Kacang héjo jeung kacang polong, wortel jeung chorizo

Kacang héjo jeung kacang polong, wortel jeung chorizo

Dinten ieu resep sapuluh: basajan, sehat, bergizi sarta nikmat. Dupi kacang héjo kalawan kacang polong, wortel sareng chorizo ​​​​sampurna pikeun ngalengkepan ménu mingguan anjeun sareng ogé ngahibur dina dinten anu tiis sareng hujan ieu. Naha aranjeunna henteu katingali saé?

Nyiapkeun aranjeunna gampang pisan. Sareng teu aya deui anu kedah dilakukeun tibatan masak bahan sareng nempatkeun kana piring, sakedik deui. Dina satengah jam anjeun tiasa nyiapkeun tuangeun sareng nikmati piring anu séhat anu chorizo ​​​​nambihkeun rasa anu ngayakinkeun ampir sadayana.

Kami moal ngaléngkah sareng chorizo, kalayan dua irisan per jalma cukup pikeun ngagoreng pikeun nyandak seueur rasa sareng warna sareng piring ieu angkat ka tingkat anu sanés. Naha anjeun badé ngajantenkeun langkung lengkep? Anjeun salawasna bisa ngasupkeun sababaraha kentang asak atawa sababaraha endog rusak di luhur. sungut urang watering ngan mikir ngeunaan eta!

Resepna

Kacang héjo jeung kacang polong, wortel jeung chorizo
Sederhana, bergizi, séhat sareng ngeunah, ieu mangrupikeun kacang héjo sareng kacang polong, wortel sareng chorizo ​​​​nu kami ngajarkeun anjeun kumaha nyiapkeun ayeuna.

Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 4

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • 250 g. kacang polong
  • 400 g. tina kacang héjo
  • 3 wortel
  • 6 irisan chorizo
  • Minyak zaitun parawan
  • Sal
  • Cabé hideung

Persiapan
  1. Urang mesék wortel jeung urang masak eta dina cai asin salila 15 menit atawa nepi ka maranehna leuwih atawa kurang lembut, urang solokan jeung potong keureut kandel.
  2. Dina waktos anu sasarengan urang nempatkeun masak kacang dina cai uyah salila kurang leuwih 8 menit. Lajeng, urang solokan jeung cadangan.
  3. Kacang ogé kedah asak, sanaos dina hal ieu 3-5 menit bakal cekap pikeun ngalakukeunana.
  4. Sanggeus rengse, nempatkeun dua sendok minyak dina pan frying badag tur urang tumis chorizo ​​​​ hiji menit.
  5. Teras urang tambahkeun kacang, wortel, kacang polong, a ciwit uyah jeung cabé jeung tumis pikeun 2-3 menit.
  6. Kami ngalayanan kacang héjo sareng kacang polong, wortel sareng chorizo ​​​​panas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.