Kacang beureum sareng kacang ginjal sareng chorizo

Kacang beureum sareng sayuran sareng chorizo

Aya piring sapertos kieu kacang beureum sareng sayuran sareng chorizo éta penting nalika usum salju dina méja kuring. Nalika anjeun ngagaduhan énjing anu panjang, nyapekeun, tiis sareng sampéan baseuh, piring sapertos kieu pikaresepeun sareng nyugemakeun.

Sareng anjeun henteu kedah merencanakeunana. Dinten ieu teh kacang polong asak kaléng Aranjeunna ngamungkinkeun urang nyiapkeun piring sapertos kieu gancang, ngan dina 15 menit. Kuring salawasna ngagaduhan toples dina pantry kuring, ku cara éta, kuring ngan kedah ngurus nyiapkeun saos sayuran sareng ngalebetkeun chorizo. Naha anjeun wani nyiapkeun éta?

Kacang beureum sareng kacang ginjal sareng chorizo
Kacang beureum sareng sayuran sareng chorizo ​​anu urang siapkeun ayeuna raoseun sareng nyugemakeun; idéal pikeun dinten anu tiis sareng pikaresepeun sapertos ayeuna.
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 2-3
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 pot kacang beureum anu diasakan (Gutarra 560g,)
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • ½ bawang
  • 1 leek rupa (bagian bodas)
  • ½ cabé hejo
  • 1 zanahoria
  • 2 sakedik chorizo
  • ½ séndok téh paprika amis
  • 1 séndok saos tomat buatan imah
  • Minyak Zaitun
  • Lada
  • 1 cabé ti Ibarra (opsional)
Persiapan
  1. Kami nyeuseuh, mesék nalika diperyogikeun na urang rendang sadayana sayuran, kacuali bawang bodas (kuring nyimpen sadayana). Kuring tumaros sareng palayan supaya aranjeunna alit pisan teras aranjeunna henteu katingali.
  2. Kami nempatkeun 2-3 sendok minyak dina panci sareng tumis bawang sareng leek sababaraha menit. Salajengna, tambahkeun bawang bodas, cabé sareng wortel sareng tumis sadayana salami 8 menit deui supados raosna campuran rata.
  3. Tambihkeun chorizo sareng urang masak sababaraha menit supados gajih mimiti dileupaskeun.
  4. Teras tambahkeun paprika sareng urang aduk. Teras, urang tambahkeun tomat.
  5. Urang tuang kacang sareng jus na sareng aduk rata. Masak sadayana salami 10 menit sahingga rasa terpadu sareng nyandak suhu.
  6. Kami nambihan cabe hideung sakedik sareng sateuacan disayogikeun, sababaraha lombok ti Ibarra dicincang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.