Kéju risotto

Kéju risotto piring tradisional gastronomi Italia. Dinten ieu kuring ngajukeun anjeun risotto anu saderhana sareng henteu rumit, risotto anu has sareng kéju anu tiasa didamel ku kéju anu raoseun sapertos krim, sapertos Parmesan atanapi campuran kéju.

Éta sigana piring anu rumit kusabab anjeun kedah masihan intisari kana béas, tapi anu leres nyaéta gancang dicandak sareng kuring ngajamin yén anjeun bakal resep, di bumi saprak kami nyobian éta kami resep, éta ogé saderhana sareng piring gancang.

Di dieu kuring ninggalkeun anjeun léngkah anu ieu anu saderhana pisan pikeun disiapkeun.

Kéju risotto
Author:
Jenis resép: Entree
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 liter kaldu hayam atanapi sayuran
  • 400 gr. tina béas normal atanapi Arborio
  • ½ bawang
  • 125 ml. anggur bodas
  • 3 sendok krim beurat atanapi krim kanggo masak
  • 3-4 séndok kéju parmesan atanapi campuran kéju abon
  • Sal
  • Lada
  • 3 séndok minyak
Persiapan
  1. Urang panaskeun kaldu dina panci.
  2. Urang nempatkeun panci kana panas sedeng, dadu rendang bawang teras tuang kana gorengan.
  3. Nalika bawang transparan, tambahkeun béas, urang bakal diaduk, campur aduk sareng bawang sareng minyak salami 2-3 menit.
  4. Kami bakal nambihan anggur sakedik-sakedik, aduk salami 3-4 menit, dugi alkoholna ngejat.
  5. Ayeuna urang bakal nambihan panci kaldu anu panas pisan kana sangu, urang ngocok dugi ka nyerep, urang teraskeun nambihan panci kaldu anu sanés sareng diaduk teras diserep ku sangu sareng dina gilirannana masak. Kami bakal sapertos kieu sakitar 20 menit.
  6. Nalika nasi asak, campuranna kentel.
  7. Nalika kaldu parantos bérés sareng béasna aldente urang pareum seuneu.
  8. Tambihkeun sakedik uyah, cabé sareng kéju parut, aduk bén dugi kéju leyur sareng urang ngagaduhan tékstur krem ​​sareng campuran saé.
  9. Kami langsung ngaladén dina piring sareng naburkeun sakedik peterseli sareng kéju parut.
  10. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.