Cheesecake gelombang mikro

Cheesecake gelombang mikro, kuéh, entéh saderhana sareng gancang. Dina usum panas anjeun henteu leres-leres hoyong ngahurungkeun oven, tapi anjeun hoyong sapotong jajan ngiringan kopi, éta sababna urang kedah milarian cara anu paling gampang pikeun nyieun tuangeun sapertos dina gelombang mikro.

Dessert anu lezat sareng saderhanaÉta ogé ngagaduhan pemanis janten langkung hampang. Éta kuéh anu saé pisan sareng krim.

Kusabab éta kuéh anu bodas bodas, anjeun tiasa naburkeun gula kawung, kayu manis atanapi percikan karamel cair.

Cheesecake gelombang mikro
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 250 gr. yoghurt
  • 200 gr. nyebarkeun kéju
  • huevos 3
  • 30 gr. tipung jagong (Maizena)
  • 1 séndok rasa vanili (opsional)
  • 2-3 séndok pemanis atanapi gula (6 séndok)
  • 1-2 gula kawung, kayu manis
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun kéju dina gelombang mikro, urang tiasa nganggo blénder atanapi robot pikeun nganggo yogurt, kéju anu sumebar, endog, tipung jagung, aroma vanili sareng pemanis atanapi gula. Kami nyayogikeun gula kawung atanapi kayu manis.
  2. Kami ngéléhkeun ogé dugi sadayana dicampur pisan.
  3. Sakali sadayana saé campuran sareng ditumbuk, tanpa nyésakeun gumpalan, urang nyandak kapang anu cocog pikeun gelombang mikro, anu rada luhur. Kami ngempelkeun sadayana campuran. Di dieu anjeun tiasa raos campuran sakedik pikeun ningali upami anjeun resep langkung amis. Kuring ngan ukur nempatkeun 2 séndok pemanis di jerona.
  4. Kami bakal nempatkeun kapang sareng campuran dina gelombang mikro dina kakuatan maksimum (950W) salami 7 menit, nalika gelombang mikro lirén, urang ngantepkeun istirahat salami 10 menit dina gelombang mikro. Kami ngaluarkeun, ngantepkeun haneut teras lebet kana kulkas.
  5. Nalika urang angkat nyandak atanapi nyayogikeunana, taburkeun sareng gula atanapi kayu manis.
  6. Sareng urang bakal sayogi tuang. Anjeun tiasa ogé ngiringan nganggo selai buah.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.