Lemon Cheesecake

Cheesecake jeruk nipis nyaéta kéju anu raoseun anu saderhana, saderhana sareng krim, gampang pisan dilakukeun kumargi urang ngan ukur kedah naksir sadaya bahan sareng nempatkeun kana oven, saderhana éta.

Cheesecakes mangrupikeun panganan cuci mulut anu saé, urang tiasa mendakan seueur cara kanggo nyiapkeun kéju, tapi anu ieu kuring usulkeun dinten ayeuna mangrupikeun anu paling umum sareng terkenal, jeruk nipis masihan éta sentuhan asam anu saé pisan. Kueju kéju ogé saé kusabab urang tiasa ngiringan buah-buahan, macét .... Tapi ku buah-buahan éta saé pisan.

Lemon Cheesecake
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • huevos 4
  • 1 yogurt polos atanapi lemon
  • 300 gr. kéju sumebar
  • 125 gr. tina gula
  • 2 jus sendok lemon
  • Lemon zest
  • 70 gr. tipung jagong (aci jagong)
  • Gula tipung
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel kéju sareng jajan jeruk nipis kami bakal ngamimitian ku nyeuseuh jeruk nipis, garing garing sareng cabut semangat sareng peres satengah lemon atanapi sadayana.
  2. Kami ngahurungkeun oven ka 180ºC kalayan panas luhur sareng ka handap, urang bakal nempatkeun baki di tengah.
  3. Dina mangkok urang nempatkeun endog sareng gula, urang ngéléhkeun éta.
  4. Urang tambihan yogurt, campur.
  5. Tambahkeun krim kéju, jeruk nipis sareng zest. Kami gaul saé dugi sadayana dicampur.
  6. Tambihkeun tepung jagung, gaul dugi ka teu aya gumpalan.
  7. Nyebarkeun kapang sareng sakedik mentega sareng taburkeun tipung, tambahkeun gagang jajan.
  8. Kami nempatkeun kapang dina oven, urang ngantepkeun sakitar 40 menit atanapi dugi ka kéju kéju parantos siap, kanggo ieu kami bakal nyubuk di tengah nganggo tusuk gigi, upami kaluar garing bakal siap upami masih baseuh urang tinggalkeun sakedik deui.
  9. Nalika kaluar tina oven, antepkeun hérang, taburkeun sareng gula kawung.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.