Kacang sareng ham, bawang bombay sareng endog pindang

Kacang sareng ham, bawang bombay sareng endog pindang

Naha aya anu langkung saderhana tibatan kacang polong kalayan ham? Wétan klasik tina gastronomi urang Éta mangrupikeun alternatif anu saé upami urang gaduh sakedik waktos kanggo masak. Kusabab 10 menit cekap kanggo ngaladénan aranjeunna dina méja sareng ngaraosan tuangeun anu ngeunah.

Di bumi kami resep ngasupkeun kana piring ieu a jumlah bawang anu saé. Kuring henteu terang naha kuring kantos ngawartosan anjeun, tapi di bumi, bawang mabur! Sadayana sigana urang raos langkung saé sareng sakedik bawang, naha hal anu sami kajadian ka anjeun? Sareng ieu anu jadi masalahna, sareng sanaos urang kedah bakalan sababaraha menit deui pikeun nyiapkeun piring ieu, urang moal tiasa ngantepkeun éta tina piring ieu.

Bahan kaopat dina piring ieu, kerung anu asak, éta ngan ukur ngajantenkeun langkung lengkep. Endog rebus mangrupikeun pilihan favorit urang, tapi endog pindang, salami anjeun nyiapkeun sateuacanna, mangrupikeun sumber anu merenah sareng gancang. Sareng kadang-kadang, kanyamanan meunang. Naha anjeun resep piring ieu? Kumaha anjeun nyiapkeunana?

Resepna

Kacang sareng ham, bawang bombay sareng endog pindang
Kacang polong kalayan ham mangrupikeun palasik tina gastronomi urang. Di bumi kami parantos masak aranjeunna nganggo bawang sareng endog pindang.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 bawang bodas, dicéépkeun
  • 2 gelas kacang polong beku
  • 80 g. kubus ham
  • 2 endog pindang
  • Minyak zaitun tambahan
  • Lada
Persiapan
  1. Panaskeun girimis minyak dina wajan sareng tumis bawang dina panas sedeng-handap pikeun 10 menit. Saatos waktos éta, tambahkeun ham sareng tumis salami sababaraha menit.
  2. Samentawis éta, dina panci, hayu urang masak kacang polong dina seueur cai sakitar 4 menit.
  3. Kami ngicalan kacang polong sareng ngaladénan babarengan sareng bawang sareng ham dadu.
  4. Luhurkeun kacang polong sareng ham sareng endog pindang, potong dua.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.