Kacang bodas kalayan iga, resep murah sareng bergizi

Kacang bodas kalayan iga

Abdi resep piring sendok, kacang polong: kacang, lentil sareng cépa,  khususna. Ayeuna suhuna mimiti turun, jinis-jinis piring ieu janten langkung umum dina méja sareng kuring henteu bakal protés. Kalayan sayuran, tulang rusuk, sosis getih atanapi chorizo, kacang mangrupikeun ngeunah.

Minggu ayeuna urang masak aranjeunna di imah kuring sareng sayuran sareng rendang babi; tanpa gajih teuing. Anjeun tiasa nuturkeun resep ieu undak-usuk sareng ngadamel resep sareng kacang bodas atanapi anjeun tiasa maénkeun kalayan jinis kacang sanés, pilih anu paling anjeun resep! Resep anu murah sareng bergizi pisan, naon anu anjeun ngantosan kanggo nyiptakeunana? Dina kompor tekanan anjeun bakal ngahémat waktos.

bahan

Pikeun 4 jalmi

  • 3 séndok minyak
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • ½ bawang
  • 1 leek
  • 2 wortel
  • 500 g. iga
  • 300 g. buncis bodas
  • Cai
  • Sal
  • Lada
  • 1 daun salam

Kanggo sofrito

  • 2 bawang bodas
  • 1 cabé (opsional)

Kacang bodas kalayan iga

Ngubaran

Peuting sateuacan urang nempatkeun kacang kanggo ngaleos dina cai tiis.

Ringan ngagoréng sayuran dicincang halus dina pot, sareng girimis minyak zaitun.

Teras, urang tambihan iga dicincang sareng bumbu, sareng tumis sababaraha menit.

Kami ngempelkeun kacang, urang nutupan cai sareng usum secukupnya. Kami ogé nempatkeun daun salam dina pot gancang.

Kami nempatkeun tutupna sareng masak sadayana seuneu lemes salami 25-35 menit, gumantung kana pot.

Urang nyiapkeun saos. Pikeun ngalakukeun ieu kami naksir 2 bawang bodas sareng tambahkeun kana wajan sareng minyak anu panas pisan. Kami ogé nambihan sakedik guidilla, upami urang resep lada. Sateuacan bawang bodas teuing anggang, urang tuang sofrito kana kacang anu parantos didamel sareng ngocok kaserol supados raos dihijikeun.

Inpormasi lengkep -Lentil tani, resep euyeub tur séhat

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Kacang bodas kalayan iga

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 350

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.