Kaléng kiwi dina sirop

Pangawetanana didamel ku buah-buahan alami mangrupikeun kadaharan anu saé pikeun anjeun anggo dina nyiapkeun dessert anu amis sareng ogé ngahias tarts atanapi kuéh sareng kalayan apote anu tiasa dijaga dugi ka genep bulan.

bahan:

1 kilo kiwi
1 liter cai
300 gram gula
jus tina 1 jeruk nipis

Persiapan:

Mesek kiwi sareng potong sakedik. Salaku tambahan, dina pot, nyiapkeun sirop, sareng gula sareng cai sareng kulub dina panas anu low salami 30 menit. Salajengna, tambahkeun potongan kiwi sareng jeruk nipis kana persiapan ieu.

Teras kulub campuran ieu 5 dugi 8 menit. Cabut sareng bungkus dina kendi kaca, tutup ku sirop sareng sterilkeun dina cai mandi salami 20 menit. Sakali tiis, simpen di tempat anu garing sareng garing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.