Kacang bodas kalayan kembang engkol sareng kangkung

Kacang bodas kalayan kembang engkol sareng kangkung

Dinten ieu kuring bagikeun sareng anjeun salah sahiji masakan séndok anu raoseun pisan nalika suhu turun, sapertos anu kajantenan di beulah kalér minggu ieu. Kuku kacang bodas sareng kembang engkol sareng kangkung éta nada awak tina séndok munggaran sareng janten piring unik anu saé kanggo ngalengkepan ménu mingguan anjeun.

Kacang ieu nyayogikeun anjeun piring lengkep pisan. Salian ti kacang polong kuring parantos nambihan kana piring ieu a jumlah signifikan sayuran. Kuring parantos milih dina hal ieu kangkung sareng kembang engkol anu dina usumna, tapi anjeun tiasa ngaganti anu kadua ku romanesco, potongan sanés anu tiasa urang pikaresep dina waktos taun ieu.

Nyiapkeun kacang bodas ieu ku kembang engkol bakal gampang pisan. Anjeun ngan bakal peryogi hiji kompor gancang masak kacang sareng kaserol kanggo nyiapkeun saos. Anjeun tiasa ogé nyiapkeun éta kalayan kacang asak kaléng, sadayana bakal gumantung kana waktos anjeun kedah masak. Naha anjeun wani ngalakukeun éta?

Resepna

Kacang bodas kalayan kembang engkol sareng kangkung
Kacang ieu sareng kembang engkol sareng kangkung mangrupikeun piring anu lengkep, idéal pikeun haneut dina dinten anu langkung tiis. Tuliskeun resepna!
Author:
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 g. kacang bodas pikeun soak 24 jam
  • 2 wortel
  • Ca kembang engkol ageung
  • ½ bawang
  • 3 daun bawang
  • 1 séndok témpél tomat
  • 2 kangkung kangkung
  • Sal
  • Lada
  • Minyak zaitun tambahan
Persiapan
  1. Masak kacang dina pot gancang kalayan wortel sareng ciwit uyah kirang langkung 20 menit. Teras we ngaluarkeun pot tina panas sareng ngantep tekanan ngaleungit janten tiasa muka pot.
  2. Kami nyandak waktos ka masak kembang engkol dina florets sakitar opat menit; langkung upami anjeun resep pisan lembut.
  3. Kami ogé nyiapkeun pangkalan. Pikeun ngalakukeun ieu urang panaskeun 3 sendok minyak dina panci sareng Tumis bawang dicincang sareng bawang daun sareng dibumbui salami 10 menit.
  4. Sakali urang tiasa muka panci, urang naksir dina gelas adun dua siki kaldu masak, wortel, témpé tomat sareng ⅓ tina kembang engkol anu asak. Kami nambihan campuran ieu kana kaserol sareng campuran.
  5. Saatos urang tambahkeun kacang, bayam, kembang engkol sésana sareng sakedik kaldu masak, upami diperyogikeun, sareng kulub kanggo masak sakantenan tilu atanapi opat menit.
  6. Kami nyayogikeun kacang bodas kalayan kembang engkol sareng kangkung panas.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.