Kacang sareng ubi bakar sareng daging bakar

Kacang sareng ubi bakar sareng daging bakar

Di bumi, kami biasa tuang kacang polong ampir unggal minggu. Kami salawasna nyiapkeun aranjeunna dina cara anu sami sareng variasi alit. Naha ngadamel sababaraha parobihan kana klasik kacang polong kalayan ham Éta ngabantosan urang pikeun henteu bosen dina méja. Sareng leres, éta ogé nyumbang kana nyiptakeun vérsi saderhana sapertos ieu kacang polong sareng ubi bakar sareng daging bakar.

Kentang manis éta mangrupikeun iringan anu sampurna pikeun kacang polong. Éta masihan piring ieu touch anu amis anu salawasna pikaresepeun pikeun kuring sareng anu kontras sampurna sareng anu asin tina daging babi. Kami ogé parantos nambihan bawang, sabab bawang sok ditambah.

Naha anjeun badé ngadamel deui piring ieu? Ngalakukeunana bakal gampang pisan pikeun anjeun. Daptar bahanna leutik sareng kandelna resep disiapkeun dina satengah jam. Sedengkeun ubi amis masak dina oven, anjeun bakal ngagaduhan waktos kanggo nyiapkeun sesa bahan. Cek éta!

Resepna

Kacang sareng ubi bakar sareng daging bakar
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 2-3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 bawang daun, ngariung
  • 1 cangkir kacang polong
  • 2 irisan kandel daging
  • Sal
  • Cabé hideung
  • Minyak zaitun tambahan
Kanggo ubi jalar
  • 1 kentang sedeng
  • 50 ml. minyak zaitun tambahan parawan
  • ⅓ séndok téh uyah
  • ⅓ séndok téh paprika
Persiapan
  1. Kami preheat oven ka 220ºC.
  2. Sakali parantos, urang campur minyak dina cangkir, uyah sareng paprika kanggo sikat kentang amis.
  3. Teras, urang mesék ubi na potong irisan 2 cm. kandel yén urang tempatkeun dina baki pembakaran, dina kertas parchment.
  4. Sikat sareng campuran anu kami parantos nyiapkeun irisan ubi amis sareng urang bakar selama 20 menit atanapi dugi lembut sareng sisina rada emas.
  5. Sedengkeun irisan ubi amis ninggang, dina wajan bubur bawang salami 15 menit nganggo dua sendok minyak.
  6. Dina waktos anu sasarengan, dina panci anu aya cai sareng uyah hayu urang masak kacang polong pikeun 8 menit atanapi dugi aranjeunna ngagaduhan tékstur anu anjeun resep.
  7. Teras urang ngasupkeun bacon diced atanapi anjeun alungkeun kana panci kalayan bawang sareng tumis salami sababaraha menit. Pikeun bérés, tambahkeun kacang polong anu asak sareng lemes sareng gaul panasna.
  8. Dina titik ieu kami bakal ngagaduhan bahan-bahan anu siap pasang piring. Tempatkeun irisan ubi di handapeun na di luhur éta campuran bawang, daging sareng kacang polong.
  9. Tungtungna sareng sateuacan nyiapkeun kacang polong sareng ubi bakar sareng daging babi, urang nambihan cabé anu anyar

 

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.