Duduh kaldu

Duduh kaldu

Kalayan Maret liburan Natal urang sadayana parantos lulus pasini sareng «Dra. Mesin beuratna " Sareng ieu parantos ngawartoskeun ka urang yén urang kedah meunangkeun deui beurat anu urang kagungan sateuacan Natal, naha leres atanapi kuring ngalakukeun éta? Bobodoran kumisan, resep dinten ayeuna mah idéal pikeun usum salju, Kusabab éta ngahasilkeun panas anu khas tina sup anu saé sareng sup anu saé, tapi tanpa ngaliwat kalori. Éta mangrupikeun a kaldu defatted, anu dina hal kuring mah parantos milih nambihan béntang pasta warna. Anjeun tiasa nambihan naon waé anu dipikahoyong: mi ipis, mi kandel, béntang normal, hurup, sareng sajabana.

Teras kuring ngantepkeun anjeun sareng resep pikeun kaldu kakurangan khusus kuring.

Duduh kaldu
Anjeun tiasa nyandak kaldu leuweung ieu salaku camilan sateuacan tuang anu sanés atanapi salaku piring utama upami anjeun nambihan pasta karesep anjeun: mie, bintang, serat, sareng sajabana.
Author:
Dapur: Spanyol
Jenis resép: Sup
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 dadang hayam gembleng
  • 1 tulang tonggong
  • 2 wortel
  • ½ bawang
  • 1 leek
  • 1 turnip
  • kahayang
  • Cai
Persiapan
  1. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta nyandak panci ékspres sareng nambihan cai (upami kuring dieusian sadayana, nyésakeun 4 ramo tanpa cai kana ujung pot).
  2. Hal anu salajengna nyaéta nyeuseuh sadaya bahan, duanana nyaéta dada hayam siga sayuran yén urang badé ngempelkeun anjeunna. Bisi kuring kuring parantos milih 2 wortel, ½ bawang daun, 1 bawang daun sareng 1 turnip.
  3. Iwal bawang, anu kuring bakal nambihan dina hiji satengah. Abdi badé potong sésana sayuran janten 2 lembar, janten janten lemes tapi henteu dibubarkeun.
  4. Urang tambahkeun uyahna yén kami yakin pantes (langkung saé tibatan bahan ieu tibatan ngaliwat).
  5. Kami nempatkeun seuneu maksimum kami tekanan kompor salami 10 menit sakitar. Upami éta pot normal, éta bakal nyandak antara 45 sareng 50 menit.
  6. Sakali kami parantos ngadamel kaldu urang, léngkah pamungkasna nyaéta ngaleungitkeun kabéh bahan dina piring (kami bakal nambihan sakedik unggal bahan pikeun masing-masing jalma, numutkeun selerna). Kalayan mixer, urang bakal ngéléhkeun kaldu urang, Pikeun kéngingkeun tékstur homogen sareng penampilan anu cukup pikaresepeun.
  7. Ayeuna, sakumaha anjeun resep, anjeun tiasa ngalayanan diri kaldu nyalira atanapi tambahkeun sababaraha pasta kana éta pikeun ngagolak sareng ngajantenkeun a sop nikmat.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 320

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.