Turki rebus sareng sayuran

Rebus Turki

Dina tanggal ieu anjeun pasti bakal hoyong tuang anu séhat pikeun ngimbangan kaleuleuwihan liburan. Éta sababna dinten ayeuna kuring masihan anjeun resep kalkun anu beunghar sareng séhat, kalkun rebus sareng sayuran.

Upami anjeun hoyong ngalengkepan diét anjeun tiasa ngiringan piring ieu sareng a Krim bawang daun atawa wortel sareng krim zucchini. Pilihan sanésna nyaéta nambihan langkung seueur sayuran dina piring ieu teras nempatkeun éta salaku asakan tunggal.

  Bahan rebus Turki

bahan

  • 1 kg. kalkun rebus
  • 4 wortel
  • 1/2 bawang
  • 15 gr. lada
  • 2 cengkéh tina bawang bodas
  • 100 gr. kacang polong beku
  • 1 percikan anggur bodas
  • kahayang
  • pimienta
  • peterseli

Turki sareng resep sayuran

Persiapan

Dina panci urang nempatkeun bawang, bawang bodas sareng cabé dicincang sareng tumis. Nalika éta ogé sautéed kami nambihan Daging Turki, urang coklat sadayana teras nambihan sésana bahan. Kami tetep masak salami 2 satengah jam.

Sakali asak, upami éta parantos asak pisan, urang ngantep éta ngagolak dina panas anu ageung kanggo ngirangan.

Ngamangpaatkeun!

Inpormasi lengkep - Krim bawang daun, Wortel sareng krim zucchini

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Rebus Turki

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 378

kategori

Diét, Resep Daging

Yesica gonzalez

Nami abdi nyaéta Yesica Gonzalez sareng masak mangrupikeun nafsu kuring. Ti waktos ka waktos kuring bakal mampir ka blog ieu kanggo nyésakeun sababaraha resep kuring kanggo ... Tingali profil>

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marisa Rodríguez Domínguez cenahna

    Selamat pagi:
    Resepna sigana pondok teuing. Henteu perlu dijelaskeun dina penjelasan, tapi henteu, sabalikna.
    Bahwa bahan sésa, kajaba bawang bodas, bawang bombay sareng cabé, masak dua jam atanapi langkung, sigana teu perlu sareng hal anu henteu saé.
    Salaku conto, kacang polong henteu kedah langkung ti sapuluh menit kanggo masak….
    Hatur nuhun.
    salam
    Marisa

  2.   Marisa Rodríguez Domínguez cenahna

    Naha anjeun henteu ngupingkeun koméntar kuring samemehna?