Jus buah peach alami

Kumaha kaayaan sadayana di dieu? Mugia henteu kunanaon. Kuring parantos sono ka anjeun dina leungitna saeutik ieu anu kuring kantos, tapi kuring henteu ngagaduhan pilihan anu sanés, dapur kuring nuju didamel sareng kuring henteu ngagaduhan cara masak. Éta parantos dina tahap akhir sareng saur kuring bakal gancang tiasa deui kana wirahma anu biasa kuring. Nalika kuring ngantepkeun anjeun sareng jus peach alami Naon anu kuring lakukeun sateuacan sadayana padamelan pindah sareng konstruksi bumi ieu dimimitian. Senang deui sareng anjeun!

Jus buah peach alami

Gelar kasulitan: Gampang pisan

Waktos Persiapan: 5 menit

Bahan-bahan pikeun satengah liter jus, sakitar:

  • 3 atanapi 4 katumbiri
  • Satengah liter tina agua
  • Gula secukupnya
  • Satengah bungkus tina gula vanili (meunang milih)

Elaborasi:

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, persiapanna gampang pisan. Ngan mesék dina katumbiri sareng tambih kana gelas adun dicincang ogé. Teras anjeun nambihan aguaéta gula sareng, upami anjeun hoyong, média anu rame ku gula vanili. Darso sadayana salami sababaraha menit sareng éta waé.

Jus buah katumbiri

Anjeun parantos gaduh jus katumbiri siap ngalayanan keren sareng nikmati.

Jus buah katumbiri

Dina waktos ngalayanan ...

Lebetkeun kana freezer sakitar 15 menit sateuacan nyiapkeun kanggo nginumna seger pisan. Upami anjeun ngantunkeun langkung lami anjeun tiasa kéngingkeun beku sareng anjeun bakal kéngingkeun jus / granita Seger pisan, tapi kade ulah beku kabeh!

Saran resep:

  • Upami anjeun teu tiasa nyandak gula, gantoskeun kanggo anjeun pangamis biasa dugi ka jusna resep.
  • Salaku jeung buah pir, éta ogé tiasa didamel ku buah sanés anu anjeun resep sapertos éta nanaséta buah manggah atanapi anjeun bahkan tiasa nyobian sababaraha campuran buah. Kumaha upami a jus tropis?: Anjeun tiasa ngalakukeun éta gedang, Danas, cau sareng, tibatan cai, jus jeruk. Ngeunah!.
  • Ati-ati upami anjeun mutuskeun ngadamel jus melon. Panginten éta bakal amis, tapi éta rada haseum sareng perlu ditambihan seueur gula.
  • Upami anjeun dicekel buru-buru anjeun tiasa nganggo katumbiri dina sirop. Upami éta, tetep diémutan yén éta langkung amis sareng anjeun kedah nambihan kirang gula.

Pangsaéna…

Ku teu nganggo leche mangrupikeun pilihan anu langkung enteng tibatan milkshakesSalajengna, sakapeung sesah pikeun urang nginum cai sareng ku cara ieu, masalahna direngsekeun.

Wilujeng tuang! Ngarasakeun resep sareng akhir minggu. Urang bakal silih tingali !.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sagara cenahna

    Saé pisan!
    Sigana resep anu saé pikeun nentremkeun dinten usum panas ... patarosan, ku jumlah ieu, sabaraha gelas anu urang tiasa kéngingkeun?

    1.    Ummu Aisyah cenahna

      Halo Laut!

      Anjeunna masihan kuring 4 gelas anu anjeun tingali dina poto. Upami anjeun hoyong ngarobih jumlah bahan, kuring nyarankeun yén anjeun nganggo sahenteuna 3 buah persik pikeun unggal satengah liter cai.

      Salam sareng hatur nuhun pisan pikeun maca kami! :)

  2.   Thomas cenahna

    Naha mungkin pikeun nambihan céri tanpa ngarusak nanaon?