Kéju embe jeung roti bakar jam tomat

Roti bakar sareng kéju embe sareng siki tomat

Ngamangpaatkeun usum tomat kami parantos nyiapkeun di bumi duanana saos tomat sareng jelly tomat ngamangpaatkeun potongan paling dewasa. Anu terakhir tiasa dianggo salaku iringan pikeun daging beureum sareng sagala jinis olahan kéju sapertos anu kuring usul ka anjeun ayeuna.

La roti bakar kéju embe Sareng macét tomat saderhana pisan sareng ngadamel starter anu sampurna. Anjeun tiasa ogé nyayogikeunana salaku bagian tina tuangeun anu henteu resmi - ampir sadaya jelema resep! Nyiapkeun aranjeunna bakal nyandak anjeun lima menit salami anjeun parantos nyiapkeun macét sateuacanna.

Sareng kumaha anjeun nyiapkeun macét tomat? Sapertos sadayana macét, kuring masak tomat sareng gula. Ngalakonan hal éta bakal gampang pisan tapi anjeun kedah ngahaturanan sajam tina waktos anjeun. Salaku imbalan anjeun bakal ngagaduhan jam anu saé pikeun roti bakar, kuéh atanapi daging. Naha anjeun wani nyiapkeun éta?

Resepna

Roti bakar sareng kéju embe sareng siki tomat
Keju embe sareng roti bakar siki tomat ieu mangrupikeun pilihan anu hadé salaku bahan pembuka atanapi starter nalika tuang siang atanapi tuangeun sareng rerencangan.
Author:
Jenis resép: Napsu
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 6 irisan roti
  • 12 keureut kéju embe
  • 6 sendok jam tomat
Kanggo macét tomat
  • 1 kilo tomat asak
  • Gula bodas.
  • Jus jeruk nipis
Persiapan
  1. Kami nempatkeun panci kana seuneu kalayan cai sareng kulub.
  2. Sedengkeun, urang ngumbah tomat sareng urang ngadamel potongan dina dasar dina bentuk silang.
  3. Nalika cai ngagolak urang ngenalkeun tomat sareng sakali cai pulih kulub, blanks pikeun 4 menit.
  4. Saatos éta, urang solokan aranjeunna sareng ngantepkeun aranjeunna haneut mesék sareng rendang aranjeunna péso rupa.
  5. Urang beuratkeun tomat sareng urang nempatkeun kana kaset. Tambihkeun deui satengah beurat tomat dina gula sareng jus satengah lemon.
  6. Campur, hurungkeun seuneu sareng kulubkeun. Sakali mendidih, urang turunkeun panas sareng masak sakitar 40-45 menit atanapi dugi ka kandel anu dipikahoyong kahontal. Terus diémutan yén nalika janten tiis bakal kentel.
  7. Sakali parantos sareng masih panas, urang simpen dina wadah gelas. Urang tiasa naksir heula kanggo ngajantenkeun langkung finer atanapi henteu, numutkeun ka raos.
  8. Nyiapkeun roti bakar, urang roti bakar irisan roti sareng panaskeun kéju bakar.
  9. Kami nempatkeun dua irisan kéju dina roti sareng dina ieu macét anu bakal kami parantos tiis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.