Kacang sareng sosis

Kacang ku butifarra, piring khas daérah Catalonia. Éta piring anu saderhana pisan, tapi anu ngajantenkeun piring ieu saé nyaéta kualitas bahan na. Sababaraha kacang saé anu asak pas, sapertos ganxet anu mangrupakeun kacang anu alus pisan sareng lemes sareng dianggo pikeun piring ieu, tapi urang tiasa nganggo jinis anu sanés.

Sosis ogé penting, éta seger, urang tiasa ngadamel dina wajan, tapi upami anjeun anggang éta langkung saé. Pantes nyobian piring ieu, éta lengkep sareng nikmat.

Kacang sareng sosis
Author:
Jenis resép: plato
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 kacang bodas atanapi ganxet
  • 1 cebolla
  • 4 sosis
  • minyak
  • Sal
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • Peterseli
Persiapan
  1. Anjeun tiasa ngaléngkah léngkah masak kacang sareng mésér éta parantos asak, upami éta tina pot anjeun kedah nyeuseuh sareng dikocorkeun saéna teras lebet kana wajan sareng bawang bodas sareng peterseli.
  2. Urang bakal soak kacang sapeuting. Pikeun masak kacang, urang bakal nempatkeun kana panci anu ditutupan ku cai, bawang bombay, minyak sareng uyah, urang ngantep éta asak dugi aranjeunna asak sakitar 45 menit, éta bakal gumantung kana kacang.
  3. Anjeun tiasa ngadamel dina kompor tekanan, éta bakal aya langkung tiheula.
  4. Nalika aranjeunna masak urang nyiapkeun sosis, urang bakal nyucuk nganggo garpuh atanapi tusuk gigi, supados aranjeunna henteu kabuka, kami bakal nempatkeun éta dina cangkir kalayan sakedik minyak sareng urang bakal ngalaksanakeun éta dugi ka coklat emas. Urang mesen.
  5. Nalika buncis aya, tuangna ogé. Dina wajan urang nempatkeun sakedik minyak, urang rendang bawang bodas, tambahkeun sareng tanpa aranjeunna coklat urang nempatkeun kacang, urang tumiskeun supados aranjeunna nyandak rasa, urang rendang peterseli sareng urang ngadistribusikaeun kana kacang.
  6. Kami nyayogikeun kacang anu panas pisan ku sosis.
  7. Sareng siap !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   John cenahna

    Sareng kumaha anjeun nambihan bawang?

  2.   Mar cenahna

    Aranjeunna tos hébat, hatur nuhun pisan kana resepna, saderhana sareng gancang tapi ngeunah pisan sareng ngandung gisi