepeun pisan