Kacang polong jeung cumi jeung ham, a piring basajan tur gancang

Kacang polong jeung cumi jeung ham

Lamun urang ngobrol ngeunaan dahareun gancang, urang ampir sok ngalakukeun hal eta nujul kana alternatif damang. Sanajan kitu, loba masakan pisan cageur bisa disiapkeun dina waktu kurang ti satengah jam na ieu kacang polong jeung cumi jeung ham mangrupakeun bukti alus eta.

Cumi-cumi nandaan wirahma resep ieu, kang prepares rélatif gancang. Sesa bahan utama teu merlukeun leuwih ti dua atawa tilu menit masak atawa sautéing. Sarta hasilna nikmat sakumaha anjeun tiasa ningali jeung cageur. Hiji kursus utama hébat, nu tiasa ngalengkepan kalayan sababaraha kentang pindang jeung dessert a.

Gantina kubus ham anjeun tiasa nambihan sababaraha kana resep ieu bit Bacon seger ogé toasted. Éta idéal, tapi saprak éta lain produk nu urang ilaharna meakeun di imah, Kuring geus pikaresep Resort ka genah tina ham kubus. Anjeun, anjeun tiasa milih!

Resepna

Kacang polong jeung cumi jeung ham, a piring basajan tur gancang
Resep ieu kacang polong jeung cumi jeung ham pisan basajan tur rélatif gancang nyiapkeun. Idéal pikeun ngalengkepan menu mingguan Anjeun.
Author:
Jenis resép: Sayuran
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 380 g kacang beku
  • 300 g tina cumi-cumi
  • 1 bawang dicincang
  • 1 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 75g tina ham
  • 2 séndok saos tomat
  • 1 séndok téh paprika
  • Minyak Zaitun
  • Uyah sareng cabé
  • 1 gelas anggur bodas
Persiapan
  1. Urang kulub kacang salila tilu menit. Sanggeus rengse, solokan jeung cadangan.
  2. Panas tilu sendok minyak dina pan frying jeung tumis cumi dicincang nepi ka robah warna ka warna. Sapanjang jalan maranéhna bakal ngaleupaskeun cai nu urang kudu disaring jeung cadangan pikeun engké.
  3. Tambahkeun saeutik deui minyak kana pan jeung urang ngempelkeun bawang. Masak sababaraha menit babarengan jeung cumi nepi ka enteng browned.
  4. terus urang tambihan ham jeung skip menit a.
  5. Saatos tambahkeun bawang bodas minced, tomat jeung paprika jeung campur.
  6. Teras urang tuang anggur bodas jeung masak pikeun sababaraha menit saméméh nambahkeun kacang polong jeung kaldu cumi ditangtayungan.
  7. Urang masak dina panas low 5 menit deui urang ngalayanan kacang jeung cumi panas jeung ham.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.