Kacang acar

ieu Resep kacang dina eschabeche Éta nyayogikeun anjeun vitamin A, C sareng beusi, kacang polong mangrupikeun sumber serat, kacang acar tiasa seueur kapaké dina waktos ngegel, masihan sentuhan anu canggih pikeun salad anjeun ngiringan daging sareng kuéh atanapi pasta.

Perhatoskeun kana resep anjeun salajengna.

Bahan-bahanna

  • ½ kilo kacang bodas langkung saé butér
  • 1 sumur kopi nganggo kanola atanapi minyak zaitun
  • 6 sendok peterseli
  • 3 sendok bawang bodas
  • ½ séndok téh cabé panas
  • 3 sendok oregano
  • ½ séndok téh paprika amis
  • Kaluar kana karesep anjeun

proses

Rendam kacang sapeupeuting, énjing-énjing solokanana teras lebetkeun kana panci kalayan seueur cai ngagolak sareng uyah, sakali éta lembut, angkat cai sareng ngantepkeun haneut, lebetkeun kana kulkas 1 jam dugi ka 1 jam asik.

Nyiapkeun marinade, nempatkeun minyak zaitun dina wadah, ciwit uyah, peterseli, bawang bodas dicincang alit pisan tanpa kulitna, oregano, paprika amis, cabé panas, campur sadayana sareng simpen dina toples anu ditutupan 1 jam dina kulkas.

Campur kacang sareng marinade teras pasang olahan dina kendi, sareng tinggalkeun dina kulkas salami sajam deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Aurelia Cuesta cenahna

    Resep anu saé sareng saderhana pisan !!!!!!!!!!!
    Teraskeun deui, kuring bakal teras maca anjeun sareng nyandak nasihat.
    Hiji salam.
    Aurelia