Wortel, jeruk sareng jus jahé

Jeruk sareng jus wortel

Kami teraskeun sareng resep anu tiasa ngabantosan urang ngabersihkeun awak sakedik saatos Natal kaleuleuwihan. Wétan wortel jeung jus jerukÉta ogé ngagaduhan warna anu saé, raos anu menarik pisan dikuatkeun ku jahé (sakedap Natal).

Resep anu saé kanggo ngamimitian dinten kuat, tapi ogé usul anu saé pikeun meunangkeun deui kakuatan saatos sési latihan, naha henteu! Salian wortel sareng jeruk, anjeun tiasa nambihan buah sanés sapertos apel, anu pas pisan kana persamaan ieu, atanapi blueberry ... cobian!

Wortel, jeruk sareng jus jahé
Jus jeruk sareng wortel ieu sampurna saatos kaleuleuwihan; cara hébat pikeun ngamimitian dinten kuat.
Author:
Jenis resép: Jus
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 5-6 jeruk
  • 4 wortel
  • 1 apel leutik
  • 1 ciwit jahé
Persiapan
  1. Urang nyeuseuh boh wortel (anu urang bakal mesék) sareng apel sareng potong sakedik.
  2. Urang meres jeruk pikeun nyieun jus.
  3. Urang lebetkeun kana prosesor dahareun kabéh bahan sareng hancurkeun aranjeunna
  4. Urang tambahkeun ciwit tina jahé parut sareng urang ngawula.
catetan
Anjeun tiasa mesék apel atanapi ngantepkeun kana kulit pikeun ngajaga sadaya vitamin.
Upami anjeun henteu resep mendakan bubur buah naon waé, anjeun tiasa nyaring jus na saatos didamel.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 70

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carmen Melendez (KATTY) cenahna

    Kuring resep resepna, kuring ngabagjakeun aranjeunna, éta mangrupikeun kahiji kalina kuring komunikasi ku cara ieu sareng kuring bakal nuturkeun aranjeunna. - Ti Vénézuéla - Poruguesa

  2.   Carmen Melendez (KATTY) cenahna

    hapunten abdi hartosna PORTUGUESE acarigua