Kacang Héjo Kalayan Omat

Kacang hejo sareng tomat resep anu séhat sareng saderhana, kalayan saos tomat sareng endog pindang, piring idéal pikeun tuang siang atanapi tuangeun anu saé sareng ngeunah pisan. Pelat lengkep.

Piring anu tiasa urang siapkeun sateuacanna, anjeun tiasa ngiringan nganggo endog anu dikulub sapertos Abdi parantos nyiapkeun, tapi éta ogé tiasa disiapkeun ku cara nempatkeun endog kana saos sareng didamelna, éta saé pisan sareng nyandak sadaya rasa saos.

Kacang Héjo Kalayan Omat
Author:
Jenis resép: pamula
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 500 gr. kacang héjo
  • 500 gr. tomat ditumbuk
  • 1 cebolla
  • 2 bawang bodas
  • 1 séndok téh gula
  • 1 endog pikeun tiap réstoran
  • Minyak sareng uyah
Persiapan
  1. Urang meresihan kacang héjo, angkat tungtung, rendang teras lebetkeun kana mangkok kanggo ngumbah. Nalika urang nempatkeun panci ku cai pikeun ngahanas sareng sakedik uyah, nalika mimiti ngagolak kami nambihan kacang sareng urang bakal ngagaduhan sakitar 10 menit.
  2. Di sisi sanésna kami nyiapkeun saos tomat, dina panci panas kami bakal nempatkeun jet minyak, rendang sareng ngagoréng bawang bodas. Sateuacan bawang bodas di coklat, tambahkeun bawang anu dicincang, antepkeun sakedik sababaraha menit, nalika bawang mimiti transparan, tambahkeun tomat, tambahkeun sakedik uyah sareng séndok téh gula. Hayu masak dina panas sedeng dugi saos parantos siap.
  3. Nalika kacang parantos asak, talaskeun sakantenan sareng nambihan kana saos, menerkeun sareng uyah sareng asak salami sababaraha menit supados aranjeunna nyandak sadaya rasa saos.
  4. Kami nempatkeun panci ku cai sareng nempatkeun endog pikeun masak, nalika éta asak urang diseuseuh, mesék teras dibarengan ku piring kacang, urang tiasa diteukteuk kana potongan-potongan teras lebetkeun kana saos upami urang resep.
  5. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.